Party Chat gebruiken op Xbox One, Windows 10, Android en iOS

Communicatie tijdens het multiplayer-spel op elk platform is belangrijk. Een van de belangrijkste functies die Xbox One heeft ingebouwd, is Party Chat . Hoewel games in-game chats ondersteunden, was dit veel beter omdat het niet alleen beschikbaar werd op alle grote platforms, maar ook de soort controle die het aan boord kreeg fantastisch. Persoonlijk is het onmogelijk om een ​​multiplayer-game te spelen zonder Party Chat. In dit bericht zullen we zien hoe u Party Chat efficiënt kunt gebruiken met zijn functies op Xbox One en Windows 10 pc, Android, iPhone en iPad.

Wat is XBox One Party Chat

Stel je voor dat je met meerdere mensen aan de telefoon praat met de conferentiefunctie. Party Chat is een functie van Xbox One die met elke game werkt. Dus als je game geen in-game chat heeft, kun je mensen uitnodigen met Gamertag en met ze praten tijdens het gamen. Het is ook geweldig om een ​​informeel gesprek te hebben, naar elkaars feestjes te gaan en vrienden te ontmoeten, en gewoon gedag zeggen!

Opmerking: je hebt een microfoon nodig om hiervan gebruik te maken op Xbox One en Windows 10 pc. Als je een Kinect bezit, werkt dat, maar het hebben van een headset levert een veel betere ervaring op.

Party Chat gebruiken op Xbox One

 • Druk op de Xbox Guide-knop en gebruik de linkerbumper om naar het multiplayer-gedeelte te navigeren.
 • Selecteer Start een feestje.
 • Hiermee wordt de party gecreëerd met jou als eigenaar, en als je microfoon correct is geconfigureerd, zou je een koptelefoonpictogram naast je profiel moeten zien.
 • Gebruik nu de optie Meer uitnodigen om gamers uit je vriendenlijst uit te nodigen.
 • En je bent helemaal klaar.

Party Chat op Xbox One, Windows 10, Android en iOS

Het is zo simpel, maar dan komt de lijst met functies die het handig maken voor gamen. Laten we er een voor een over praten:

Nodig partij uit om te spelen:

Met deze functie kun je iedereen uitnodigen om mee te doen aan je game. Uitnodigingen worden naar iedereen gestuurd en als ze op de Xbox Guide-knop drukken zodra ze deze hebben ontvangen, wordt de game gestart en naar de multiplayerlobby gebracht.

Deze partychat fungeert als een platform voor iedereen om strategieën te bespreken of op een gemeenschappelijk doel te stemmen, enzovoort. Je kunt zelfs andere games uitnodigen om samen op Mixer uit te zenden.

Partij-overlay:

Tijdens het spel was het onmogelijk om erachter te komen wie er aan het woord was. Dit is opgelost door Party Overlay. Elke keer dat iemand zijn of haar microfoon gebruikte, verscheen de gamertag met een audioteken. Het zorgde ervoor dat iedereen kon zien wie er aan het woord was. Onder het feestgedeelte kunt u dit inschakelen en ook bepalen waar de overlay moet verschijnen. De standaardinstelling was linksboven.

Nodig meer uit & tekstchat:

Je kunt meer mensen blijven uitnodigen, en als je gezelschap openstaat voor vrienden, kunnen ook anderen meedoen . Als iemand geen microfoon heeft, kan hij altijd tekstchat gebruiken . Ik ben het ermee eens dat het vervelend is om in te typen omdat je niet tegelijkertijd kunt spelen, maar soms heb ik goede spelers ondergebracht. Hun chat verschijnt in de meldingen en overlay, dus het werkte voor kleine berichten.

Party Chat Controle:

Xbox biedt granulaire controle voor Party Chat voor het geval je wat privacy wilt hebben of een echoprobleem van iemand hebt, of als je met een groep mensen speelt en een paar van hen gewoon wilt dempen.

 • Maak feest alleen op uitnodiging.
 • Partij dempen.
 • Schakel over naar Game-chat . Dit is handig als u problemen heeft met partychat. Je hoeft het feest niet te verlaten en elkaar toch te horen.
 • Demp jezelf of demp anderen door op X op je controller te drukken.
 • Open profiel van gamers die zich bij de party hebben aangesloten.
 • Verwijderen uit het feest. (Alleen voor degenen die het feest beginnen)
 • Verlaat het feest.

Meerdere manieren om Party Chat te starten:

Partychat is standaard geïntegreerd in Xbox One.

 • Je kunt altijd een feest beginnen vanuit een groepsgesprek en iedereen uitnodigen.
 • Maak een Op zoek naar groepspost nadat je een feestje hebt gestart en elke keer dat je iemand goedkeurt voor de game, krijgt hij of zij een uitnodiging voor een feest
 • Nodig individueel profiel uit om te feesten.

