Windows 7 Start Button Changer: Wijzig Windows 7 Start Orb

Het is een waar genoegen om Windows 7 Start Button Changer uit te brengen. Met deze freeware draagbare app kun je de Windows 7 Start Orb of Start-knop eenvoudig wijzigen.

Windows 7 Start-knopwisselaar

Als je je verveelt met het uiterlijk van dezelfde oude Windows 7 Start Orb, kun je deze nu gemakkelijk wijzigen.

Klik op Startknop selecteren en wijzigen om een ​​aangepaste Start Orb te selecteren.

Het programma maakt een back-up van uw originele explorer.exe , verandert de startknop en start explorer.exe opnieuw.

Om de standaard Start Orb en verkenner vanaf de back-up te herstellen , klikt u op Oorspronkelijke Explorer-back-up herstellen .

De volgende keer dat u de startbol wilt wijzigen en u de app start, ziet deze er als volgt uit:

OPMERKINGEN:

1. Voordat u van de ene aangepaste bol naar een andere aangepaste bol verandert, raad ik u aan eerst de originele verkennerback-up te herstellen en terug te gaan naar de standaardinstellingen en vervolgens over te schakelen naar een andere aangepaste bol.

2. Het programma moet worden uitgevoerd vanuit zijn eigen programmamap.

3. U kunt het beste altijd eerst een systeemherstelpunt maken. Mocht u een probleem tegenkomen, dan kunt u altijd weer herstellen naar een goed punt. U kunt ook sfc / scannow kopiëren en plakken in een verhoogde cmd. Hiermee wordt de systeembestandscontrole uitgevoerd en worden alle beschadigde systeembestanden vervangen door originele systeembestanden.

4. In het zeldzame geval dat u explorer.exe kwijtraakt , drukt u vanaf uw bureaublad op CTRL-SHIFT-ESC om Taakbeheer te openen. Klik op het tabblad Bestand> Nieuwe taak> Typ cmd> Klik op Uitvoeren. Typ sfc / scannow in de opdrachtprompt die wordt geopend en druk op Enter. Start opnieuw op wanneer daarom wordt gevraagd.

5. Als u in x64-versie een ' onverwerkte uitzondering' -fout ontvangt , klik dan op Doorgaan of probeer het opnieuw uit te voeren' Als beheerder '.

6. Als de startknop niet wordt gewijzigd , moet u mogelijk deze stappen volgen:

- Zorg ervoor dat het programma is afgesloten.

- Handmatig eigenaar worden van " C: \ Windows \ explorer.exe " - of u kunt onze UWT gebruiken om dit gemakkelijk te doen.

- Start het programma en selecteer de bol. Het zou nu moeten werken.

Ik heb het persoonlijk geprobeerd en getest op Windows 7 Ultimate 32-bit en het werkt als een zonnetje. Klik met de rechtermuisknop op het programmapictogram en 'Voer het uit als beheerder'.

De download bevat ook ongeveer 10 Sample Start Orbs, waarvan de makers daar naar behoren zijn gecrediteerd. Als je meer nodig hebt, kun je ze altijd zoeken op DeviantArt op internet.

Windows 7 Start Button Changer v 2.6, is ontwikkeld door ons TWC Forum-lid Kishan voor The Windows Club.

Als je feedback wilt geven, ga dan naar TWC Forum Feedback Thread.

Wilt u de startknoptekst wijzigen? Met onze Start Button ToolTip Text Changer kunt u de tooltip-tekst van uw Start-knop of Orb in Windows 7 wijzigen. Voel je vrij om de standaardtekst ' Start ' te vervangen door een willekeurige tekst naar keuze in het tekstvak. U kunt het vervangen door uw naam of gewoon iets geestigs kiezen. Wilt u de Start Orb en het Startmenu verplaatsen? Bekijk onze Start Orb Mover!