Er is iets misgegaan met de projectiefout op Windows 10

Windows 10 is gemaakt met als doel een besturingssysteem te bouwen om de productiviteit van een gebruiker te verbeteren. Daarom hebben moderne computers met Windows 10 de mogelijkheid om hun scherm draadloos naar een extern beeldscherm te projecteren. Microsoft heeft een vooraf geïnstalleerde en speciale app - Connect , waarmee een ander apparaat zijn scherm op de computer kan projecteren. Maar deze functie is erg delicaat. Het zal niet goed werken als het niet correct is geconfigureerd. En als een configuratie niet goed werkt, wordt er een foutmelding weergegeven - Er is iets misgegaan met de projectie .

Deze fout wordt veroorzaakt door problemen met het beeldschermstuurprogramma, hardwarefout, beschadigde systeembestanden en meer.

Er is iets misgegaan met de projectiefout

Er is iets misgegaan met de projectie

De volgende methoden zijn effectief om dit probleem met projectie op Windows 10 op te lossen:

  1. Werk het beeldschermstuurprogramma bij, draai het terug of installeer het opnieuw.
  2. Voer netwerkprobleemoplossers uit.
  3. Voer de probleemoplosser voor videoweergave uit.
  4. Maak recente wijzigingen ongedaan.
  5. Reset Windows 10 zonder bestanden te verwijderen.

1] Werk het beeldschermstuurprogramma bij, draai het terug of installeer het opnieuw

Er zijn mogelijkheden dat de driver op de achtergrond is bijgewerkt, en daarom kan een gebrekkige installatie het probleem hebben veroorzaakt. Anders kan een verouderde en incompatibele driver hetzelfde probleem veroorzaken. Ten slotte zou een beschadigde of onjuiste installatie hetzelfde doen.

Er is iets misgegaan met de projectie

Het beeldschermstuurprogramma vormt de ruggengraat van deze functie op Windows 10. U kunt het grafische stuurprogramma bijwerken of terugdraaien of opnieuw installeren. Deze acties kunnen worden uitgevoerd vanuit Apparaatbeheer onder de sectie Beeldschermadapters.

U kunt ook proberen de netwerkstuurprogramma's bij te werken, terug te draaien of opnieuw te installeren. Ze zijn te vinden onder de sectie Netwerkadapters.

3] Gebruik de probleemoplosser voor netwerkadapters

Het probleem kan ook worden veroorzaakt door een probleem met de netwerkadapterinstellingen. U kunt de probleemoplosser voor de netwerkadapter gebruiken om de fout op te lossen.

4] Gebruik probleemoplossers voor het afspelen van video's

Ga in de app Instellingen voor Windows 10 naar Update en beveiliging> Problemen oplossen.

En voer de probleemoplosser voor videoweergave uit.

Dit zou alle problemen waarmee u op uw computer wordt geconfronteerd, automatisch moeten detecteren en oplossen.

4] Maak recente wijzigingen ongedaan

Als de projectie eerder werkte en na een paar software- of hardwarewijzigingen die u hebt aangebracht, werkt de functie niet en wordt er iets misgegaan met de projectiefout , dan kunt u er iets aan doen.

Het installeren van nieuwe software kan de projectieconfiguraties wijzigen.

U moet dus al deze wijzigingen ongedaan maken en controleren of daarmee uw problemen zijn opgelost. Verwijder daarvoor alle nieuwe geïnstalleerde software of verwijder alle hardware die u veilig op uw computer hebt geplaatst. Zorg ervoor dat alle hardware die u verwijdert, aanwezig is wanneer de computer is uitgeschakeld.

5] Reset Windows 10 zonder bestanden te verwijderen

In sommige gevallen, als laatste optie, heeft het resetten van Windows 10 zonder bestanden te verwijderen dit probleem helpen oplossen. Zorg ervoor dat u alle persoonlijke bestanden bewaart tijdens het uitvoeren van een reset .

Hierdoor zou de projectiefunctie op uw computer moeten werken.

Er is iets misgegaan met de projectiefout