Fix ERR_EMPTY_RESPONSE-fout in Chrome op Windows 10

Google Chrome is 's werelds grootste webbrowser en dat komt omdat de zoekgigant zich concentreerde op het volgen van webstandaarden. Hoewel de browser in de loop der jaren behoorlijk opgeblazen is geworden, staat hij nog steeds bovenaan de stapel. Als u al heel lang Chrome gebruikt, is de kans groot dat u in het verleden nogal wat problemen bent tegengekomen en geen idee had hoe u deze moest oplossen. Vandaag gaan we het hebben over het oplossen van een fout die bekend staat als Geen gegevens ontvangen - ERR_EMPTY_RESPONSE .

ERR_EMPTY_RESPONSE

ERR_EMPTY_RESPONSE

Deze fout toont zijn lelijke kop wanneer gebruikers proberen in te loggen op een website. We weten niet zeker waarom dit gebeurt, maar één ding weten we zeker: er zijn meerdere manieren om het probleem op te lossen zonder een andere webbrowser te hoeven gebruiken.

1] Controleer of uw netwerkverbinding werkt

De fout, ERR_EMPTY_RESPONSE, is meestal niet gekoppeld aan een uitgeschakeld netwerk, maar alles is mogelijk als het gaat om software die wild is geworden. Daarom raden we aan om uw internetverbinding te controleren om er zeker van te zijn dat alles in orde is voordat u andere drastische maatregelen neemt.

2] Slechte DNS? Reset netwerk

ERR_EMPTY_RESPONSE

Er zijn momenten waarop een netwerk gek wordt vanwege een slechte DNS. Dit zou de reden kunnen zijn waarom Google Chrome de ERR_EMPTY_RESPONSE toont , dus het is tijd om het hele netwerk opnieuw in te stellen in de hoop op een oplossing.

Klik op de Start- knop en typ CMD . De zoekresultaten zouden de opdrachtprompt moeten oproepen , klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Als administrator uitvoeren .

Zodra de opdrachtprompt actief is, typt u de volgende opdrachten een voor een en drukt u na elke toevoeging op Enter .

ipconfig / release ipconfig / all ipconfig / flushdns ipconfig / vernieuw netsh int ip set dns netsh winsock reset

Dit zal de DNS-cache leegmaken, Winsock resetten en TCP / IP resetten.

Overigens laat onze freeware FixWin voor Windows je deze 3 bewerkingen met een klik uitvoeren.

Start ten slotte uw computer opnieuw op en ga verder met het gebruik van Google Chrome.

3] Wis de browsegegevens van Chrome

Wanneer uw browsegegevens een tijdje niet zijn gewist, kunnen er slechte dingen gebeuren met de browser. Om deze ERR_EMPTY_RESPONSE-fout te helpen oplossen, willen we u helpen bij het wissen van uw browsegegevens.

Druk op Ctrl, Shift en Delete op uw toetsenbord, waardoor Browsegegevens wissen zou moeten starten .

Stel het tijdbereik in op Altijd , vink alle vakjes aan en klik vervolgens op de knop met Gegevens wissen .

Start uw Google Chrome-webbrowser opnieuw en controleer of alles werkt zoals het hoort.

Als dit niet helpt, moet u mogelijk uw Chrome-browser opnieuw instellen.