Beste gratis plaknotities voor Windows-pc

Heb je de plaknotities vaak gebruikt in Windows 10/8/7, maar zou je willen dat ze wat meer functies boden? Welnu, in dit bericht hebben we het gehad over enkele van de plakbriefjes-toepassingen die beschikbaar zijn voor Windows 10. Deze toepassingen voor het maken van aantekeningen maken niet alleen uw leven eenvoudiger, maar zorgen er ook voor dat uw bureaublad er mooi en vol informatie uitziet. Tegen het einde hebben we ook een browserextensie voor Chrome en Firefox genoemd waarmee u plaknotities kunt maken.

Gratis plaknotities voor Windows 10

Hier is een lijst met enkele van de beste gratis plaknotities voor Windows-pc:

  1. Stickies
  2. ZenR-opmerkingen
  3. Oranje Opmerking
  4. Eenvoudige plaknotities
  5. StickyPad
  6. PNotities
  7. 7 plaknotities
  8. hete opmerkingen
  9. Sticky Notes Chrome-extensie
  10. Sticky Notes Firefox-add-on.

1] Stickies

Stickies - digitale plaknotities

Stickies is een eenvoudige toepassing voor het maken van notities die u kan herinneren aan de oude dagen van geelgekleurd zelfklevend papier. U kunt verliefd worden op de eenvoud van deze tool. De digitale notities die door Stickies zijn gemaakt, blijven altijd bovenop andere applicaties, maar kunnen gemakkelijk worden teruggezet. Bovendien kunt u Stickies aan een applicatie koppelen, zodat de notities alleen naar voren komen als een bepaald venster open is. De notities zijn in hoge mate aanpasbaar; u kunt kleuren, lettertypen enzovoort wijzigen. Of u kunt vooraf samengestelde thema's downloaden van de Stickies-website. U kunt zelfs herinneringen toevoegen of ervoor zorgen dat de notities na een bepaalde tijd automatisch worden verborgen.

TIP : Met Alarm Stickies kunt u alarmherinneringen maken en instellen.

2] ZenR-opmerkingen

zenr-notes-master-wachtwoord

ZenR Notes is niet echt een applicatie voor plaknotities. Maar als u op zoek bent naar enige zekerheid, dan is dit het misschien wel. ZenR Notes is een met een wachtwoord beveiligde notitietoepassing die al uw notities op een veilige manier versleutelt en opslaat. De app heeft een draagbare vormfactor en laat je onderweg je notities maken. De notities kunnen van alles bevatten, zoals tekst, afbeeldingen, lijsten en opmaak wordt ook ondersteund. Als u een van uw wachtwoorden vergeet, ondersteunt ZenR Notes herstel met een e-mail-ID.

3] Oranje Opmerking

OrangeNote is een combinatie van een moderne applicatie voor plaknotities en een klembordmanager. Het duo wordt geleverd met veel functies die in elkaar zijn geïntegreerd, waardoor deze applicatie een van de beste in deze lijst is. U kunt eenvoudig aangepaste plaknotities maken die de hele tijd op uw computerscherm blijven. Anders dan dat, houdt de applicatie een database bij van uw klembordgeschiedenis, zodat u snel kunt zoeken en alles wat u eerder hebt gekopieerd. U kunt ook sneltoetsen aan uw knipsels toewijzen, zodat u met die sneltoets direct alles in een programma kunt plakken. OrangeNote is een krachtige applicatie voor het maken van notities met veel functies. U kunt zelfs upgraden naar PRO als u functies nodig heeft zoals synchronisatie tussen computers.

4] Eenvoudige plaknotities

Beste gratis plaknotities voor Windows

Zoals de naam al doet vermoeden, is Simple Sticky Notes een eenvoudige notitie-applicatie waarmee u uw notities als plakvensters op uw bureaublad kunt toevoegen. De applicatie draait volledig vanuit het systeemvak en is zeer eenvoudig te bedienen. De kleur van de notities kan worden aangepast en elke notitie kan afzonderlijk worden gesloten of geminimaliseerd. Klik hier om Simple Sticky Notes te downloaden.

