10 beste gratis racegames voor pc uit de Microsoft Store

Toen de Need For Speed-serie werd gelanceerd en gamers plotseling begonnen te verschuiven naar racegames, wisten ze niet dat hun interesse lag in iets dat de duurste niche op de gamingmarkt zou worden.

Beste gratis racegames voor pc

Interessant is dat veel van deze games gratis beschikbaar zijn in de Microsoft Store (ik weet dat een paar duurdere versies voor Xbox hebben). We hebben een lijst samengesteld met de top 10 racegames voor pc die beschikbaar zijn in de winkel. De lijst bevat een paar games uit elke subniche van gaming.

1] Asfalt 9: Legends :

Beste gratis racegames voor pc

De Asphalt-serie racegames wordt beschouwd als de beste van de racegames die bedoeld zijn voor mobiele apparaten. Het heeft eerder nauwelijks een concurrent. Asphalt kan echter worden gedownload voor uw pc vanuit de Microsoft Store en worden afgespeeld zoals u zou doen op mobiele apparaten. De graphics van Asphalt 9 zijn veel beter dan die van zijn voorgangers, terwijl het bestand veel kleiner is. De auto's zijn de meest esthetische die op de markt verkrijgbaar zijn en de lijst is bijgewerkt met de nieuwste opties. Wat betreft de locaties, ze zijn zorgvuldig geselecteerd. De game is hier beschikbaar in de Microsoft Store.

2] Asfalt 8: In de lucht :

Asfalt 8: In de lucht

De beste en meest gedownloade game in de Asphalt-serie is Asphalt 8: Airborne. De game Hoewel de graphics van de opvolger beduidend beter zijn, mag de gameplay van Asphalt 8 niet worden vergeten. De game maakte gebruik van real-life, zoals natuurkunde, wat het leuke eraan was. De spoilers waren perfect ontworpen om de sprong van de auto in de lucht te verklaren. De arena's waren erg creatief en praktisch, iets wat Asphalt 9 miste. Je kunt hier meer over de game in de Microsoft Store bekijken.

3] Forza Motorsport 6 : Apex:

Forza Motorsport 6: Apex

Als waarschuwing: beschouw dit spel niet, tenzij uw pc krachtig genoeg is om het spel te ondersteunen. Het monster van 21,8 GB heeft uitstekende graphics en ik ben verrast dat het gratis beschikbaar is. Het maakt gebruik van de meest geavanceerde auto's, de beste graphics en een geweldig geluidssysteem. Hoewel het slechts 6 hoofdtracks heeft, hebben gebruikers ze meestal voldoende gevonden. Het laat veel verschillende soorten uitdagingen toe. Je blijft door de levels gaan terwijl je wint. Download de game hier uit de Microsoft Store.

4] Real Racing Nitro Asphalt 3D :Real Racing Nitro Asphalt 3D

Dit is een licht, maar krachtig spel. Het spel heeft realistische arena's, de nieuwste auto's, realistische graphics, echte motorgeluiden, enz. Het spel is enigszins verslavend, want het is oneindig. Er is geen limiet aan de niveaus, in tegenstelling tot andere tegenhangers. Het beste van het spel is dat het niet de beste configuratie nodig heeft. Het zou kunnen werken op een gemiddeld systeem zonder speciale grafische kaart en een behoorlijk RAM. De game is hier beschikbaar in de Microsoft Store.

5] GT Racing 2 :

GT Racing 2

De echte auto-ervaring: hoewel ik andere games koester vanwege hun graphics, arena's, enz., Geef ik de voorkeur aan GT Racing 2 vanwege de realistische dynamiek. De game is uitgebreid. Het heeft veel kaarten en veel auto's. Je kunt tijdens het spelen een van de 4 camerabeelden gebruiken. De game heeft zowel modi voor één speler als voor meerdere spelers. Het kan hier worden gedownload van de Microsoft Store.

6] Racing Horizon - Rijden op extreem asfalt :Racing Horizon - Rijden op extreem asfalt

Hoewel deze game het woord Asphalt in de titel gebruikt, heeft het niets te maken met de originele Asphalt-serie. Het is in vergelijking eerder een veel lichter spel. Racing Horizon - Extreme Asphalt Driving is een degelijke game, met goede graphics en een behoorlijke verzameling auto's. Het thema is simpel: ontwijk de politie en haal je rivalen in. De game is hier beschikbaar in de Microsoft Store.

7] Hill Climb Racing :

Hill Climb Racing

Hill Climb Racing is een eenvoudig maar bevredigend spel, speciaal ontworpen voor kinderen. Het spel is simpel, druk op de gasknop om te versnellen en op de remmen om je auto te vertragen. Behalve een auto kun je ook op een motorslee, een trein en een boot rijden. De game heeft veel arena's en maakt op de meest efficiënte manier gebruik van de fysica. Als je het leuk vindt, download het dan hier in de Microsoft Store.

8] Asfalt Xtreme :

Asfalt Xtreme

In tegenstelling tot het merk en de grootte van het spel, zijn de graphics van Asphalt Xtreme gemiddeld. De reden om het in deze lijst op te nemen, zijn echter de arena's. Ze hebben er veel en de arena's zijn zo exotisch als natuurlijk gemaakt. De game kan hier worden gedownload van de Microsoft Store.

9] Asphalt Street Storm Racing :Asfalt Street Storm Racing

Een ander juweeltje van Gameloft, Asphalt Street Storm Racing, is uitstekend, zowel qua graphics als qua gameplay. De arena's zijn gevestigd in populaire steden en het helpt bij het behouden van een glamoureus imago voor het spel. Nog beter zijn de flitsende auto's. Bekijk meer over de game in de Microsoft Store.

10] Space Racing 3D :

Space Racing 3D

Space Racing 3D gaat niet over auto's, maar dat is het creatieve deel ervan. De thema-arena is gebaseerd op een hypothetische wereld. Ze gebruiken funky ruimteschepen om te racen en aangezien deze machines erg snel zijn, moet je hard oefenen om niet van de baan te vallen. De game is hier beschikbaar in de Microsoft Store.

Hebben we iets gemist op deze lijst?