Oplossing: er is een probleem met dit Windows Installer-pakket

De meeste programma's kunnen normaal op een Windows-computer worden geïnstalleerd. Slechts enkele hebben toestemming van de beheerder nodig. In normale situaties verloopt de installatie probleemloos zonder problemen - maar onstabiele netwerktoegang kan problemen veroorzaken. Soms kan de fout ook verschijnen als het u niet lukt een programma te verwijderen. Soms ziet u zelfs het bericht Er is een probleem met dit Windows Installer-pakket wanneer u een programma installeert samen met een fout 1720, 1721 , 1722, enz.

Er is een probleem met dit Windows Installer-pakket

Er is een probleem met dit Windows Installer-pakket. Een programma dat nodig is om deze installatie te voltooien, kan niet worden uitgevoerd. Neem contact op met uw ondersteuningspersoneel of pakketverkoper.

Er is een probleem met dit Windows Installer-pakket

Om dit probleem op te lossen, zijn hier een paar dingen die u kunt proberen. Het kan voor elk programma gebeuren, maar het is bekend dat het vaak gebeurt met Apple iTunes, Java, enz.

1] De meest voorkomende oorzaak van de fout is een verouderde of beschadigde versie van het installatiebestand van het programma. Gebruikers kunnen dit probleem zelfs tegenkomen wanneer ze een programma proberen te verwijderen. In dat geval kan het zijn dat de uninstaller-functie van het programma beschadigd is geraakt.

2] Controleer of u het juiste pakket gebruikt - een x86-installatieprogramma voor een Windows x86-besturingssysteem en evenzo voor x64.

3] Verwijder het installatiebestand, wis uw tijdelijke internetbestanden en de map met tijdelijke bestanden. Download nu het installatiebestand opnieuw, dit keer naar een andere locatie. Probeer het nu uit te voeren en kijk.

4] Open het Configuratiescherm in Windows en klik op de link "Een programma verwijderen". Selecteer het programma dat u wilt verwijderen en klik op de knop 'Herstellen'. Als het geen reparatieoptie heeft, kunt u deze suggestie overslaan.

5] Voer de probleemoplosser voor het installeren en verwijderen van programma's uit. Kijk daarna of het probleem hierdoor verdwijnt.

6] Als u om de een of andere reden geen programma's kunt verwijderen in Windows 10/8/7, zijn de volgende links wellicht nuttig:

  • Programma's verwijderen in de veilige modus
  • Verwijder programma's met behulp van Register
  • Gratis Uninstallers voor Windows.

Het beste!

Verwante leest:

  1. Er wordt al een andere installatie uitgevoerd
  2. Toegang is geweigerd fout tijdens het installeren van software
  3. De Windows Installer-service kon niet worden geopend
  4. Wacht tot het huidige programma klaar is met verwijderen of wordt gewijzigd.
er is een probleem met dit Windows Installer-pakket