Hoe Reddit op de meest efficiënte manier te zoeken

Reddit is een van de beste plaatsen op internet voor informatie en sociale interactie. Maar ondanks dit hebben de meeste gebruikers van de website geen idee hoe ze effectief kunnen profiteren van wat deze te bieden heeft. Zie je, de service wordt geleverd met een heleboel opties als het gaat om pagina's, berichten en meer.

Zoek efficiënt op Reddit

De vraag is nu: hoe kunnen we deze pagina's of subreddits gemakkelijk vinden? Hoe gebruik je de Reddit-zoekmachine om te vinden wat je zoekt? Het is niet moeilijk, maar dat komt omdat we de service al jaren gebruiken. In dit artikel zullen we bespreken hoe u gebruik kunt maken van de zoekfunctie in Reddit om de website effectief te gebruiken.

  1. Zoek in Reddit naar subreddits, berichten en gebruikers
  2. Zoeken binnen een Subreddit
  3. Zoeken naar opmerkingen
  4. Zoek verwijderde opmerkingen

Laten we bespreken hoe u in meer detail kunt zoeken.

1] Zoek op Reddit naar subreddits, berichten en gebruikers

Zoek efficiënt op Reddit

Het eerste dat elke nieuwe gebruiker van Reddit wil doen buiten het lezen van willekeurige berichten, is zoeken naar nieuwe dingen. Wilt u een subreddit vinden die u aanspreekt, of wilt u misschien een bepaalde gebruiker lokaliseren? Geen probleem, de Reddit-zoekmachine heeft u op dat gebied gedekt.

Om te vinden wat u zoekt, klikt u in het zoekvak, typt u de zoekopdracht en drukt u op Enter als u klaar bent. Nadat de nieuwe pagina is geladen, klikt u op Berichten als u naar een bericht zocht, of op Community's en gebruikers als u een subreddit of een huidige gebruiker wilt vinden.

2] Zoeken binnen een Subreddit

OK, dus je hebt een paar favoriete Subreddits die je regelmatig gebruikt, wat geweldig is. Dus, is het mogelijk om in de Subreddit te zoeken naar berichten waarnaar u wilt verwijzen? Ja, het is mogelijk, en ook eenvoudig. In feite bestaat dit uit twee delen, dus blijf lezen.

De eerste manier om te zoeken is door simpelweg de zoekopdracht in het zoekvak bovenaan de Subreddit te typen. Druk op enter als je klaar bent, en vanaf de nieuw geladen pagina, klik op Show results from r / [NAME OF SUBREDDIT] en je zou meteen de resultaten moeten zien.

Als die optie te tijdrovend is, raden we aan om de Subreddit-modifiers te gebruiken. Typ gewoon subreddit: [naam] om te zoeken naar berichten binnen de subreddit-community.

3] Zoeken naar opmerkingen

Op het moment van schrijven is het voor de zoekmachine niet mogelijk om commentaar te zoeken binnen de community, dus wat kunnen we doen? Op dit moment is de enige optie om buiten Reddit te stappen om dingen voor elkaar te krijgen.

We willen een online tool aanbevelen die bekend staat als Pushshift Reddit Search. Door deze tool te gebruiken, kunnen gebruikers zoeken in de miljoenen reacties die beschikbaar zijn op Reddit, maar zoals je kunt zien, gaat de tool niet alleen over het doorzoeken van reacties.

Het is in staat om al het andere te doen, dus als je niet al te enthousiast bent over het gebruik van de standaardzoekmachine, geef Pushshift Reddit Search dan een testrun, want het is echt goed.

Lezen : download video's van Reddit met deze Reddit Video Downloaders.

4] Zoek verwijderde opmerkingen

Ben je ooit in een situatie geweest waarin je een Reddit-bericht leest, maar er is een verwijderde opmerking met een reeks antwoorden eronder? Het is soms erg moeilijk om te vertellen wat het oorspronkelijke bericht zei, omdat je de opmerking niet hebt kunnen lezen voordat je het verwijdert.

De grote vraag is, hoe kunnen we verwijderde opmerkingen bekijken, en is het zelfs mogelijk om dit te doen.

Ja, het is mogelijk, maar Redditors zijn vereist om een ​​online tool Removeddit.com te gebruiken. Het is gemaakt met het enige doel om verwijderde opmerkingen van Reddit op te slaan. Zodra een opmerking is verwijderd, onthoudt Removeddit deze meteen. Interessant genoeg laat deze tool je weten of de opmerking is verwijderd door de gebruiker of door een Reddit-medewerker.

Zie dit bericht als Reddit Search niet werkt.