5] StickyPad

StickyPad is een gratis hulpprogramma waarmee u zwevende notities op uw bureaublad en boven in andere vensters kunt maken. Met StickyPad kunt u de ondoorzichtigheid van de notities bepalen. U kunt doorschijnende notities hebben, zodat u uw werk kunt blijven doen terwijl de notities altijd op uw scherm blijven. Met StickyPad kunt u ook uw notities opslaan en afdrukken. Een andere interessante functie is dat je met het programma een sneltoets kunt instellen die, als je erop drukt, StickyPad in de notitiemodus start. Je hebt je muis niet nodig om te navigeren; het enige dat u hoeft te doen, is op de sneltoets drukken en uw notities invoeren. Klik hier om StickyPad te downloaden.

6] PNotities

PNotes is een eenvoudigere open source-applicatie voor het maken van notities die wordt geleverd met veel nitty-gritty-functies. U kunt individuele notities aanpassen of skins toepassen om ze aan te passen. Het programma ondersteunt meerdere talen en andere functies, zoals transparantie. Het beste van de software is de draagbare vormfactor. De applicatie is volledig draagbaar en laat geen sporen na in het register of andere gebieden. U kunt het gewoon meenemen op uw USB-station en het op elke gewenste computer uitvoeren. Afgezien daarvan wordt PNotes geleverd met wachtwoordbeveiliging op toepassingsniveau. U kunt individuele notities met een wachtwoord beveiligen of wachtwoordbeveiliging toepassen op een groep notities. Behalve dat ondersteunt het programma ook andere functies, zoals back-up en synchronisatie van notities. Klik hier om PNotes te downloaden.

7] 7 plaknotities

7 Sticky Notes is gratis software voor bureaubladnotities die rechtstreeks op uw Windows-bureaublad plaknotities maakt en deze met een wachtwoord beveiligt. Het ziet er goed uit en ziet er realistisch uit voor de ultieme gebruikerservaring en biedt geweldige functies die 7 Sticky Notes krachtig, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en licht maken.

8] hete opmerkingen

hott notes is een eenvoudige maar creatieve applicatie voor het maken van notities. Voor al die mensen die snel iets willen opschrijven of gewoon wat belangrijke informatie willen krabbelen, is dit misschien de perfecte tool. Met hot notes kunt u op verschillende manieren aantekeningen maken. U kunt eenvoudige herinneringen toevoegen of lijsten van een taak maken. Of u kunt 'Krabbel'-notities maken waarmee u gewoon iets op die specifieke notitie kunt krabbelen. Het programma wordt geleverd met alle noodzakelijke functies die nodig zijn om uw notities aan te passen en te beheren. Klik hier om hot notes te downloaden.

Dit waren dus enkele van de plakbriefjes-applicaties waar we van houden. Deel uw suggesties in het opmerkingengedeelte. Al deze tools zijn beschikbaar als Windows-programma's en kunnen gratis worden gedownload.

Afgezien hiervan vermelden we ook nog twee vermeldingen in deze lijst, en dit zijn browserextensies voor Chrome en Firefox.

9] Sticky Notes Chrome-extensie

Deze extensie is beschikbaar om te downloaden in de Google Chrome Web Store en maakt het gemakkelijker om aantekeningen te maken terwijl u op internet surft. U kunt niet alleen plaknotities maken die beperkt zijn tot uw browser, maar u kunt de notities ook naar uw bureaublad verplaatsen. Omdat het een browserextensie is, wordt deze applicatie geleverd met functies die geen enkele andere applicatie kan bieden. De extensie ondersteunt automatische Google Drive-back-ups en spraakherkenning. Alle andere basisfuncties, zoals lettertype- en kleuraanpassingen, zijn ook beschikbaar. Ga hierheen om de extensie te krijgen.

10] Sticky Notes Firefox-add-on

Dit is een vergelijkbare extensie voor Firefox, waarmee u plaknotities op een webpagina kunt plaatsen. De extensie ondersteunt synchronisatie tussen apparaten en biedt ook eenvoudige aanpassing en beheer. Ga hierheen om Sticky Notes voor Firefox te downloaden.

Nu lezen : de beste notitie-apps voor Windows 10 beschikbaar in de Microsoft Store.

Beste gratis plaknotities voor Windows