De beste 4 YouTube-apps in de Microsoft Store voor Windows 10

YouTube is de beste plek om willekeurige video's te bekijken van mensen die dingen doen. Er is een reden waarom dit platform de meeste video's en kijkers heeft in vergelijking met elke andere concurrent. Nu weten we dat Google nog geen officiële Windows 10 YouTube-app voor de Microsoft Store moet aanbieden , en dit is iets dat in de verre toekomst misschien nooit zal gebeuren zolang Android populair is en Windows nog steeds dood is op mobiel.

Beste YouTube-apps voor Windows 10

Voor mensen die YouTube liever via een app bekijken in plaats van via een webbrowser, zijn we er om te helpen. Er zijn verschillende YouTube-apps van derden in de Microsoft Store en vandaag gaan we het hebben over de volgende die je zou moeten gebruiken.

  1. myTube!
  2. WinTube voor YouTube
  3. Geweldige buis
  4. YouTube PWA.

1] myTube!

Beste YouTube-apps voor Windows 10

Vanuit ons oogpunt is myTube een van de beste YouTube-apps in de Microsoft Store, zo niet de beste van allemaal. We zijn er zo dol op dat we hebben besloten de ontwikkelaars te ondersteunen door te betalen om advertenties te verwijderen.

Deze app heeft ondanks verschillende problemen een lange weg afgelegd. De ontwikkelaar luistert naar gebruikers en doet er alles aan om de service te verbeteren.

We moeten erop wijzen dat de optie er is om video's naar uw Windows 10-computer te downloaden. Bovendien, als je wilt, is het heel goed mogelijk om video's te uploaden naar je YouTube-kanaal. Het is behoorlijk indrukwekkend, dus als je op zoek bent naar je eerste YouTube-app, dan zou myTube je eerste gok moeten zijn. Download myTube van de Microsoft Store.

2] WinTube voor YouTube

Deze app is behoorlijk behoorlijk, hoewel hij veel functies mist. Als je echter in de eerste plaats alleen geïnteresseerd bent in het bekijken van video's in plaats van te profiteren van de vele functies en een mooie gebruikersinterface, dan is WinTube voor YouTube perfect.

Het belangrijkste hier is het feit dat het werkt en dat heel goed doet. Download WinTube van de Microsoft Store.

3] Geweldige buis

OK, dus het interessante aan deze app is het feit dat hij behoorlijk rijk is aan functies en vergelijkbaar is met myTube. Helaas is het niet stabiel, en dat kan van tijd tot tijd een probleem zijn. Zie je, Awesome Tube heeft de neiging om een ​​tijdje goed te werken, en daarna gaat het gewoon bergafwaarts.

Het heeft het potentieel om myTube te overtreffen, maar om de een of andere vreemde reden slagen de ontwikkelaars er niet regelmatig in om dingen goed te krijgen.

In termen van functies kunnen gebruikers video's uploaden, video's downloaden en inhoud streamen in HD-kwaliteit. Bovendien kunnen de advertenties u uit de ervaring halen omdat ze het hele scherm in beslag nemen terwijl een video wordt afgespeeld. Download Awesome Tube uit de Microsoft Store.

4] YouTube PWA

Wat we leuk vinden aan YouTube PWA is het feit dat het een wrapper is, wat betekent dat je in feite de YouTube-website in een app laadt. Als je het echte YouTube-gevoel en -ontwerp wilt, dan is dit wat je zou moeten gebruiken.

Er is hier echt niet veel om over te praten over YouTube PWA. Als je weet hoe je YouTube in de webbrowser moet gebruiken, heb je hier geen problemen. Download YouTube PWA vanuit de Microsoft Store.

Eventuele aanbevelingen?