Windows kan het apparaatstuurprogramma voor deze hardware niet initialiseren (code 37)

Als u in Windows 10/8/7 Apparaatbeheer een foutmelding ziet, kan Windows het apparaatstuurprogramma voor deze hardware niet initialiseren (code 37) en werkt uw hardware niet correct, dan kan de volgende oplossing u helpen het probleem op te lossen. Dit foutbericht is zichtbaar op het tabblad Algemeen dat verschijnt in het pop-upvenster van de eigenschappen van het stuurprogramma.

Device Driver Error Code 37 geeft aan dat dit gebeurt omdat de driver een fout heeft geretourneerd bij het uitvoeren van de DriverEntry-routine.

Windows kan het apparaatstuurprogramma voor deze hardware niet initialiseren (code 37)

Om deze Device Manager-foutcode op te lossen, moet u het apparaatstuurprogramma handmatig opnieuw installeren.

1] Installeer de driver opnieuw

Windows kan het apparaatstuurprogramma voor deze hardware niet initialiseren (code 37)

Open Apparaatbeheer om deze bewerking uit te voeren. Identificeer vervolgens het apparaatstuurprogramma dat problemen veroorzaakt. Selecteer de optie Apparaat verwijderen .

Koppel het apparaat los.

Start je computer opnieuw op.

Sluit het apparaat aan. Aangenomen dat uw apparaat is aangesloten op uw computer, opent u opnieuw Apparatenbeheer, klikt u op de knop Actie en selecteert u de knop Zoeken naar hardwarewijzigingen .

Dit zou moeten helpen.

De andere optie is om het stuurprogramma te verwijderen, vervolgens naar de website van de fabrikant te gaan en het nieuwste stuurprogramma voor de hardware te downloaden en te installeren.

2] Voer de probleemoplosser voor hardware uit

Dit apparaat is niet aanwezig, werkt niet goed of heeft niet alle stuurprogramma's geïnstalleerd

Als dit niet helpt, moet u misschien de probleemoplosser voor hardware uitvoeren. Dus open het Windows-instellingenpaneel door op de Win + I-knop te drukken. Ga daarna naar Update en beveiliging > Problemen oplossen . Aan uw rechterkant vindt u Hardware en apparaten . Selecteer het en klik op de knop De probleemoplosser uitvoeren . Hierna moet u de schermoptie volgen om het te laten werken. Als uw toetsenbord of printer niet werkt, kunt u ook de probleemoplosser voor toetsenbord of de probleemoplosser voor printers uitvoeren.

Gerelateerd lezen : Dit apparaat is niet aanwezig, werkt niet goed, code 24.

Windows kan het apparaatstuurprogramma voor deze hardware niet initialiseren