Herstel en los Windows 7-problemen op met FixWin Utility

We zijn verheugd om een ​​eerste-in-zijn-soort applicatie voor Windows 7 en Vista uit te brengen: FixWin . FixWin is een 529 KB freeware draagbare applicatie om veelvoorkomende Windows-ergernissen en -problemen te repareren en op te lossen. FixWin detecteert of u Windows 7 of Windows Vista heeft geïnstalleerd en biedt u dienovereenkomstig alleen de relevante fixes aan. Windows 8- gebruikers willen misschien FixWin v2 voor Windows 8 downloaden .

OPMERKING: Windows 10-gebruikers willen misschien FixWin10 voor Windows 10 downloaden .

UPDATE: 19 maart 2010. FixWin v 1.2 is uitgebracht en bevat enkele kleine bugfixes en UI-wijzigingen. De onderstaande downloadlinks verwijzen nu naar FixWin v 1.2.

FixWin

Hoewel er op internet al verschillende tutorials en how-to's beschikbaar waren om met dergelijke ergernissen om te gaan, werd FixWin als een enkel hulpprogramma geconceptualiseerd om enkele van de veelvoorkomende ergernissen te verhelpen waarmee een Windows-gebruiker te maken kan krijgen.

Wordt uw Prullenbak niet correct vernieuwd? Of misschien merkt u dat uw rechtsklik-contextmenu om de een of andere reden is uitgeschakeld in Internet Explorer! Of misschien gaat het niet goed met uw Windows Media Center en moet u de Windows Media Center-database doorspoelen en opnieuw opbouwen! Misschien heb je ervoor gekozen om niet te worden gewaarschuwd tijdens het verwijderen van plaknotities en wil je nu het waarschuwingsvenster terug! Of plaats dan misschien een malware-aanval waarvan je merkt dat je taak beheert of cmd of je Register-editor is uitgeschakeld! Hier worden oplossingen voor deze en nog veel meer van dergelijke algemene Windows-problemen aangeboden.

De oplossingen voor het repareren en oplossen van 50 veelvoorkomende Windows-ergernissen, problemen en problemen zijn gecategoriseerd onder 5 tabbladen, namelijk: Windows Verkenner, Internet en connectiviteit, Windows Media, Systeemwerkset en overige aanvullende oplossingen.

50 problemen ... 1 oplossing ... FixWin is de Windows Doctor waar iedereen op heeft gewacht!

Klik hier om de schermafbeeldingen te zien met de lijst met beschikbare Windows-fixes.

Hoe deze applicatie te gebruiken:

1. We raden u eerst aan het hulpprogramma Systeembestandscontrole uit te voeren . De knop op de welkomstpagina zal 'r un sfc / scannow ' en zal controleren op beschadigde Windows-systeembestanden en deze vervangen. Het duurt naar verwachting 5-10 minuten. Start de computer opnieuw op als daarom wordt gevraagd.

2. Vervolgens staan ​​we erop dat u een systeemherstelpunt maakt . De voorziene knop maakt er een aan, genaamd Safe Point . We raden u altijd aan er een aan te maken voordat u wijzigingen in uw systeem aanbrengt. Mocht u dat ook willen of nodig hebben, dan kunt u altijd teruggaan naar dit Safe Point.

3. Nadat u dat heeft gedaan, brengt u maximaal één fix tegelijk aan en start u uw computer opnieuw op. Controleer of alles naar tevredenheid is; en zo niet, dan heeft u de mogelijkheid om onmiddellijk terug te zetten.

Lezen en kijken naar wat Fox8Live News te zeggen heeft over de Windows Club & FixWin HIER .

Downloaden

FixWin Utility v 1.2 is ontwikkeld door mijn MVP-collega Ramesh Kumar, voor The Windows Club.

Het is getest op Windows 7 en Vista, 32-bits en 64-bits versies. Het is echter mogelijk dat FixWin niet werkt als u Windows 7 of Vista Image hebt aangepast met behulp van apps van derden, zoals vLite, enz., Omdat het mogelijk enkele kerncomponenten mist die nodig zijn om FixWin te laten werken en dus de oorzaak van de storing.

De oplossingen die in dit hulpprogramma worden gebruikt, zijn voornamelijk afkomstig van WinVistaClub, TheWindowsClub en WindowsValley, en de overige zijn door hem ontwikkeld.

Fix Bevriest of crasht met deze bronnen van TheWindowsClub:

Windows 7 loopt vast | Windows Explorer crasht | Internet Explorer loopt vast | Google Chrome-browser crasht | Mozilla Firefox-browser loopt vast | Computerhardware loopt vast.

Deze links kunnen u ook interesseren:

  • Hoe Windows 7 te repareren
  • Hoe systeembestandscontrole uit te voeren op Windows 7.

Original text