Verwijder McAfee Internet Security of Antivirus volledig van Windows

Windows 10 is een van de meest populaire besturingssystemen van Microsoft en biedt ons zeker veel nieuwe functies en een volledig verbeterde ervaring. Windows 10 wordt echter geleverd met een handvol vooraf geladen applicaties, terwijl de meeste nuttig zijn, sommige slechts crapware zijn. De meeste OEM's laden de nieuwe Windows-machines met veel trialware. Een daarvan is McAfee Internet Security. Hoewel sommigen het misschien willen gebruiken, zijn er anderen die McAfee Internet Security volledig van hun Windows-pc willen verwijderen en verwijderen .

Verwijder McAfee Internet Security of Antivirus

McAfee is eigendom van Intel en daarom ziet u op bijna alle OEM-machines die een Intel-chip gebruiken, McAfee-beveiligingssoftware geïnstalleerd.

Hoewel McAfee geweldig is in het verwijderen van malware, kan het zeker hinderlijk blijken te zijn zodra de proefperiode is overschreden, net als andere trialware. Als u McAfee wilt blijven gebruiken, is dat geen probleem - u moet betalen voor de licentie. Maar als u dat niet doet, kan dat een beetje een probleem zijn. Pop-ups met betrekking tot het verlengen van de abonnementen blijven opduiken en in het ergste geval kunt u ook de ingebouwde Windows Defender- beveiliging niet inschakelen , waardoor het hele systeem kwetsbaar wordt.

Hoewel men McAfee Internet Security of McAfee Antivirus-software kan verwijderen via de applet Configuratiescherm> Programma's en onderdelen, is het proces vaak niet succesvol. Zelfs als het lukt, laat het veel rommelregistratie en bestanden achter.

We ontdekten dat de beste manier is om de MCPR of McAfee Consumer Products Removal Tool te gebruiken die door hen is uitgebracht. Om de McAfee volledig van uw Windows 10/8/7-computer te verwijderen, kunt u het volgende doen.

McAfee Consumer Products Removal Tool

Download het McAfee Consumer Products Removal Tool of MCPR van de McAfee-site en voer het uit. Zodra u akkoord gaat met de algemene voorwaarden, start het programma. Vreemd genoeg is er geen trigger om het McAfee-programma te verwijderen, aangezien MCPR automatisch de McAfee-software detecteert die op uw computer is geïnstalleerd en deze voor u verwijdert.

Verwijder McAfee Internet Security

McAfee-software en -producten verwijderen

Dus het hele de-installatieproces duurt een paar minuten, waarna het programma een herstartprompt zal weergeven. De herstart is om ervoor te zorgen dat het product volledig uit het systeem wordt verwijderd en dat zelfs de resterende registerbestanden worden gewist. Dat gezegd hebbende, zouden we u waarschuwen om het aanstaande werk in andere applicaties op te slaan voordat u het systeem opnieuw opstart.

Als u andere beveiligingssoftware wilt verwijderen, is het beter om een ​​van deze antivirusprogramma's te gebruiken om deze antivirussoftware volledig van uw computer te verwijderen.

Verwijder McAfee Internet Security