Gratis e-mailservers voor Windows 10

Een mailserver is een online postbode die uw berichten binnen een seconde van uw computer naar de pc van de ontvanger brengt. Als u een speciale mailserver op uw Windows-computer wilt installeren om een ​​door IMAP of POP3 ondersteund e-mailaccount in te stellen, kan deze lijst u helpen.

Gratis e-mailservers voor Windows 10

Hier zijn enkele van de beste gratis e-mailservers voor Windows 10 die u kunt downloaden voor het verzenden en ontvangen van e-mails. U kunt deze mailservers downloaden en door IMAP / POP3 en SMTP ondersteunde e-mailaccounts instellen.

  1. hMailServer
  2. MailEnable
  3. Eerste klas
  4. Axigen
  5. Zimbra

Blijf lezen om meer te weten te komen over deze gratis mailservers.

1] hMailServer

Gratis e-mailservers voor Windows 10

hMailServer is waarschijnlijk de beste e-mailserver voor Windows 10 die IMAP, POP3 en SMTP ondersteunt. Dit zijn veelgebruikte e-mailprotocollen die worden gebruikt om e-mail te verzenden en te ontvangen. Omdat dit een open-source e-mailserver is, kunt u de broncode controleren op mogelijke kwetsbaarheden. hMailServer wordt geleverd met ingebouwde antispamfunctionaliteit, dwz SPF, SURBL en u kunt via deze server elke webmail met IMAP en SMTP gebruiken. Afgezien daarvan kunt u ook antispamsystemen van derden implementeren. Het biedt virtuele domeinen, e-mailback-up, SSL-codering, MX-back-up, enz. U kunt hier hMailServer downloaden .

2] MailEnable - Standard Edition

Hoewel MailEnable een betaalde versie heeft met een uitgebreid aantal features, is de standaard of gratis versie meer dan voldoende voor een gewone gebruiker. Het ondersteunt POP3, SMTP en op IMAP gebaseerde e-maildiensten. Niet alleen een e-mailinterface, maar ook een agenda, contactpersoon, taakbeheerder, enz. Zijn inbegrepen bij de gratis versie van MailEnable. Het bevat geen adware, en dat maakt het een meer geavanceerde mailserver voor Windows 10. Als we het hebben over antispamfuncties, je kunt functies voor PTR-recordcontrole, DNS-blacklisting, IP-adresblokkering, enz. In deze tool vinden. De beheerconsole ziet er netjes en schoon uit, zodat gebruikers alle services gemakkelijk kunnen afhandelen. MailEnable Standard-versie kan worden gedownload vanaf hier .

3] OpenText FirstClass

OpenText FirstClass is geen speciale mailserver. In plaats daarvan is het een alles-in-een tool voor teamwork, communicatieverbeteringsmanager, etc. Of je nu de mailserver voor jezelf of je teamleden wilt opzetten, dat kan zeker. Het ondersteunt IMAP, POP3 en SMTP. Hoewel het SMTP via TLS ondersteunt, kunt u de IMAP IDLE-ondersteuning niet vinden. U kunt op deze mailserver SSL-codering, ActiveSync, webmailbeheer enz. Vinden. FirstClass is gratis beschikbaar, maar u moet wat geld uitgeven om de Enterprise-editie te verkrijgen, die een groter aantal functies en speciale ondersteuning heeft. De gratis versie kan worden gedownload van hier .

4] Axigen

Als u geen geld wilt uitgeven aan de betaalde versie om een ​​volledig uitgeruste mailserver te krijgen, kunt u kiezen voor hun gratis versie. Net als andere mailservers voor Windows, kunt u alle gebruikelijke taken uitvoeren met behulp van Axigen. Het werkt als een agenda- en mailserver op uw Windows-computer. Het enige nadeel van deze tool is dat je tijdens het gebruik van de gratis versie niet meer dan vijf domeinen naast vijf gebruikers kunt gebruiken. Als standaard mailserver zou u IMAP-, POP3- en SMTP-ondersteuning hebben. Met betrekking tot beveiliging en antispam hoeft u zich geen zorgen te maken over dergelijke zaken, aangezien het bedrijf ze zeer serieus neemt. Naast de desktopversie vindt u een webeditie van waaruit u de beheerconsole kunt beheren. U kunt deze mailserver hier downloaden .

5] Zimbra

Zimbra is een gratis en open-source mailserver die u kunt downloaden op zowel 32-bits als 64-bits Windows 10-computers. Behalve dat je gewone mailprotocollen hebt zoals IMAP, POP3, SMTP, enz., Kun je POP vinden via TLS, SMTP via TLS, IMAP IDLE, enz. Over interne beveiliging en anti-spam gesproken, je kunt SSL-codering, SPF, enz. Vinden Behalve dat u uw e-mailaccount gebruikt, kunt u zowel uw agenda als contacten synchroniseren. Zimbra biedt een speciale migratietool zodat gebruikers probleemloos van een andere mailserver naar Zimbra kunnen migreren. Als je wilt, kun je het hier downloaden .

Ik hoop dat je deze gratis e-mailservers voor Windows 10 leuk vindt.