Windows Media Player kan een deel van de bestandsfout op Windows 10 niet branden

Als u Windows Media Player ontvangt, kan een deel van de bestandsfout niet branden terwijl u de bestanden op schijf of cd op uw Windows 10-pc brandt, dan kunnen deze suggesties u helpen het probleem op te lossen. Het hele foutbericht luidt als volgt:

Windows Media Player kan sommige bestanden niet branden. Om het probleem te onderzoeken, klikt u op het pictogram naast de bestanden in de brandlijst.

Windows Media Player kan sommige bestanden niet branden

Windows Media Player kan sommige bestanden niet branden

Windows Media Player helpt u om audiobestanden of liedjes op schijf te branden. Het heeft echter enkele tegenslagen. Als een audiobestand niet aan bepaalde beperkingen voldoet, kan Windows Media Player dit foutbericht weergeven.

De Windows Media Player geeft dit foutbericht weer wanneer-

  • Een bestand is geen audiobestand.
  • De totale tijdslimiet overschrijdt 80 minuten.

Ook al heeft een cd een opslagcapaciteit van 700 MB, u kunt geen audio langer dan 80 minuten branden.

De suggesties zijn:

  1. Verwijder niet-ondersteunde bestanden uit de brandlijst
  2. Tweak Privacy-instellingen
  3. Verander de brandsnelheid

1] Verwijder incompatibele bestanden uit de brandlijst

Wanneer u alle bestanden opsomt die u wilt branden, verschijnen ze aan de rechterkant van Windows Media Player. Als een bestand problemen veroorzaakt, vindt u naast dat bestand een wit kruis in een rode cirkel. U kunt op dat pictogram klikken om het bestand uit de lijst te verwijderen. Nadat u alle niet-ondersteunde bestanden uit die lijst heeft verwijderd, kunt u uw cd branden.

2] Privacy-instellingen wijzigen

Windows Media Player kan sommige bestanden niet branden

Windows Media Player wordt geleverd met privacy-instellingen die u in verschillende situaties helpen. U kunt deze opties uitschakelen om het probleem op te lossen. Open hiervoor Windows Media Player en ga naar Extra> Opties. Als u in het menu Extra niet kunt vinden, kunt u op Ctrl + M . Alternatief; u kunt op Alt drukken om de menu-opties weer te geven. Ga na het openen van het venster Opties naar het tabblad Privacy . Hier zou je een label moeten vinden met de naam Verbeterde weergave en apparaatervaring . U moet al deze opties uitschakelen-

  • Media-informatie van internet weergeven
  • Werk muziekbestanden bij door media-informatie van internet op te halen
  • Download gebruiksrechten automatisch wanneer ik een bestand afspeel of synchroniseer
  • Controleer automatisch of beveiligde bestanden moeten worden vernieuwd
  • Stel de klok automatisch in op apparaten

3] Verander de brandsnelheid

Standaard is de "Brandsnelheid" ingesteld op Snelst . Als u met dit probleem wordt geconfronteerd, kunt u de brandsnelheid wijzigen en controleren of dat uw probleem oplost of niet.

Daarvoor moet je het venster Opties openen en naar het tabblad Branden gaan . Selecteer daarna Medium of Slow en sla uw wijziging op. Controleer nu of u uw cd kunt branden of niet.

Controleer ten slotte of uw schijf of cd leeg is of niet. Als het beschadigd is, bestaat de kans dat u deze foutmelding krijgt.

Windows Media Player kan sommige bestanden niet branden