Games op volledig scherm die willekeurig naar het bureaublad worden geminimaliseerd in Windows 10

We willen allemaal onze videogames spelen en ervan genieten op Windows 10, maar dat kan moeilijk zijn als we niet in de modus Volledig scherm kunnen spelen. Het is een probleem waar veel gebruikers mee te maken hebben en nog steeds worden geconfronteerd, maar gelukkig zijn er manieren om alles onder controle te krijgen.

Een enkele oplossing werkt misschien niet voor iedereen, omdat mensen vaak verschillende computers met verschillende specificaties hebben. Zoals de meeste van onze probleemoplossende sessies, zullen we het hebben over meerdere manieren waarop de bug op volledig scherm kan worden opgelost.

Games minimaliseren naar Desktop

Als uw games op volledig scherm willekeurig worden geminimaliseerd naar het bureaublad in Windows 10, kijk dan of een van deze 5 suggesties u helpt dit te stoppen en het probleem op te lossen. We zijn er zeker van dat ten minste een van de komende opties zal werken, dus maak je geen zorgen, je bent in goede handen. Maar voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u Windows 10 en de game zelf hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie.

1] Voer een malwarescan uit

Het is veilig om te zeggen dat veel computerproblemen zijn veroorzaakt door een verborgen virus of malware, en als zodanig kan hier hetzelfde gebeuren.

Om nu een scan uit te voeren met Windows Defender, klikt u eenvoudig op het Start-pictogram, navigeert u naar Instellingen en klikt u vervolgens op Update en beveiliging> Windows Defender. Om een ​​scan uit te voeren, start u het programma en selecteert u Virus- en bedreigingsbeveiliging> Geavanceerde scan> Volledige scan en klikt u ten slotte op de knop Scannen.

Nadat de scan is voltooid, probeert u het spel opnieuw om te zien of het probleem is opgelost. Zo niet, ga dan verder met onze volgende oplossing.

2] Meldingen uitschakelen

Mogelijk moet u het Actiecentrum en andere meldingen uitschakelen die mogelijk een storing veroorzaken. Dit bericht laat je zien hoe je meldingen kunt aanpassen.

3] Schakel de spelmodus uit

Games minimaliseren naar Desktop

Spelmodus is een functie in Windows 10 die probeert bronnen vrij te maken en deze aan elke game te geven die wordt uitgevoerd. Het is niet bewezen dat het werkt, maar gamers gebruiken het toch in de hoop de best mogelijke ervaring op te doen.

De kans is groot dat je nu de gamemodus gebruikt en mogelijk de bug op het volledige scherm veroorzaakt. Om het uit te schakelen, drukt u op de Windows-toets + G en selecteert u vervolgens het pictogram Instellingen. Vervolgens hoef je alleen maar het vakje Spelmodus uit te schakelen om het uit te schakelen.

4] Update grafische stuurprogramma's

Als het erop aankomt om het stuurprogramma van uw grafische kaart bij te werken, is het eerlijk gezegd een eenvoudige aangelegenheid. Klik gewoon op de Cortana- of Zoeken-knop en typ Apparaatbeheer . Als het verschijnt, selecteert u het en gaat u verder met het zoeken naar de naam van uw kaart.

De volgende stap is om met de rechtermuisknop op het stuurprogramma te klikken en vervolgens Stuurprogramma bijwerken te kiezen uit de opties. Selecteer ten slotte ' Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's' .

5] Schakel Wermgr.exe uit

Druk op de Windows-toets + R om het programma Uitvoeren te openen. Typ vanaf daar services.msc in het vak en selecteer OK.

De volgende stap is dan om naar Windows Foutrapportage te scrollen , dubbelklik om te bewerken en selecteer Uitschakelen in het vervolgkeuzemenu.

Start uw computer opnieuw op en vanaf daar bent u klaar om te gaan.

Games minimaliseren naar Desktop