UITZONDERING SYSTEEM SERVICE Blauw scherm op Windows 10

Als je een SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Blue Screen of Stop Error ziet op Windows 10/8/7, dan suggereert dit bericht enkele gebieden die je kunt bekijken om het probleem op te lossen. De stopfout wordt meestal veroorzaakt door bestanden zoals fltmgr.sys, win32k.sys, ntoskrnl.exe, tcp.sys, neti.sys, ntfs.sys, win32kfull.sys, enz.

UITZONDERING VAN SYSTEEMSERVICE

UITZONDERING VAN SYSTEEMSERVICE

Deze stopfout wordt meestal ontvangen in gevallen van overmatig gebruik van wisselende pool en kan optreden als grafische stuurprogramma's in gebruikersmodus overschrijden en slechte gegevens doorgeven aan de kernelcode.

Hier zijn een paar dingen die u kunt proberen om dit probleem op te lossen.

  1. Voer ChkDsk uit
  2. Update stuurprogramma's
  3. Verwijder problematische software
  4. Controleer de stuurprogrammastatus in Apparaatbeheer
  5. Voer de online probleemoplosser voor blauw scherm van Windows 10 uit.

1] Open de opdrachtprompt en voer chkdsk / f / r uit op uw schijf om Check Disk uit te voeren om eventuele beschadigde sectoren op uw harde schijf te identificeren, repareren en repareren.

2] Dit blauwe scherm kan optreden als gevolg van problematische stuurprogramma's. Werk uw Intel- en AMD-stuurprogramma's bij. Werk ook uw grafische of videostuurprogramma's bij via Apparaatbeheer.

3] Sommige software zoals McAfee, BitDefender en Virtual Clone Drive zouden dit blauwe scherm veroorzaken. Gebruik uw discretie en kijk of u ze wilt verwijderen en controleer of het probleem hierdoor verdwijnt.

4] Open Apparaatbeheer en controleer of u ziet dat apparaten zijn gemarkeerd met het gele uitroepteken. Als er onlangs nieuwe apparaatstuurprogramma's of systeemservices zijn toegevoegd, probeer deze dan te verwijderen of bij te werken. Als u onlangs nieuwe hardware aan het systeem heeft toegevoegd, verwijdert u deze en ziet u. Neem ook contact op met de fabrikant en kijk of er updates beschikbaar zijn voor de firmware.

5] Voer de online Windows 10 Blue Screen Troubleshooter van Microsoft uit is een wizard die bedoeld is om beginnende gebruikers te helpen hun stopfouten te herstellen. Het zal u helpen deze Blue Screen-fout op te lossen en biedt onderweg handige links.

Deze Blue Screen-gids biedt enkele algemene stappen voor probleemoplossing. Misschien wilt u er eens naar kijken.

Het beste!

UITZONDERING VAN SYSTEEMSERVICE