Je hebt een nieuwe app nodig om deze ms-windows-store te openen - Windows 10

Windows Store kan, ondanks dat het een zeer verfijnde applicatie is, hinderlijk zijn. Een bug waarmee gebruikers soms te maken kunnen krijgen, is dat wanneer ze proberen de Windows Store te openen, deze niet opent, maar in plaats daarvan een foutmelding geeft: je hebt een nieuwe app nodig om deze ms-windows-store op je computer te openen. Windows 10. Als u met dit probleem wordt geconfronteerd, helpt dit bericht u om het probleem op te lossen. Dit bericht kan zelfs helpen als je het foutbericht ontvangt voor links naar ms-get-start , ms-gamingoverlay , enz.

Je hebt een nieuwe-app-nodig om deze-ms-windows-store te openen

Je hebt een nieuwe app nodig om deze ms-windows-store te openen

Het interessante aan de fout is dat je geen app kunt updaten of downloaden, tenzij je Windows Store opent. Deze fout kan verschijnen als sommige Windows Store-toepassingsbestanden beschadigd zijn of ontbreken.

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u de laatste Windows Updates hebt geïnstalleerd en bent aangemeld met uw Microsoft-account . Ook maakt u een systeemherstelpunt eerste. Om dit probleem op te lossen, gaat u als volgt verder met het oplossen van problemen:

1] Registreer de Windows Store-apps opnieuw

Typ 'powershell' in Zoekopdracht starten en klik met de rechtermuisknop op de Windows Powershell die in de resultaten verschijnt, en selecteer Als administrator uitvoeren.

Voer nu het volgende script in het Powershell-venster in en druk op Enter:

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml"}

Laat het script draaien en start het systeem opnieuw op.

2] Reset Windows Store-cache

Soms kan de cache van Windows Store problemen veroorzaken en moeten we deze mogelijk opnieuw instellen. Om dit te doen, drukt u op Win + X en klikt u op Command Prompt (Admin)

Voer de opdracht WSReset.exe uit in een opdrachtpromptvenster met verhoogde bevoegdheid en start het systeem opnieuw op.

Controleer of het probleem hiermee is opgelost.

3] Voer de probleemoplosser voor de Windows Store-app uit

De probleemoplosser voor Windows Store Apps voor Windows 10 scant uw computer, identificeert de problemen en probeert de problemen automatisch op te lossen.

4] Installeer de Windows Store opnieuw

Typ het volgende in een verhoogd PowerShell-venster en druk op Enter:

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$ manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore) .InstallLocation + '\ AppxManifest.xml'; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ manifest}"

Of u kunt onze freeware 10AppsManager gebruiken om de Windows Store te verwijderen en opnieuw te installeren en te kijken of dat voor u werkt.

5] Reset Windows Store via Instellingen

Open Instellingen> Apps> Apps en functies. Zoek onder Apps en functies, met behulp van de balk Zoeken in deze lijst, naar Windows Store . Klik nu op de link Geavanceerde opties om het volgende paneel te openen.

Klik op Reset om de Windows Store te resetten.

Start uw computer opnieuw op en kijk of deze heeft geholpen.

Overigens kunt u met onze freeware FixWin 10 voor Windows 10 systeembestandscontrole uitvoeren, Windows-systeemkopie herstellen, Windows Store Cache opnieuw instellen en meer, met een klik. Misschien wilt u deze zeer nuttige tool downloaden.

Verwante leest :

  1. Je hebt een nieuwe app nodig om deze ms-gamingoverlay te openen
  2. Je hebt een nieuwe app nodig om deze ms-get-start-link te openen.
Je hebt een nieuwe-app-nodig om deze-ms-windows-store te openen