Windows 10-besturingssysteem gratis download volledige versie

Microsoft heeft een andere twijfel opgehelderd die lang aansloeg: of de Insider Preview-testers een gratis Windows 10- exemplaar zouden krijgen . En het antwoord is, in zekere zin, JA. Degenen die zich hebben aangemeld als Windows Insider, zullen de volledige versie van het Windows 10-besturingssysteem blijven ontvangen als gratis legale download, om voor altijd te testen. Ze zullen alle updates ontvangen voordat de algemene gebruikers er toegang toe hebben, zodat ze deze kunnen testen en feedback naar Microsoft kunnen sturen.

Microsoft Windows 10 gratis download volledige versie

Als u geen Windows 7 SP1 of Windows 8.1 heeft, kunt u nog steeds een gratis volledige versie van Windows 10 krijgen . Microsoft heeft testers of insiders nodig, zodat Windows 10 alle aankomende functie- en beveiligingsupgrades kan testen, dus als je het kunt, kun je het nieuwste Windows 10-besturingssysteem behouden zonder iets te betalen, zelfs als je geen Windows 7 hebt of Windows 8.1-besturingssysteem.

Microsoft heeft ook verduidelijkt dat het eerst de nieuwste updates aan Windows Insiders zal blijven leveren en pas nadat ze hebben verklaard dat de updates goed of nuttig zijn, worden de updates vrijgegeven voor normale Windows 10-gebruikers. Dit is uw enige kans om de volledige versie van het Microsoft Windows 10-besturingssysteem gratis te downloaden, zonder beperkingen.

Windows 10 wordt een levenslange service voor het apparaat. Met levenslange apparaatservice bedoelen we dat Microsoft updates en upgrades blijft bieden zolang iemand een apparaat met Windows 10 gebruikt.

Er zijn tal van nieuwe Windows 10-functies, waaronder de nieuwe Edge Browser, Windows Hello en een beter virtueel bureaublad. De functies zijn afhankelijk van de editie en de apparaten waarnaar u een upgrade uitvoert. Het startmenu is terug en er is een spraakassistent Cortana beschikbaar. Er komen nieuwe beveiligingsfuncties zoals Enterprise Data Protection, Device Guard, Antimalware Scan Interface, enzovoort om malware op afstand te houden. Sommige functies, zoals het Media Center, zijn echter verwijderd.

Wat de systeemvereisten betreft, zijn de meeste systeemvereisten voor Windows 10 hetzelfde als die voor Windows 8.1. Als uw computer Windows 8.1 correct kan uitvoeren, kunt u Windows 10 - Home of Pro gemakkelijk installeren.

U moet weten dat u Windows 10 voor altijd zonder productsleutel of activering kunt gebruiken, maar op de lange termijn zullen sommige functies worden uitgeschakeld. Voorbij zijn de dagen dat Microsoft consumenten dwong een licentie te kopen en de computer elke twee uur opnieuw opstartte als de respijtperiode voor activering voorbij was

Windows 10 volledige versie gratis download

Deze methode helpt u bij het verkrijgen van de volledige versie van het Microsoft Windows 10-besturingssysteem die u jarenlang gratis kunt downloaden en gebruiken. Dit opent een pad voor alle Windows XP- en Windows Vista-gebruikers, evenals om een ​​gratis exemplaar van de definitieve versie van Windows 10 te krijgen.

Volg de onderstaande stappen om uw exemplaar van de volledige versie van Windows 10 gratis te krijgen.

 1. Open uw browser en ga naar insider.windows.com
 2. Klik op Aan de slag . Voer in het aanmeldingsvak uw Microsoft-accountgegevens, e-mailadres en wachtwoord in
 3. Als u een exemplaar van Windows 10 voor pc wilt krijgen , klikt u op pc; Als u een exemplaar van Windows 10 voor mobiele apparaten wilt, klikt u op Telefoon
 4. U krijgt een pagina met de titel " Is het geschikt voor mij ?". De pagina bevat informatie over de nieuwste build van Windows 10 voor pc of telefoon op basis van uw selectie; doorloop de systeemvereisten en kijk of uw apparaat hiermee overeenkomt
 5. Scroll naar beneden op de pagina en klik op Get the Preview . Klik op Download de ISO-link
 6. Noteer op de pagina die wordt geopend eerst de sleutel van Windows 10 Preview; U hebt de sleutel niet nodig voor de installatie, maar voor het geval Windows 10 u vraagt ​​om de kopie te activeren, moet u deze gebruiken
 7. Selecteer in de lijst met talen de taal die u wilt dat uw Windows 10-exemplaar is
 8. Selecteer of u gratis 64-bits of 32-bits Windows 10 nodig heeft
 9. Klik op de downloadlink en laat het ISO-bestand downloaden
 10. Brand de ISO naar een USB of dvd.
 11. Als u een schone installatie wilt doen, start u op vanaf USB of dvd en installeert u Windows Preview; Als u uw programma's en instellingen niet wilt verliezen, start u op naar uw huidige besturingssysteem en voert u setup.exe uit vanaf de dvd of USB waarop u het Windows 10 ISO-bestand hebt gebrand. Blijf Windows 1o bijwerken zodra er updates worden uitgebracht.
 12. Dat is het: u komt nu in aanmerking voor een gratis exemplaar van Windows 10 Home of Pro.

Houd er rekening mee dat u uw Insider-account nog steeds actief moet houden, dus u moet elke paar weken inloggen op het account. U kunt al dan niet feedback geven, maar het account moet actief zijn. Op die manier ontvang je de gratis updates van de laatste Windows 10 zonder iets te betalen.

TIP : U kunt de Windows 10 Enterprise-versie 3 maanden gratis downloaden en gebruiken,

Microsoft Windows 10 gratis download volledige versie