We konden de updates niet voltooien, wijzigingen ongedaan maken

Als je ontvangt We konden de updates niet voltooien, wijzigingen ongedaan maken, je computerbericht niet uitschakelen en je Windows 10/8/7 pc zit vast in een lus, dan kan dit bericht je misschien helpen. Dit is een algemene fout die kan optreden wanneer een Windows-update mislukt.

Tijdens het updaten van een van mijn dual-boot Windows 10-laptops, zag ik dit scherm. Als uw systeem de wijzigingen ongedaan kan maken, is het goed; u kunt in ieder geval opstarten op uw Windows-bureaublad, van waaruit u uw Windows Update-problemen kunt oplossen. Maar in mijn geval ging de laptop gewoon in een eindeloze herstartlus.

Ik heb het een paar keer opnieuw laten opstarten om te zien of het zichzelf zou oplossen - maar geen geluk daar! Dit is wat ik deed om mijn probleem op te lossen.

We konden de updates niet voltooien, wijzigingen ongedaan maken

We konden de updates niet voltooien

Over het algemeen, als uw computer in een eindeloze herstartlus terechtkomt, probeer dan in de veilige modus te komen of toegang te krijgen tot geavanceerde opstartopties. Hier kunt u een opdrachtpromptvenster openen of systeemherstel of een automatische reparatie uitvoeren.

Als u een dual-boot-systeem gebruikt , is het een beetje eenvoudig. In het dual-boot OS-selectiescherm waarin u het besturingssysteem selecteert om op te starten, ziet u de standaardinstellingen wijzigen of andere opties kiezen .

Selecteer het en vervolgens Problemen oplossen> Geavanceerde opties> Opstartinstellingen. Druk hier op 4 op uw toetsenbord om de optie Veilige modus inschakelen te selecteren. Hierdoor wordt uw pc opnieuw opgestart in de veilige modus. Je kunt dit bericht over geavanceerde opstartopties in Windows 10 lezen als je meer details nodig hebt.

Als u slechts één besturingssysteem op uw computer hebt geïnstalleerd , moet u een manier vinden om Windows 10 in de veilige modus op te starten. De mogelijkheden zijn:

  1. Druk op Shift en klik op Opnieuw opstarten om u op te starten in het scherm Geavanceerde opstartopties
  2. Open Instellingen> Update en beveiliging> Herstel> Geavanceerd opstarten> Nu opnieuw opstarten.
  3. Typ shutdown / r / o in een verhoogde CMD-prompt om uw computer opnieuw op te starten in geavanceerde opstartopties of herstelconsole.

Als u de F8-toets al eerder had ingeschakeld, is het gemakkelijker als u tijdens het opstarten op F8 drukt om de Veilige modus te openen; anders hebben we hier een situatie. Mogelijk moet u Windows 10 opstarten met uw installatiemedia of herstelschijf. Selecteer Repair your computer en de geavanceerde opstartopties verschijnen.

Welnu, als u eenmaal uit de herstartlus bent gekomen en de Veilige modus van uw bureaublad bent binnengegaan, heeft u drie opties:

1] Voer de opdrachtprompt uit als beheerder. Voer in het CMD-vak dat op het computerscherm verschijnt de volgende tekstreeksen één voor één in en druk op Enter.

net stop wuauserv
net stop bits

Blader nu naar de map C: \ Windows \ SoftwareDistribution en verwijder alle bestanden en mappen erin.

Start je computer opnieuw op. Het zou moeten kunnen opstarten naar Desktop.

Ik heb deze eerste methode gebruikt en het werkte voor mij. Bij een normale herstart heb ik Windows Update opnieuw uitgevoerd en deze keer zijn ze prima voor mij geïnstalleerd.

2] Open Configuratiescherm> Programma's en onderdelen> Bekijk geïnstalleerde updates. Hier kunt u de aanstootgevende update verwijderen die u mogelijk onlangs hebt geïnstalleerd, net voordat uw probleem begon.

U kunt ook uw Windows Update-geschiedenis bekijken en een recente update verwijderen die mogelijk dit probleem heeft veroorzaakt door Instellingen> Windows Update> Updategeschiedenis bekijken te openen.

3] Gebruik Systeemherstel om uw computer terug te zetten naar een eerder goed punt.

Laat ons weten of dit voor u heeft gewerkt of dat u andere ideeën heeft.

Lees ook: Fout bij het configureren van Windows-updates. Ongedaan maken van wijzigingen.

We konden de updates niet voltooien