Fix ISDone.dll-fout, Unarc.dll retourneerde een foutcodebericht op Windows 10

Het isDone.dll-foutbericht dat soms in Windows 10 wordt weergegeven, heeft betrekking op de onvolledige installatie van pc-games of bestanden van grotere omvang. Zoals we weten, zijn games met goede graphics en snel spel veel middelen nodig en nemen ze veel opslagruimte in beslag. Als zodanig moeten ze worden gecomprimeerd voordat ze naar uw pc worden gedownload en vervolgens worden uitgepakt op de harde schijf voordat ze worden geïnstalleerd. Als er tijdens dit proces een fout optreedt in het RAM van uw pc of als de harde schijf niet voldoende geheugen heeft om het proces uit te voeren, kan uw pc de fout ISDone.dll flashen met het volgende bericht:

Er is een fout opgetreden bij het uitpakken, Unarc.dll heeft foutcode -1 geretourneerd, FOUT: archiefgegevens beschadigd (decompressie mislukt).

isdone unarc dll-fout

De foutcode kan variëren, maar de enige knop die u kunt zien is - OK.

De ISDone.dll-fout verschijnt als gevolg van een defect Unarc.dll- bestand dat zich bevindt in de map System32 op 32-bits besturingssystemen en de map SysWOW64 op 64-bits systemen. Dus als u dit foutbericht ziet, betekent dit dat uw computer de installatiearchiefbestanden niet kon lezen.

Wat is het bestand Unarc.dll

Unarc.dll is een Dynamic Link Library voor Windows. Sommige applicaties of games hebben dit bestand nodig om correct te functioneren. Dus als het zoekraakt of als er een fout optreedt wanneer u een game of een toepassing start, kunt u verschillende soorten fouten krijgen.

ISDone.dll-fout tijdens het spelen van games op pc

1] Installeer het spel opnieuw

isDone.dll-fout verschijnt soms ook als gevolg van de installatie van een onbekende applicatie of als de applicatie verouderd of beschadigd is.

Als de gedownloade game beschadigd of defect is, kan het foutbericht worden verholpen door de game eenvoudig opnieuw te installeren. Installeer dus de nieuwste bijgewerkte nieuwe kopie van de game en controleer of het probleem is verholpen.

2] Registreer het .dll-bestand opnieuw met het hulpprogramma regsvr32

Zoek eerst het huidige bestand Unarc.dll op uw computer en hernoem het naar - Unarc-bak.dll.

Neem nu een goede kopie van Unarc.dll van een andere computer en sla deze tijdelijk op het bureaublad op.

Verplaats nu dit nieuwe dll-bestand naar:

  • System32-map op 32-bits besturingssystemen
  • SysWOW64-map op 64-bits systemen.

Nu moet u het nieuwe DLL-bestand registreren, een verhoogd PowerShell-venster openen en de volgende opdracht uitvoeren:

regsvr32% systemroot% \ System32 \ unarc.dll

Als het in SysWOW64 wordt geplaatst, zou de opdracht zijn:

regsvr32% systemroot% \ SysWOW64 \ unarc.dll

Als u klaar bent, ziet u een bericht dat aangeeft dat het .dll-bestand is geregistreerd.

3] Los problemen op in schone opstartstatus

Het uitvoeren van een Clean Boot-status helpt bij het identificeren of toepassingen van derden of opstartitems conflicten veroorzaken.

Start dus uw pc op in Clean Boot State en probeer het probleem handmatig te isoleren. Om problemen met schoon opstarten uit te voeren, moet u een aantal acties ondernemen en de computer na elke actie opnieuw opstarten. Mogelijk moet u het ene item na het andere handmatig uitschakelen om te proberen het item te vinden dat het probleem veroorzaakt. Nadat u de dader heeft geïdentificeerd, kunt u overwegen deze te verwijderen of uit te schakelen.

4] Update grafische stuurprogramma's

U kunt uw grafische stuurprogramma's ook bijwerken via Devices Manager en kijken of dat helpt.

Ik hoop dat iets hier je heeft geholpen.

isdone unarc dll-fout