Windows 10 Kerstthema's, Achtergronden, Boom, Screensavers, Sneeuw

Kerstmis staat voor de deur en iedereen is al in de feeststemming. Van wegen tot straten, winkels en huizen, alles is al versierd met kerstthema's. Dus waarom zouden onze pc's achterblijven? Wat ik wil zeggen is dat wanneer alle anderen al begonnen zijn met het vieren van Kerstmis, onze computersystemen ook kerstklaar moeten zijn.

Dus, is uw pc klaar voor Kerstmis of nog niet? Zo niet, dan is dit artikel speciaal voor jou geschreven. Vandaag zullen we in dit bericht enkele interessante kerstthema's, achtergronden, screensavers en andere ideeën bekijken. Laten we om te beginnen eerst praten over de Windows 10-kerstthema's, achtergronden, schermbeveiliging, bureaubladthemapakketten, lichten, afteltimer, sneeuw, boom, enz.

Voordat u downloaden of te installeren elke Screensaver, Thema of andere goodies uit niet-Microsoft, websites van derden, wees voorzichtig bij de installatie en de opt-out van derden aanbiedingen die kunnen worden opgenomen in het downloadpakket.

Windows 10-kerstthema's

Feestdagen Lights ThemepackWindows 10-kerstthema's, achtergrond, boom en screensavers

Dus het eerste dat u kunt doen, is een interessant kerstthema downloaden voor uw pc. Bekijk dit Holiday Lights-themapack van Microsoft. Download het en pas het toe. Dit thema wordt geleverd met een diavoorstelling van 10 aantrekkelijke kerstachtergronden die standaard elke 10 minuten veranderen, maar je kunt de instellingen aanpassen via de optie Personalisatie op je pc. U kunt ook een afbeelding als bureaubladachtergrond selecteren als u de diavoorstelling niet wilt. De standaardkleur in dit thema is wit, maar u kunt deze beter wijzigen in rood om een ​​kleurrijker en sprankelend kerstthema te krijgen en uw pc op te fleuren. Download het thema hier.

Twinkle Wish-thema

Dit is weer een gratis thema waarmee je pc kerstklaar zal worden. Het thema wordt geleverd met zes kerstachtergronden met hoge resolutie. Download het thema en ga naar de optie Personalisatie in Instellingen. Controleer nu het vervolgkeuzemenu in Achtergrond en selecteer een afbeelding of diavoorstelling volgens uw voorkeuren. Afbeeldingen met een mooie sneeuwpop, aantrekkelijke kerstversiering, overal sneeuw, enz. Zullen je zeker een feestelijk gevoel geven als je je pc aanzet. Deze verbluffende bureaubladachtergronden zullen de opwinding van Kerstmis zeker verdubbelen. Download het hier.

Winter Glow-thema

windows kerstthema's

Dit coole kerstthema bevat 9 achtergronden met kleine ornamenten, koekjesclose-ups, decoratieve lichten en meer om je te vullen met feestvreugde. Bezoek de Microsoft Store om deze te downloaden.

Lezen : Download gratis achtergronden en achtergrondafbeeldingen voor het Windows 10-bureaublad.

Windows 10 Kerstachtergronden

Gratis app voor kerstachtergronden

Download de gratis Christmas Wallpapers-app van de Microsoft Store en je kunt je pc versieren met veel prachtige achtergronden. De app heeft een uitstekende verzameling achtergronden en bovendien kun je deze achtergronden ook delen met je vrienden en familie. U kunt afbeeldingen van hoge kwaliteit delen via elk van de sociale medianetwerken. Het is een intuïtieve app waarmee u deze naar wens kunt aanpassen. De app werkt op uw pc, uw Windows Mobile-apparaat en Hololens. Download de app hier.

Christmas Wallpaper-app Dit is weer een gratis app in de Microsoft Store die je de beste verzameling gratis Christmas-achtergronden biedt. De app geeft je de achtergrond voor zowel mobiele apparaten als pc. De beste HD-kerstachtergronden zijn geoptimaliseerd volgens het scherm waarop u ze gebruikt. U kunt de achtergrond voor uw telefoon rechtstreeks vanuit de app instellen. De app wordt regelmatig geüpdatet en er komt elke dag een nieuwe wallpaper bij. Download de app hier.

