Wat is MOM.exe? Is het een virus? Hoe de MOM.exe toepassingsfout te herstellen?

Is MOM.exe een virus? Dit bericht gaat over het MOM.exe- proces en legt uit wat MOM.exe is en vertelt u wat u moet doen als u een MOM.exe-toepassingsfout op uw Windows-pc ontvangt .

Wat is MOM.exe

MOM.exe is een onderdeel van het Catalyst Control Center, dat een onderdeel is van de AMD Catalyst-software-engine, die opties biedt voor het aanpassen van video en weergave. Het is dus een legitiem proces en bevindt zich in de map C: \ Program Files (x86) \ ATI Technologies \ .

Het is geen kernbestand van het Windows-besturingssysteem; het is een onderdeel van het apparaatstuurprogramma en de software bedoeld voor AMD's grafische kaarten.

Als u een ATI Video Graphics-kaart gebruikt, weet u wellicht dat Catalyst Control Center er een onderdeel van is en dat MOM.exe het monitoringprogramma van CCC is.

Is MOM.exe een virus

Het legitieme MOM.exe-proces bevindt zich in de map C: \ Program Files (x86) \ ATI Technologies \ . Als het zich ergens anders bevindt, kan het malware zijn, aangezien een virus elke naam kan hebben. Sommige virussen kunnen zich voordoen als MOM.exe en zich in de map Windows of System32 bevinden. Een manier om dit te bevestigen, is door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en het te selecteren Eigenschappen. Scan het bestand bij twijfel met een online malwarescanner die meerdere antivirus-engines gebruikt. U kunt ook uw antivirussoftware gebruiken.

MOM.exe toepassingsfout

mom_exe

Gebruikers die op dat moment meldden dat ze een MOM.exe-applicatie zagen , konden niet constant worden gestart met het foutdialoogvenster, wat een grote bron van irritatie kan blijken te zijn. Dit kan gebeuren als de installatie beschadigd is of als het bestand per ongeluk wordt verwijderd. Dit kan ook resulteren in verlies van weergave- of kleurkwaliteit, digitale bediening, enz.

Als u MOM.exe-gerelateerde fouten ontvangt, moet u drie dingen doen:

  • Zorg ervoor dat al uw beeldschermstuurprogramma's up-to-date zijn.
  • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van ATI Catalyst Control Center op uw computer heeft ge├»nstalleerd. U kunt het bijwerken of de ATI Catalyst-software verwijderen en de nieuwste versie installeren. Om het te verwijderen, opent u het Configuratiescherm en verwijdert u ATI Catalyst Install Manager.
  • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van .NET Framework op uw computer hebt ge├»nstalleerd.

Ik hoop dat dit uw vragen over het MOM.exe-proces in Windows 10 beantwoordt.

Wilt u meer weten over deze processen, bestanden of bestandstypen?

Windows.edb-bestanden | Nvxdsync.exe | S vchost.exe | RuntimeBroker.exe | TrustedInstaller.exe | DLL- of OCX-bestanden. | StorDiag.exe. | ShellExperienceHost.exe.

mom_exe