Herstel Windows Update-fout 0x80070bc2 op Windows 10

Als u de foutcode 0x80070bc2 tegenkomt op uw Windows 10-apparaat wanneer u Windows-updates probeert te installeren, dan is dit bericht bedoeld om u te helpen. In dit bericht zullen we de juiste oplossingen bieden die u kunt proberen om het probleem op te lossen.

Windows Update-fout 0x80070bc2

Herstel Windows Update-fout 0x80070bc2

Als u te maken krijgt met deze Windows Update-fout 0x80070bc2 , kunt u onze aanbevolen oplossingen proberen in de onderstaande volgorde om het probleem op te lossen.

  1. Voer de probleemoplosser voor Windows Update uit
  2. Wis de cache van Windows Update
  3. Download de update handmatig uit de Microsoft Update-catalogus
  4. Download direct de Windows 10 ISO of gebruik de Media Creation Tool.

Laten we eens kijken naar de beschrijving van het betrokken proces met betrekking tot elk van de genoemde oplossingen.

1] Voer de probleemoplosser voor Windows Update uit

Voor deze oplossing moet u de ingebouwde probleemoplosser voor Windows Update uitvoeren en kijken of dat helpt om het probleem op te lossen.

Windows Update kan niet worden geïnstalleerd of kan niet worden gedownload in Windows 10

2] Wis de cache van Windows Update

De map Softwaredistributie in het Windows 10-besturingssysteem is een map in de Windows-map en wordt gebruikt om tijdelijk bestanden op te slaan die mogelijk nodig zijn om Windows Update op uw computer te installeren.

Wis de inhoud van de map Softwaredistributie en kijk of dat helpt om het probleem met Windows Update-fout 0x80070bc2 op te lossen. Ga anders verder met de volgende oplossing.

3] Download de update handmatig uit de Microsoft Update-catalogus

Deze oplossing houdt in dat u de update die niet kan worden geïnstalleerd handmatig download uit de Microsoft Update-catalogus en bijgevolg de Windows Update-fout 0x80070bc2 activeert en vervolgens de update op uw Windows 10-pc installeert.

4] Download direct de Windows 10 ISO of gebruik de Media Creation Tool

Deze oplossing houdt in dat u het Windows 10 ISO-afbeeldingsbestand rechtstreeks van de Microsoft-website downloadt. Nadat u de ISO naar een locatie (bij voorkeur het bureaublad) op uw apparaat hebt gedownload, dubbelklikt u op de ISO-afbeelding om deze als een virtuele schijf te koppelen en dubbelklikt u vervolgens op het bestand setup.exe om het in-place upgradeproces te starten.

U kunt ook de Windows 10 Update Assistant gebruiken om de functie-update te installeren.

Elk van deze oplossingen zou voor u moeten werken!