Top 5 gratis GoPro-bewerkingssoftware voor Windows 10

Vroeger konden mensen zich geavanceerde camera's veroorloven, en de gebruikelijke camera's zouden de video onscherp maken als het apparaat zou trillen tijdens het opnemen - iets wat gebruikelijk is bij het fotograferen van sport en avontuur. GoPro veranderde de scène met actiefilms. Hoewel het een budgetcamera is, heeft hij een hoge sluitertijd, waardoor hij ideaal is voor video's waarbij de camera constant beweegt.

GoPro-video's of welke video dan ook, moeten worden bewerkt voordat ze aan iemand worden gepresenteerd. Dit kan worden gedaan met behulp van gespecialiseerde videobewerkingssoftware. Het had zijn eigen software genaamd GoPro Studio voor het bewerken en repareren van video's. Het werd echter enige tijd geleden afgebouwd. Nu hebben gebruikers tools van derden nodig om hun GoPro-video's te bewerken.

GoPro-bewerkingssoftware voor Windows

Hier is een lijst met gratis GoPro-bewerkingstools waarmee je GoPro-video's kunt bewerken.

1] Quik

GoPro-bewerkingssoftware voor Windows

Misschien wel het moeilijkste deel bij het bewerken van GoPro-video's is dat de meeste GoPro-gebruikers amateurs zijn met videografie, en dat is precies de reden waarom ze een GoPro kopen. We kunnen niet verwachten dat ze bedreven zijn in videobewerkingssoftware, en dit is waar Quik de markt aanboorde. De gebruiksvriendelijke interface van Quik, speciaal ontworpen voor beginners, is een geliefde app voor mensen die niet veel weten over videobewerking. Quik kan hier worden gedownload.

2] VSDC

VSDC

Als ik geavanceerde videobewerking zou willen zonder veel kennis van dergelijke software, zou VSDC mijn voorkeur hebben. Quik is goed voor beginners, maar mist veel functies. VSDC heeft van alles een beetje. De software heeft een beetje leren nodig, waarna je filters kunt gebruiken, kleureffecten kunt creëren, vervaging en andere effecten kunt toevoegen, enz. VSDC is hier beschikbaar op de website van het bedrijf.

3] Blender

Blender

Deze zwaar beladen app heeft bijna elke functie, van 3D-modellering tot animatie tot het maken van games. Het is echter niet voor beginners en heeft de gebruiker nodig om zijn cursus te bestuderen. De applicatie is het echter waard. Het helpt gebruikers bij het maken van precisievideo's. De reden dat deze software in de lijst voorkomt, is dat het, in tegenstelling tot de meeste andere "geavanceerde" softwareproducten voor videobewerking, gratis is. Dus pak Blender van zijn website.

4] Avidemux

Avidemux

Een andere goede videobewerkingssoftware voor beginners is Avidemux. Het product is licht en biedt drie basisfuncties: knippen, filteren en coderen. Onder de geavanceerde functies maakt het verscherpen en ruisvrij maken mogelijk. Deze eenvoudig te gebruiken app is hier beschikbaar op de website van het bedrijf.

5] OpenShot

OpenShot

OpenShot is een erg nuttige app voor beginners die hun video's op verschillende platforms willen bewerken (aangezien de app multi-platform is). Met de app kunnen gebruikers de snelheid van de GoPro-video, enkele basisbewerkingsfuncties en enkele basisanimatie-effecten wijzigen. Hoewel het veel functies mist, is OpenShot betrouwbaar met alles wat het heeft. Omdat het open source is, is het gratis. Deze handige software kan hier van de website van het bedrijf worden gedownload.

Laat het me weten als u opmerkingen heeft.

Lees het volgende : Hoe beschadigde GoPro-video's te repareren.