Herstel Windows Update-fout 0x800706ba op Windows 10

U kunt foutcode 0x800706ba tegenkomen wanneer u probeert updates op uw Windows 10-apparaat te installeren. In dit bericht zullen we de juiste oplossingen bieden die u kunt proberen om het probleem op te lossen.

Windows Update-fout 0x800706ba

Herstel Windows Update-fout 0x800706ba

Als u wordt geconfronteerd met deze Windows Update-fout 0x8007045b , kunt u onze aanbevolen oplossingen proberen in de onderstaande volgorde om het probleem op te lossen.

  1. Voer de probleemoplosser voor Windows Update uit
  2. BITS inschakelen (Background Intelligent Transfer Service)
  3. Wis de cache van Windows Update
  4. Download de update handmatig uit de Microsoft Update-catalogus

Laten we eens kijken naar de beschrijving van het betrokken proces met betrekking tot elk van de genoemde oplossingen.

1] Voer de probleemoplosser voor Windows Update uit

Voor deze oplossing moet u de ingebouwde probleemoplosser voor Windows Update uitvoeren en kijken of dat helpt om het probleem met Windows Update-fout 0x800706ba op te lossen.

2] BITS inschakelen (Background Intelligent Transfer Service)

Background Intelligent Transfer Service of BITS helpt bij de overdracht, download of upload van bestanden tussen een client en server, en biedt voortgangsinformatie met betrekking tot de overdrachten. Het speelt ook een rol bij het downloaden van bestanden van een peer. Deze Windows-service is essentieel om Windows Updates correct te laten werken.

Voor deze oplossing moet u BITS inschakelen op uw Windows 10-computer.

3] Wis de cache van Windows Update

De map Softwaredistributie in het Windows 10-besturingssysteem is een map in de Windows-map en wordt gebruikt om tijdelijk bestanden op te slaan die mogelijk nodig zijn om Windows Update op uw computer te installeren.

Wis de inhoud van de map Softwaredistributie en kijk of dat helpt om het probleem met Windows Update-fout 0x800706ba op te lossen. Ga anders verder met de volgende oplossing.

4] Download de update handmatig uit de Microsoft Update-catalogus

Deze oplossing houdt in dat u de update die niet kan worden geïnstalleerd handmatig download uit de Microsoft Update-catalogus en bijgevolg de Windows Update-fout 0x800706ba activeert en vervolgens de update op uw Windows 10-pc installeert.

Elk van deze oplossingen zou voor u moeten werken!

Windows Update-fout 0x800706ba