Beste gratis e-mailclients voor Windows 10 pc

Op deze leeftijd van internet is e-mailoverbelasting routine geworden. Gemiddeld is het ontvangen van tientwintig e-mails geen probleem, en bovendien hebben velen meerdere e-mailaccounts. Wanneer u meerdere e-mailaccounts heeft, wordt de behoefte aan een e-mailclient op handen. In dit bericht hebben we enkele van de beste gratis e-mailclients voor Windows 10/8/7 pc gesorteerd.

Gratis e-mailclients voor Windows 10

Een e-mailclient is software, net als Microsoft Outlook , die u op Windows kunt installeren en meerdere accounts kunt toevoegen. Sommige van deze klanten bieden productieve functies om u te helpen beter met de e-mails om te gaan.

 1. Mail-app
 2. eM Client
 3. Mail Spring
 4. Spark Mail
 5. Piek
 6. Thunderbird
 7. AERC
 8. Twobird.

Sommige van deze e-mailclients worden ook geleverd met Pro-versies. Ik zal waar nodig de limiet van de gratis versie noemen. Ik zal me ook concentreren op belangrijke functies, omdat ze alle basisfuncties bieden die elke e-mailclient zou moeten bieden. Sommige van de e-mailclients bieden ook samenwerkingsfuncties die het beste werken als iedereen dezelfde client gebruikt.

1] Windows 10 Mail-app

Windows 10 Mail-e-mailclient

Windows 10 Mail-app is de standaard e-mailclient op Windows. Het biedt een overvloed aan functies die voldoende zouden moeten zijn voor elke Windows-gebruiker die meerdere e-mailaccounts wil verbinden. Het biedt functies zoals Postvak IN met focus, bladeren door carets, @Mentions, e-mails als bijlagen verzenden, gekoppelde postvakken, veegbewegingen, handtekening en meer.

U kunt Windows Mail ook downloaden van de Microsoft Store.

2] eM-client

Gratis e-mailclients voor Windows 10

EM Client, uitgebracht in 2007, is een populaire e-mailclient voor Windows die e-mail-, agenda- en contactenbeheer in zijn gratis versie biedt. De gratis versie is beperkt tot één apparaatlicentie met twee niet-commerciële e-mailaccounts. Dus als dat voor u werkt, probeer het dan zeker eens.

Het primaire doel van eMClient is het bieden van contextuele informatie uit uw e-mails. U krijgt niet alleen de afzender te zien, maar u krijgt ook een kijkje in de communicatiegeschiedenis, de bijlagegeschiedenis en de agenda, wat voor iedereen veel tijd kan besparen. Download het hier.

3] MailSpring

MailSpring Windows e-mailclient

Beginnend met MailSpring, kijken we naar gratis maar moderne e-mailclients die verder zijn gegaan dan Outlook en vergelijkbare e-mailclients. Ze bieden niet alleen dezelfde reeks functies, maar de toevoeging van de leesbevestigingen, het volgen van links, automatische vertaling, spellingcontrole, zorgen ervoor dat het opvalt.

Hier is de lijst met overige functies:

 • Meerdere accounts (IMAP en Office 365)
 • Ondersteuning voor aanraken en gebaren
 • Geavanceerde snelkoppelingen
 • Bliksemsnel zoeken
 • Unified Inbox
 • Ondersteuning voor Mac, Windows en Linux
 • Thema's en lay-outs

Download vanaf de homepage

4] Spark Mail

SparkMail Windows e-mailclient

SparkMail-app is een gratis e-mailclient voor teams. De gratis versie biedt in totaal 5 Gb voor het hele team. Hier is de lijst met opvallende kenmerken:

 • Private Team opmerkingen
 • Gedeelde concepten
 • Antwoordsjablonen
 • Verzend later
 • Herinnering voor follow-up
 • E-mailmachtiging
 • Stuur e-mail als link

In de gratis versie kunt u twee actieve medewerkers hebben en tien e-maildelegaties per team. Er is hier echter geen op rollen gebaseerde functie.

Download vanaf de homepage.

5] Spike

gratis e-mailclients

Deze gratis e-mailclient richt zich op gesprekken door een chatachtige interface voor de e-mails aan te bieden. Het is duidelijk dat het het beste werkt als beide zijden een Spike hebben. Hoewel het gratis is voor iedereen met een persoonlijk e-mailadres, is de limiet 100.000 berichten. Dat is veel IMO. Ik heb meer dan achtenvijftigduizend e-mails verzameld in meer dan tien decennia.

 • Gecombineerde agenda's met slimme planning
 • Geavanceerd bestandsvoorbeeld met de optie om alle verzonden bestanden op één plaats te zien
 • Werkplek voor meerdere gesprekken oftewel groepen
 • Prioriteitsinbox met geavanceerd zoeken
 • Versleutelde e-mails

Bekijk Spike hier.

6] Thunderbird

Thunderbird Windows e-mailclient

Thunderbird is een van de oudste e-mailclients die is uitgebracht door Mozilla. Thema's en add-ons zijn de krachtige functies van deze e-mailclient, waardoor deze opvalt. Omdat het gratis en open source is, kan de gemeenschap het ontwikkelen als geen andere software. Afgezien van deze ondersteunt het e-mail met tabbladen, ondersteuning voor cloudservices voor grote bijlagen, slimme mappen, enzovoort.

Download het hier. Het is onlangs ook vrijgegeven voor Windows Store als u het liever als gratis e-mailclient zoals Outlook gebruikt.

7] AERC

AERC is een terminalgebaseerde e-mailclient voor degenen die van terminal houden en functies willen hebben die vergelijkbaar zijn met e-mailclients. Er is geen gebruikersinterface; u moet voor bijna alles typen, niet alleen voor e-mails.

 • Ondersteuning voor meerdere accounts, IMAP-, Maildir-, SMTP- en Sendmail-overdrachtsprotocollen
 • CalDAV- en CardDAV-ondersteuning voor het synchroniseren van contacten en agenda-evenementen
 • Asynchrone IMAP-ondersteuning
 • Efficiënt netwerkgebruik

Het is 100% gratis en open source. Bekijk het hier.

8] Twobird

Als je op zoek bent naar een Gmail-client voor Windows, moet je Twobird eens proberen. Het heeft een aantal goede functies zoals herinneringen en notities. U vindt alle functies, opties en een handleiding om aan de slag te gaan met deze elegante e-mailclient.

TIP : Hier zijn enkele van de beste gratis mailservers voor het verzenden en ontvangen van e-mails.

Bij het selecteren van een e-mailclient moet men rekening houden met essentiële factoren. Het bevat een uniforme inbox, snooze, sneltoetsen, integratie met applicaties, sjablonen en ondersteuning van ontwikkelaars. Mogelijk vindt u niet alle functies in een gratis versie, maar sommige zijn standaard en zouden in elke e-mailclient beschikbaar moeten zijn.

Gratis e-mailclients voor Windows 10