Beste automatische Wallpaper Changer-apps voor Windows 10

Vind je het geweldig hoe de achtergronden dynamisch veranderen op je Windows 10-vergrendelingsscherm? Veel mensen hebben me gevraagd hoe je zulke dynamische achtergronden op het bureaublad kunt krijgen. Helaas wordt Windows niet geleverd met een ingebouwde functie om afbeeldingen van internet op te halen en toe te passen als bureaubladachtergrond. Maar in dit bericht hebben we 3 Windows-apps behandeld die achtergronden op uw bureaublad dynamisch kunnen wijzigen. Deze tools halen achtergronden uit verschillende bronnen, waaronder Bing , NASA , Earth Science en Windows Spotlight .

Beste automatische Wallpaper Changer-apps voor Windows 10

  1. Dynamisch thema
  2. Dagelijkse bureaubladachtergrond
  3. Desktop Studio
  4. Wallpaper Change Scheduler
  5. PictureThrill
  6. NatGeo Wallpaper Downloader

Laten we deze tools in detail bespreken. Ze zijn allemaal beschikbaar om te downloaden van de Microsoft Store.

1. Dynamisch thema

Dit is waarschijnlijk de beste tool in de lijst omdat het de eenvoudigste is en de klus klaart. Met Dynamisch thema kunt u uw achtergrond dynamisch wijzigen in dagelijkse Bing of Windows Spotlight Image. Niet alleen dat, u kunt zelfs aangepaste afbeeldingen toevoegen en de tool kan eenvoudig een diavoorstelling op uw Windows-bureaublad uitvoeren. Dynamisch thema werkt ook op het vergrendelscherm en u kunt deze tool gebruiken om altijd een gemeenschappelijke achtergrond op beide schermen te behouden.

Achtergronden automatisch wijzigen op Windows 10

Andere functies zijn onder meer meldingen wanneer er een nieuwe afbeelding beschikbaar is, automatisch opslaan van de Daily Bing- of Spotlight-afbeelding in de map van uw keuze en nog veel meer. Voor Daily Bing-afbeeldingen kan de regio ook worden aangepast, zodat u relevante afbeeldingen als achtergrond voor uw Windows-bureaublad of vergrendelscherm krijgt. Er is ook een optie om geen afbeeldingen te downloaden via een gemeten verbinding en om instellingen op verschillende apparaten te synchroniseren.

Download Dynamic Theme hier.

2. Dagelijkse bureaubladachtergrond

Dit is een veel eenvoudigere tool, alleen voor gebruikers die alleen geïnteresseerd zijn in Bing-achtergronden. De tool haalt automatisch Bing Daily Wallpapers op voor de ingestelde regio. U kunt maximaal acht achtergronden samen met hun beschrijvingen bekijken.

Zoals ik al zei, de tool is een stuk eenvoudiger en heeft slechts één taak om de achtergrond van het bureaublad en het vergrendelscherm dagelijks bij te werken. U kunt ook een map opgeven om deze achtergronden ook op te slaan. En met een andere optie kunt u de resolutie aanpassen waarin de afbeelding op uw computer wordt gedownload.

Download hier Daily Desktop Wallpaper.

3. Wallpaper Studio 10

Dit is een vrij complexe applicatie en wordt geleverd met veel functies. Met deze tool kunt u door duizenden behangcollecties bladeren die zijn gemaakt door verschillende uitgevers of gebruikers in de gemeenschap. Deze collecties kunnen later worden ingesteld als diavoorstellingen op bureaublad- of vergrendelschermachtergronden. Je kunt door deze verzamelcategorieën bladeren qua populariteit, populariteit of zelfs land. Afgezien daarvan kunt u ook aangepaste collecties maken met achtergronden die u zou hebben geselecteerd.

Met Wallpaper Studio 10 kunt u ook bladeren door dagelijkse Bing-achtergronden in een bepaalde regio. Bing-achtergronden kunnen eenvoudig op het bureaublad of het vergrendelscherm worden toegepast.

Download Wallpaper Studio 10 hier.

3] Wallpaper Change Scheduler

Wallpaper veranderen

Wallpaper Change Scheduler is een freeware waarmee u uw wallpaper automatisch in Windows 10 kunt wijzigen. Deze tool heeft verschillende aangename functies waarmee u wallpaper-wijzigingen op uw bureaublad dagelijks of wekelijks kunt plannen. U kunt zelfs de achtergrond veranderen door de muis te bewegen!

5] PictureThrill

PictureThrill plaatst nieuwe achtergronden van NASA, Bing & EarthSciences op uw bureaublad. Het brengt u automatisch dagelijks een nieuwe achtergrond volgens uw keuze en selectie.

6] NatGeo Wallpaper Downloader

Met National Geographic Photo of the Day Wallpaper Changer en NatGeo Wallpaper Downloader kunt u National Geographic-achtergronden met slechts één klik downloaden.

Dit waren een paar Windows-apps die u kunnen helpen bij het dynamisch wijzigen van achtergronden op uw Windows-computer. Al deze tools werken met zowel desktop- als vergrendelscherm-achtergronden en kunnen gratis worden gedownload van de Microsoft Store. Deze tools zullen de accentkleuren niet veranderen, aangezien Windows het niet toestaat om deze vanuit externe applicaties te wijzigen. Als u een bijpassende accentkleur wilt, kunt u deze instellen op automatisch in de instellingen voor kleuren.