Ctrl + Alt + Del werkt niet in Windows 10

Ctrl + Alt + Del is een populaire reeks toetsen waar we allemaal van afhankelijk zijn om aan een probleem te ontsnappen of een functie te beëindigen of gewoon weg te komen met de vervelende programma's. Ctrl + Alt + Del is de toetsenbordvolgorde wanneer ingedrukt, stuurt een opdracht naar de CPU om een ​​venster te openen met een menu voor toegang tot taken zoals uitloggen, het systeem vergrendelen, van gebruiker wisselen, een taakbeheerder openen of zelfs het systeem afsluiten. Dat wil zeggen, elke keer dat uw systeem vastloopt of kapot gaat vanwege een andere oorzaak; je moet het de groet met drie vingers geven, Ctrl + Alt + Del om het hele systeem opnieuw op te starten.

Ctrl + Alt + Del werkt niet

Ctrl + Alt + Del werkt niet

In scenario's waarin programma's crashen, openen Windows-gebruikers over het algemeen eenvoudig Taakbeheer door op Ctrl + Alt + Del te drukken. In Taakbeheer mogen de gebruikers repareren, een wijziging aanbrengen, testen, het proces beëindigen en het programma helemaal opnieuw starten . Maar soms kunt u dit rare probleem tegenkomen dat de toetsenreeks Ctrl + Alt + Del niet werkt op uw systeem. Het probleem treedt meestal op als u het systeem hebt bijgewerkt met niet-officiële firmware of als u apps van derden hebt geïnstalleerd. Wat er feitelijk gebeurt wanneer u een app van derden installeert, is dat deze wijzigingen aanbrengt in het register en de standaardwaarden wijzigt. In dit geval is het vereist om de problematische toepassing te identificeren en deze te verwijderen.

In dit artikel bespreken we enkele oplossingen om dit probleem op te lossen. Maar voordat u onze oplossing uitprobeert, moet u de toetsenbordtoetsen fysiek opruimen en controleren of u Windows Updates hebt gemist, zo vaak als u de nieuwste updates installeert om het probleem op te lossen. Zorg er ook voor dat uw systeem niet is geïnfecteerd met malware en het wordt ten zeerste aanbevolen om uw pc op malware te scannen voordat u computers gebruikt.

Systeemherstel uitvoeren

Om de Windows-instellingen terug te zetten naar het origineel, voert u systeemherstel uit en controleert u of het probleem hiermee is opgelost.

Controleer of het een hardwareprobleem is

Zorg ervoor dat u geen defect toetsenbord gebruikt, en als dat het geval is, moet u het toetsenbord vervangen door een ander en controleren of het probleem aanhoudt. Of misschien kunt u dit toetsenbord op een ander computersysteem proberen.

Reset het toetsenbord

Sommige software kan de standaardinstellingen van het toetsenbord wijzigen, waardoor de computertoetsen niet goed werken. Het terugzetten van het toetsenbord naar de standaardinstellingen kan helpen bij het oplossen van het probleem met de Ctrl + Alt + Del-reeks.

Voer een schone start uit

Door de computer in Clean Boot State te plaatsen, kan worden vastgesteld welke opstartprogramma's of toepassingen van derden het probleem veroorzaken. Zodra u de toepassing heeft gevonden die het probleem veroorzaakt door middel van een schone start, kunt u deze gewoon uitgeschakeld houden of kunt u deze volledig van het systeem verwijderen.

Ik hoop dat iets hier je helpt!

Ctrl + Alt + Del werkt niet