Lijst met de beste gratis websites voor het delen van video's om inhoud te uploaden

Bent u op zoek naar een platform voor het delen van video's om uw inhoud te verspreiden? Er zijn honderden platforms voor het delen van video's op internet, maar ze zijn niet allemaal gratis. Of zullen we zeggen dat niet alle gratis websites voor het delen van video's goed genoeg zijn om u een aantrekkelijk publiek voor uw inhoud te geven? Ik heb hier een lijst met de beste gratis website voor het delen van video's voor je.

YouTube is momenteel inderdaad het meest populaire platform voor het delen van video's, maar we weten nauwelijks dat er veel meer van dergelijke platforms op internet zijn die u een groot publiek en betrokkenheid bij uw inhoud kunnen bieden.

Gratis websites voor het delen van video's

Laten we de lijst eens bekijken, ik noem ze echter niet in een bepaalde volgorde.

1] YouTube.com

YouTube heeft geen introductie nodig, aangezien dit het populairste platform voor het delen van video's op internet is. Het wordt het meest gebruikt door de bloggers voor videoblogging en het delen van de inhoud, wat voor hen duidelijk een vorm van inkomsten is. U kunt uw videocontent in de verschillende categorieën hier delen, tenzij u hun beleid schendt. U vindt alle soorten video's op YouTube, van de educatieve video's tot de hobbyvideo's, recensies tot korte zakelijke promotievideo's. YouTube is van Google en daarom kunt u uw Google Adsense-account ook hier gebruiken om geld te verdienen door waardevolle inhoud te uploaden.

2] Metacafe.com

Met een maandelijks publiek van 12.500.000 bezoekers is Metacafe inderdaad een geweldige website om uw videocontent te uploaden. Het beste van deze website is dat het u betaalt voor de goede inhoud. Als je video goed en populair is, betaalt hij heel goed. Voor elke video die 20.000 views haalt, betaalt Metacafe $ 5 per 100 views. Zorg ervoor dat je hier alleen kwaliteitsvideo's uploadt, want de website heeft een heel speciaal soort algoritme dat alleen video's van hoge kwaliteit rangschikt. Metacafe is vooral populair voor de korte video's, dus als je geweldige inhoud in je video hebt en deze is gefilmd met een goede kwaliteit, probeer Metacafe dan eens.

3] Vimeo.comGratis websites voor het delen van video's

Vimeo is een vrij populaire naam en eigenlijk het snelstgroeiende platform voor het delen van video's op dit moment. Het is zowel als gratis als betaalde versie beschikbaar met natuurlijk een paar extra features. Vimeo krijgt maandelijks serieus verkeer met ongeveer 130.000.000 bezoekers. Het gratis account bij Vimeo heeft een paar beperkingen qua grootte en beperkte opties, maar met het betaalde account krijg je meer ruimte en geavanceerde functies. Het heeft meestal de professionele video's en is het beste platform voor mensen die hun video-inhoud willen verkopen.

4] Break.com

Break is ook een erg populaire en gratis website voor korte grappige videoclips en grappige plaatjes. Ja, u kunt de afbeeldingen ook uploaden op dit video-deelplatform. Deze website accepteert de video's in bijna elk populair formaat, waaronder MOV, MPG, WMV en AVI. Omdat het om de korte videoclips gaat, accepteert Break geen video met een grootte groter dan 60 MB. Je kunt de video op Break uploaden via je mobiele telefoon, via de sitepagina of je kunt de video zelfs naar Break mailen. Het afbeeldingenalbum bij Break accepteert de formaten JPG, PNG en BNG. Het krijgt ongeveer 14.000.000 maandelijkse bezoekers.

5] Dailymotion.com

Dailymotion is bijna net zo populair als YouTube en trekt elke maand ongeveer 100.000.000 bezoekers. Het is een Franse website waarmee gebruikers de video in elke categorie zonder enige beperking kunnen uploaden. Het accepteert ook lange video's en grote bestanden. U kunt een video van één uur uploaden op Dailymotion met een maximale grootte van 2 GB. Voor gewone gebruikers is de uploadkwaliteit beperkt tot 1280 * 720p. U kunt hier ook de tags, kanalen en categorieën toevoegen om meer betrokkenheid te krijgen.

6] LiveLeak.com

Dit is een in het VK gebaseerd platform voor het delen van video's waarmee gebruikers de video-inhoud in elke categorie kunnen uploaden, hoewel het voornamelijk video's bevat over wereldgebeurtenissen, politiek en sociale kwesties. Zorg ervoor dat u geen enkel beleid van de website overtreedt en u bent klaar om te gaan. Informatieve video's krijgen hier op LiveLeak echter een goed publiek, zoals de video's waarin nieuws wordt gedeeld of interessante feiten worden gedeeld.

7] Twitch.com

Met een gemiddeld publiek van 100.000.000 maandelijkse bezoekers is Twitch vooral populair onder gamers. Je hebt je gameplay hier op Twitch live gestreamd of kunt praten over je favoriete games en meer. Dit is weer beschikbaar als een gratis, evenals het betaalde platform waarin de gratis accounts de advertenties zien en de betaalde kunnen genieten van de advertentievrije video's. Het betaalde account biedt ook enkele van de extra voordelen, zoals meer video-opslag, chat-emoticons, enz. Houd er rekening mee dat als je een gratis account op Twitch hebt, je je livevideo's slechts 14 dagen kunt opslaan

Heb ik je favoriete site gemist?