Beste achtergrondmuziek-apps om audio af te spelen op Xbox One

Als het op gamen aankomt, zijn er verschillende soorten gamers. Iemand die graag ondergedompeld wil blijven in game-audio en effecten, en ten tweede degenen die graag naar muziek willen luisteren tijdens het spelen van de game. Als je in de tweede categorie valt, heeft Xbox One Store veel muziekapps die op de achtergrond werken terwijl je van je game geniet . In dit bericht hebben we het over enkele van de beste muziek-apps voor Xbox One .

Beste Xbox One-apps voor achtergrondmuziek

Zodra je muziek begint af te spelen met deze apps, houden ze zich vast aan de Xbox One-gids en bieden ze minibediening om over te slaan, het laatste nummer af te spelen en het achtergrondmuziekgeluid te bedienen. Xbox One heeft de SNAP-modus niet meer, dus als je iets meer wilt doen, moet je overschakelen naar de muziek-app op volledig scherm om de wijzigingen aan te brengen.

In dit bericht heb ik het gehad over zowel gratis als op abonnementen gebaseerde services. Over het algemeen biedt een premium-abonnement meer keuze aan muziek, advertentievrij en onbeperkt overslaan. Er is echter geen compromis over het afspelen op de achtergrond.

Pandora

Beste Xbox One-apps voor achtergrondmuziek

De app is beschikbaar voor de VS, Australiƫ en Nieuw-Zeeland en kan muziek online streamen, en met Xbox One werkt het op de achtergrond. Als u de gratis versie gebruikt, kunt u genrezenders doorbladeren en deze streamen. Als u zich echter abonneert op hun premium-abonnement, kunt u luisteren naar reclamevrije stations, onbeperkt overslaan en onbeperkt herhalen. Download vanaf hier.

iHeartRadio

Als je graag naar de beste live radiostations EN aangepaste stations over de hele wereld luistert, is dit de app. De service heeft geen introductie nodig en biedt een persoonlijk station met elk nummer, elke artiest en elk genre. Download het hier.

Eenvoudige achtergrondmuziekspeler

Dit was de eerste app die het afspelen van achtergrondmuziek ondersteunde toen Xbox One deze functie aankondigde. Als je muziek op je USB-drive of op je harde schijf hebt staan, doet het de rest voor je. Het ondersteunt het afspelen van MP3-, M4A-, MP4-, FLAC- en WMA-muziekbestanden die zijn geformatteerd als FAT32 of NTFS. We raden u aan een speciale harde schijf te hebben voor mediadoeleinden.

U moet een map met de naam "Xbox Music Library" maken op een USB-stick of externe USB-schijf, een deel van uw favoriete muziek naar die map kopiƫren, de USB-sleutel op uw Xbox aansluiten, de app starten en alle muziek afspelen. in die map. Download het hier.

Spotify

Het is een van de meest populaire en toonaangevende muziekstreamingservices. Het maakt gebruik van de achtergrondmuziek van Xbox One met bediening op de Xbox One-gids. Als u een premium-abonnee bent, kunt u Spotify Connect in uw voordeel gebruiken. In eenvoudige bewoordingen kun je stream muziek van je pc of telefoon naar Xbox One casten.

  • Luister gratis naar muziek op de achtergrond terwijl je aan het gamen bent.
  • Blader door uw favoriete albums, nummers en afspeellijsten.
  • Speel eenvoudig af vanaf je Xbox One-controller of verander muziek vanaf je mobiel of tablet zonder de game te verlaten.
  • Vind de perfecte afspeellijst voor episch gamen in het Gaming-genre (in Bladeren) op Spotify.

Download het hier.

Stream muziek vanaf uw pc via DLNA

De Xbox One-console kan muziek afspelen wanneer deze wordt gestreamd vanaf compatibele apparaten en apps in Windows 10, inclusief de apps Groove Music en Movies & TV. Dit werkt via DLNA. Zorg ervoor dat beide apparaten op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.

  • Open de Groove-app op uw computer.
  • Selecteer een nummer of afspeellijst op uw computer.
  • Tik of klik op Spelen.
  • Tik of klik onder aan het scherm op Casten naar apparaat.
  • Selecteer uw console in de lijst met apparaten. Als je console is ingeschakeld en online is, wordt de media afgespeeld.

Gebruik OneDrive met de Groove Music-app

U kunt uw muziekcollectie uploaden naar OneDrive en vervolgens de Groove-app gebruiken om de muziek op de achtergrond af te spelen. Je krijgt geen opties voor shuffle en willekeurig, maar het speelt muziek na elkaar. U moet de OneDrive-app op uw Xbox installeren en u aanmelden met het account dat u gebruikt om al uw muziek op te slaan.

MyTube

Het is een app van derden voor Xbox One waarmee je uren aan video als audio op Xbox One kunt streamen. Het enige dat u hoeft te doen, is een afspeellijst maken van de video die u wilt afspelen, en deze wordt op de achtergrond afgespeeld. De app kost $ 0,99 voor de beste ervaring, anders beperkt de proefversie je tot het bekijken van 1 uur video in elke 3 uur, daarna moet je 10 minuten wachten om verder te kijken. Download vanaf hier.

SoundCloud

Dit gemeenschapsgestuurde muziekplatform biedt meer dan 150 miljoen nummers. Ze hebben een speciale versie voor Xbox One waarmee je tijdens het gamen naar je favoriete nummers kunt luisteren, met achtergrondaudio, en ze hebben ook een verzameling game-afspeellijsten. Om de aanbeveling te verbeteren, kunt u hier altijd uw liedjes uploaden. Download vanaf hier.

Xbox One heeft veel opties als het gaat om het afspelen van achtergrondmuziek. Gebruik je het? Zo ja, wat is uw favoriete app? Hoe gebruik je het? Laat het ons weten in de comments.