Oplossing: Windows 10 Update Foutcode 0x8024a105

Als u een Windows Update-foutcode 0x8024a105 ziet wanneer u Windows Update probeert uit te voeren, geeft dit bericht u enkele suggesties die u kunnen helpen het probleem op te lossen. Wanneer u Windows Update uitvoert, ziet u het volgende bericht:

Er zijn problemen opgetreden bij het downloaden van enkele updates, maar we zullen het later opnieuw proberen. Als je dit blijft zien, zoek dan op internet of neem contact op met de ondersteuning voor hulp. Deze foutcode kan helpen: (0x8024a105).

Ik ontving deze foutmelding toen ik de KB4020102-update ging downloaden. Zoeken naar 0x8024a105 zoals daar werd gesuggereerd, hielp niet echt. Aangezien Windows had voorgesteld om naar deze foutcode te zoeken, verwachtte ik een bericht van Microsoft te zien waarin werd uitgelegd waarom deze fout zich voordeed en wat de definitieve oplossing was; maar helaas werd ik overgelaten aan de genade van internet.

Deze foutcode wordt niet vermeld in de lijst met foutcodes van Windows Updates. Alles wat ik kon ontdekken dat het waarschijnlijk iets is dat te maken heeft met de Automatische Updates-client.

Windows 10 Update-foutcode 0x8024a105

Als u deze fout ontvangt bij het downloaden van Windows Update, zijn hier een paar dingen die u kunt proberen.

Windows 10 Update-fout 0x8024a105

1] Ik klikte wel meteen op de knop Opnieuw proberen en zelfs na ongeveer 15 minuten een paar keer, maar het hielp me niet. Dit heeft me geholpen! Ik heb gewoon besloten om opnieuw op te starten via de pc en een andere verbinding te gebruiken. In plaats van mijn gewone bekabelde internetverbinding gebruikte ik mijn wifi-verbinding. Dat is het! Windows 10 is begonnen met het downloaden van de updates.

Als dit u nu helpt, geweldig; anders moet u wellicht nog meer problemen oplossen. U kunt deze suggesties proberen en kijken wat voor u werkt.

2] Spoel de map SoftwareDistribution door en kijk of dat voor jou werkt.

3] Reset de Catroot2-map en probeer het opnieuw.

4] Voer de probleemoplosser voor Windows Update uit en probeer Windows Update opnieuw uit te voeren. Het zal ook Windows Update-componenten resetten.

5] Zet Windows Update Agent automatisch terug naar de standaardinstellingen en controleer.

6] Dit bericht biedt meer suggesties als Windows Update niet kan downloaden of niet kan installeren.

7] Als u Windows Update gebruikte om uw versie van Windows bij te werken naar een nieuwere versie van Windows, probeer dan het. ISO-bestand en voer een build uit om een ​​upgrade te bouwen.

Zoals ik al zei, in mijn geval hielp het simpelweg opnieuw opstarten van de pc en het wijzigen van de internetverbinding, en kon ik de Windows Updates met succes downloaden en installeren.

windows 10 update foutcode 0x8024a105

Laat ons weten wat voor u heeft gewerkt.

Het beste!

Windows 10 Update-fout 0x8024a105