Party Chat op Xbox One

Deelnemen aan een party:

Onder multiplayer is er een uitnodigingsgedeelte. Hierin staan ​​alle game- en feestuitnodigingen. Mocht je het gemist hebben, kijk dan eerst hier. Als het er niet is, moet je een individueel profiel openen en klikken op Lid worden> Deelnemen aan feestje . Als het is uitgeschakeld, betekent dit dat de persoon zijn privacybeleid heeft ingesteld om het te beperken.

Party Chat gebruiken op Windows 10

Party Chat op Windows 10 is een heel ander beest, maar het is een goede keuze als je Xbox Play-games overal speelt of een game die Xbox Live niet ondersteunt. Het werkt via de Xbox-app.

Voordat we beginnen, zijn hier een paar dingen die u moet weten. De app biedt dezelfde functies van Party Chat als op Xbox One. U kunt uw vrienden uitnodigen, uitnodigen voor de game, deelnemen aan het feest, enzovoort. Het biedt ook tekstchat- en feestopties.

Start een feestje:

 • Zorg ervoor dat de Xbox One-app is geïnstalleerd op je Windows 10-pc.
 • Start het en schakel in het rechtergedeelte over naar de tweede optie genaamd Partijen.
 • Klik nu op Start Party.
 • Je zou de exacte interface moeten zien als Xbox One.

Opmerking: als je geen Xbox One hebt, krijg je nog steeds dezelfde opties. Lees gewoon wat we hierboven hebben uitgelegd, en het zou voldoende moeten zijn om alles duidelijk te begrijpen.

Party Chat-instellingen:

 • Controlevolume: Met de schuifregelaar kunt u het volume van de partij verlagen of verhogen.
 • Wijzig audioapparaten: dit is een extra optie die we hebben gezien in vergelijking met Xbox One. U kunt het audioapparaat, dat wil zeggen luidsprekers, wijzigen in hoofdtelefoon, alleen voor het feest.
 • Meldingen: hier kunt u bepalen of u meldingen voor feestuitnodigingen wilt ontvangen.

Heb je geen microfoon voor Xbox One?

Wanneer je de Xbox-app op Windows 10 pc start en hier naar Party Chate overschakelt, wordt de partychat op Xbox One verbroken, maar blijft dezelfde status behouden, dat wil zeggen dat je in dezelfde party zit als je op Xbox One was.

Dus als je geen headset voor je Xbox One hebt, kun je altijd Windows 10 Laptop gebruiken om in het feest te blijven en een microfoon gebruiken om te chatten.

Welke apps Party Chat ondersteunen op Windows 10

Het is een voor de hand liggende vraag, maar hier is de deal. Het werkt voor elk spel. Elke game op Windows 10 en Party Chat is totaal anders. Je krijgt niet echt native integratie, net als Xbox One, maar je kunt nog steeds elke multiplayer-game op Windows 10 spelen en een partychat houden. Elke keer dat u iets in het feest moet veranderen; je moet schakelen tussen de game en de Xbox-app.

De Xbox-app heeft ook Store geïntegreerd, waarmee je games voor Windows 10, Xbox One en Xbox Game Pass kunt vinden, allemaal afzonderlijk.

Xbox Party Chat gebruiken op Android en iOS

Omdat het op beide platforms dezelfde Xbox-app is, zijn de stappen gebruikelijk. Het grootste voordeel van het gebruik op mobiele apparaten is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de microfoon of een externe luidspreker. U kunt uw geplande oortelefoon gebruiken en in contact blijven met uw vrienden tijdens het feest.

 • Installeer de Android-app vanaf hier of als u een iPhone of iPad heeft, downloadt u de iOS-app hier.
 • Meld u aan met dezelfde Xbox-account als op uw Xbox One.
 • Tik op het pictogram met drie mensen in de bovenste balk.
 • Tik op Start een feestje.
 • Tik op het pictogram met drie mensen in de bovenste balk> Start een feestje
 • Nu volgen dezelfde stappen als we zeiden in de Xbox-app voor Windows 10.

Wanneer u de uitnodiging verzendt, worden meldingen naar uw vrienden verzonden overal waar ze zijn aangemeld bij uw Xbox-app. U kunt ervoor kiezen om via de luidspreker te luisteren of een microfoon te gebruiken of gewoon hoe u een gesprek aanneemt.

Ik weet zeker dat jullie allemaal Party Chat gebruiken. Mijn vraag is hoe gebruik ik het? Ontbreken er functies? Wat zijn ze? Laat het ons weten in de comments.