Snapchat werkt niet op Bluestacks Emulator op Windows 10

BlueStacks is een uitstekende Android-emulator voor Windows 10. Gebruikers kunnen profiteren van de uitstekende emulatiemogelijkheden van Android-apps en kunnen alle Android-applicaties gebruiken die niet beschikbaar zijn op Windows 10. Maar sommige mensen die Snapchat op BlueStacks gebruiken, melden een fout in de app . De fout luidt:

Je gebruikt een versie van Snapchat of een besturingssysteem dat niet langer wordt ondersteund. Upgrade het besturingssysteem van je apparaat en update naar de nieuwste app-versie om Snapchat te gebruiken. Bedankt!

Dit laat ons alleen met een vage boodschap achter, maar dit betekent ook dat we hiervoor beperkte maar solide oplossingen hebben.

Snapchat werkt niet op Bluestacks

UPDATE : Een bericht van 30 mei 2019 op bluestacks.com vermeldt:

Het kan zijn dat je Snapchat-crashes hebt meegemaakt nadat je bent ingelogd en je op het BlueStacks-startscherm blijft. Dit is een app-specifiek gedrag dat geen verband houdt met BlueStacks. Het Snapchat-ontwikkelteam lijkt het gebruik van Snapchat op emulators te hebben verboden.

Snapchat werkt niet op BlueStacks

Volgens de hierboven genoemde fout zullen we de volgende fixes uitvoeren,

  1. Download de nieuwste versie van ondersteunde BlueStacks.
  2. Download de nieuwste versie van Snapchat voor Android.

1] Download de laatste versie van ondersteunde BlueStacks

Om een ​​aantal redenen wordt Snapchat door de ontwikkelaars geblokkeerd om op een nieuwere versie van BlueStacks te draaien, beginnend met BlueStacks 3. De enige oplossing die we nog hebben, is om de meest ondersteunde versie van BlueStacks te installeren.

Snapchat werkt niet op BlueStacks Emulator

Begin daarvoor met het typen van appwiz.cpl in het vak Zoekopdracht starten en druk op Enter om de applet van het Configuratiescherm van een programma verwijderen te openen.

Zoek in de gevulde lijst in het nieuwe venster naar een item met de naam BlueStacks App Player. Klik er met de rechtermuisknop op en klik op Verwijderen. Herstart je computer.

Nadat u uw computer opnieuw heeft opgestart, moet u alle resterende bestanden en mappen verwijderen die door deze software zijn achtergelaten.

Als u klaar bent, haalt u hier het vereiste installatiebestand van BlueStacks 2 op.

Als je het eenmaal hebt geïnstalleerd, probeer dan Snapchat erop te gebruiken.

2] Download de nieuwste versie van Snapchat voor Android

Het verkrijgen van de nieuwste versie van Snapchat is heel eenvoudig. Ga gewoon naar de Google Play Store op BlueStacks.

Zoek naar Snapchat en selecteer op de app-pagina Installeren om het te downloaden en op je app-emulator te installeren.

Je kunt ook naar APKMirror.com gaan en de nieuwste beschikbare versie van Snapchat downloaden.

U krijgt een APK-bestand gedownload naar uw computer. Sleep het gewoon naar uw daadwerkelijke app-speler. Het zal u vragen om het APK-bestand te installeren.

Installeer het door de instructies op het scherm te volgen.

Controleer nu of Snapchat goed voor je werkt op BlueStacks.

Ik hoop dat dit je helpt.

Snapchat werkt niet op Bluestacks