Beste Desktop Countdown Timer-apps voor Windows 10

Er zijn veel redenen waarom u een Timer-app in Windows 10 zou willen hebben . Misschien bent u aan het trainen en wilt u zien hoelang u nog over heeft? Of, zoals veel mensen tegenwoordig, wilt u er zeker van zijn dat u niet te lang bezig bent met het uitvoeren van een taak. Met een wereld vol afleidingen is het nog nooit zo moeilijk geweest om productief te worden voor een pc-scherm. Deze apps helpen om het voor elkaar te krijgen.

timer apps windows 10

Countdown Timer-apps voor Windows 10

Timer-apps helpen bij het organiseren van werk en houden een tabblad op uw schema bij. Van de vele countdown-stopwatch-opties die op de markt beschikbaar zijn, zijn hier de beste timer-apps en widgets die beschikbaar zijn voor Windows 10. Deze lijst met tien apps is een goede momentopname van de apps die vandaag beschikbaar zijn voor Windows 10. U kunt deze apps gebruiken om uw productiviteit te verhogen en de controle over uw tijd te nemen. Sommige van de apps werken op een Windows-pc of op een mobiele telefoon - controleer daarom voordat u de app voor uw apparaat downloadt.

Hier is een lijst met enkele van de beste Timer-apps voor Windows 10:

  1. Ronde trainingstimer
  2. SnapTimer
  3. MultiTimer
  4. CoolTimer
  5. WakeupOnStandBy
  6. Timer + Pro
  7. Orzeszek Timer
  8. Focus Booster
  9. Perfecte Timekit
  10. CookTimer.

1] Ronde trainingstimer

Round Workout Timer is zeker ontworpen met het oog op lichaamsbeweging en biedt een breed scala aan opties die zijn ontworpen voor mensen die aan het trainen zijn. Niet bruikbaar voor veel andere dingen. Deze app is uitstekend geschikt voor lichaamsbeweging. Deze geweldige timer-app is hier beschikbaar.

2] SnapTimer

SnapTimer is een zeer aanpasbare timer-app voor Windows 10. Het biedt extreme eenvoud met een aantal zeer handige functies, zoals het starten van een programma nadat de timer is afgelopen. Een zeer handige timer-app die het overwegen waard is. Het is vergelijkbaar met veel op de lijst en het is het proberen waard om te zien of je het leuk vindt.

3] MultiTimer

Het mooie van deze app is dat deze op de achtergrond kan worden uitgevoerd. Voor veel gebruikers is het de functie die het onderscheidt als de perfecte timer-app voor hen. Het werkt ook op Windows Mobile en is een pluspunt als je dezelfde app op je pc en je telefoon wilt hebben. Zoals vele anderen op de lijst is de app ook compatibel met Cortana en kan worden gebruikt om alarmen enz. In te stellen. Een zeer nuttige app voor alle gebruikers, maar vooral voor degenen die het nodig hebben om op de achtergrond te draaien. Voor meer informatie over de MultiTimer-app, kijk hier op de pagina.

4] CoolTimer

CoolTimer geeft een uitstekende GUI voor gebruikers en het bestaat al jaren met een aantal uitstekende verfijningen. Het blijft compatibel met Windows 10 en het is de moeite van het bekijken waard, aangezien het al vele jaren een steunpilaar is. Download de CoolTimer-app vanaf hier.

5] WakeupOnStandBy

Deze app is ontworpen om uw pc uit stand-by te halen volgens een door u ingesteld schema. Voor degenen die willen dat hun pc klaar is wanneer ze dat willen, is deze app absoluut perfect. De WakeupOnStandBy-app kan vanaf hier worden gedownload.

6] Timer + Pro

De app is een heel eenvoudige timer en voldoet aan de behoeften van de meeste gebruikers. Je kunt een punt omcirkelen en zo simpel is het om de timer in te stellen. Er zijn verschillende opties om u te waarschuwen, u kunt geluiden, trillingen en pulsen hebben. Het is een van de meest elementaire apps op de lijst, maar ook een van de meest nuttige. Het is de moeite waard om naar te kijken voor degenen die van een mooie GUI en een eenvoudig te gebruiken systeem houden. Als u de Timer + Pro-app de moeite waard vindt, probeer deze dan hier te downloaden.

7] Orzeszek-timer

Dit is een uitbijter op de lijst en niet alleen vanwege de verwarrende naam! Het heeft geavanceerde functies, zoals het aftellen van opdrachtregelargumenten. Het is een zeer geavanceerde app die functionaliteit biedt die niet voor veel mensen nuttig is, maar voor degenen die de specifieke functies gebruiken, ze zullen het verbazingwekkend nuttig vinden. Deze timer-app kan vanaf hier worden gedownload.

8] Focusbooster

Heeft u moeite om zich te concentreren en moet u tijd en ruimte creëren om een ​​belangrijke taak of project te voltooien? Dan zou je veel erger kunnen doen dan Focus Booster. In de wereld van vandaag kan het moeilijk zijn om te focussen, Focus Booster maakt het veel gemakkelijker en is prachtig om op te starten. Het enige nadeel is dat veel van de functies niet gratis beschikbaar zijn en dat er betaalde opties zijn.

Door pomodoro-technieken te gebruiken, begrijpt het dat mensen meestal in sprongen en niet in lange perioden werken en kan het u helpen uw ideale werkpatroon te vinden. Bekijk hier meer over de Focus Booster-app.

9] Perfecte Timekit

De prachtige eenvoud van Perfect TimeKit maakt het zeker het overwegen waard. Het biedt een wereldklok, een gewone timer en vele andere, het is een volledig uitgeruste app die voor alle toepassingen werkt en een van de meest bruikbare op de lijst is. Als je meer informatie nodig hebt over de Perfect Timekit-app, kijk dan hier.

10 CookTimer

Is een prachtig eenvoudige app. De beste functie is in zijn naam als kookwekker. Een heel eenvoudige app die buitengewoon goed werkt voor het doel waarvoor deze is vereist. Het zal waarschijnlijk meer dan genoeg zijn voor degenen die niets meer nodig hebben dan een basistimer. Download deze handige app vanaf hier. Het kost $ 2,5.

Het ondersteunt aangepaste afspeellijsten, zodat u wakker kunt worden met de muziek die u wilt. Het biedt ook veel mogelijkheden om op bepaalde tijden apps uit te voeren. Het is een droom voor degenen die graag sleutelen en de functies van hun pc automatiseren.

Geenszins een lijst met alle timer-apps die beschikbaar zijn voor Windows 10, dit vertegenwoordigt de beste die beschikbaar zijn voor het platform. Wat je ook kiest, er is hier voor elk wat wils.

timer apps windows 10