Austin Amazon KFAUWI-apparaat verscheen onder Netwerkapparaat

Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat een onbekend apparaat zoals Austin -Amazon KFAUWI op het netwerk verschijnt na de installatie van Windows 10 Updates. Door met de rechtermuisknop te klikken en de eigenschappen ervan te controleren, worden slechts enkele details weergegeven met betrekking tot het MAC-adres en de fabrikant, maar geen IP-adres.

Verwijder het Austin Amazon KFAUWI-apparaat

Het is ook gevonden dat deze Amazon KFAUWI wordt genoemd als AUSTIN op het netwerk. Nou, als je het weet, Austin is het moederbord van de apparaten zoals Kindle, Fire, enz. Die toevallig allemaal Amazon-producten zijn. KFAUWI, aan de andere kant, is het op LINUX gebaseerde systeem dat wordt gebruikt om veel functies uit te voeren, zoals apparaatdetectie voor ontwikkelaars. Dit apparaat is geïdentificeerd als een Amazon Fire 7 2017-tablet .

Verwijder het Austin Amazon KFAUWI-apparaat dat wordt weergegeven onder Netwerkapparaat

Dus waarom zie je AMAZON KFAUWI naast het stuurprogramma voor je router en onder 'Netwerkapparaat', zelfs als je geen Amazon-product aan de router hebt gekoppeld?

De veilige praktijk hier is om te proberen het te verwijderen door ' Windows Connect Now Service ' uit te schakelen en de wifi-router opnieuw in te stellen.

Typ ' Services.msc in het Cortana-zoekvak om Services Manager te starten. Ga naar het rechterdeelvenster van het venster Services en zoek Windows Connect Now om de draadloze LAN-instelling te configureren voor een toegangspunt (AP) of een draadloos apparaat. , klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de optie Eigenschappen.

Schakel over naar het tabblad ' Algemeen '. Wijzig daaronder het opstarttype in Uitgeschakeld.

Klik daarna op de knop Stop en klik vervolgens op Toepassen> OK om de wijzigingen op te slaan.

Hierna zou het Amazon KFAUWI-apparaat moeten stoppen met verschijnen.

Stel de instellingen van uw wifi-router opnieuw in

Open de webgebaseerde configuratie-interface van uw router in een webbrowser en voer de juiste gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

Daar, onder Wi-Fi Protected Setup of WPS-optie, schakelt u de WPS uit en slaat u de instellingen op.

Schakel uiteindelijk uw wifi-router uit en na een paar seconden weer in om te controleren of het probleem is verdwenen.

Het laatste deel (het resetten van de Wi-Fi-router) is ook essentieel omdat het probleem wordt veroorzaakt door een combinatie van WPS (Wi-Fi Protected Setup Config) -instelling op uw router en ook Windows 10-pc.

Ik hoop dat dit helpt!