Windows 10 Christmas Screensavers

Krijg Kerstmis

Als je de thema's niet wilt downloaden, kun je deze kerst een aantal interessante en aantrekkelijke desktop screensavers downloaden. Er zijn honderden websites op internet die u de kleurrijke kerstschermbeveiliging bieden. Get Xmas is er een van. Deze website biedt gratis prachtige desktop screensavers. Moge het een sneeuwpop zijn, een kerstbol, ​​een kerstboom of iets anders dat verband houdt met de feestdagen, je krijgt het hier. De website biedt wallpapers met hoge resolutie en screensavers. Ik heb een geanimeerde kerstboom van deze website gedownload die net naast mijn taakbalk staat en het feestelijke gevoel verlicht houdt. Download deze geanimeerde screensavers hier.

Kerst elf

Download Christmas Elf en versier je Windows-pc in één keer. Het is niet alleen een screensaver. De applicatie bevat alles wat je nodig hebt voor een goed kerstthema, dwz de kerstsneeuwvlokken, geanimeerde lichten en een zoete melodieuze deuntje om je een vrolijk kerstfeest te wensen. Download de tool, voer het installatiebestand van de applicatie uit, dit duurt slechts een paar minuten en u ziet een klein blauw pictogram in uw systeemvak. Klik gewoon op het pictogram en je bureaublad is kerstklaar met een mooie achtergrond, sneeuwvlokken, geanimeerde lichten en natuurlijk muziek. Download Christmas Elf hier.

Desktop Snow-software voor Windows 10

Desktopsneeuw is iets dat nooit oud wordt. Ja, we gebruiken de desktop-sneeuw al jaren op onze pc's, maar het is nog steeds het beste. De sneeuwval is al begonnen en straten worden wit, de feestdagen zijn weer aangebroken. Dus we moeten onze pc ook versieren met deze mooie witte sneeuwval. Er zijn veel apps van derden die de desktop-sneeuw voor je pc aanbieden, maar hier zullen we het hebben over Desktop Snow HD. Een zip-bestand dat je in een paar seconden op je pc kunt downloaden en je kunt dan prachtige sneeuwvlokken over je hele scherm zien zweven. Het programma is vrij eenvoudig en vereist geen specifieke configuraties. Download gewoon het programma, pas enkele eenvoudige instellingen aan en u bent klaar om te gaan. Perfect! Is het niet? Download het hier.

Geanimeerde kerstbomen voor Windows-pc

Deze prachtige geanimeerde kerstbomen zullen zeker uw Windows-bureaublad verlichten en u en uw gezin vrolijk maken.

Animated Christmas Lights voor Windows 10

Dus als we nu een kerstboom en sneeuwvlokken hebben, kunnen sommige kerstlichtjes wonderen doen. Download de geanimeerde kerstverlichting voor je desktop en maak de versieringen compleet. Dit is weer een eenvoudig programma dat wordt geleverd in een gecomprimeerd bestandsformaat en het duurt slechts een paar seconden om op uw pc te downloaden. Met minimale instelmogelijkheden is dit slechts een lichtgewicht, eenvoudig programma dat uw werk helemaal niet hindert en uw pc kerstklaar houdt. Download het hier.

Christmas Countdown-timer voor Windows 10

Nu de hele pc is versierd, komt eindelijk de Christmas Countdown. Download deze aftelling voor Kerstmis van de Microsoft Store en deze app laat je de exacte dagen, uren, minuten en seconden zien die nog over zijn voor Kerstmis. Dit wordt beschouwd als het belangrijkste element van kerstvieringen. Download de aftelteller van Microsoft.

Dus als u uw pc kerstklaar wilt maken, bekijk dan deze Windows 10-kerstthema's, achtergronden, schermbeveiliging, bureaubladthemapakketten, taakbalkaanpassingen en meer! Download hier uw gratis kerstdownloads!

Wacht, er is meer!

  • Windows 7-kerstthema's
  • Windows 8.1 / 8 kerstthema's.