Fout 1067, het proces is onverwachts beëindigd op Windows 10

Windows-achtergrondservices zorgen ervoor dat Windows-functies correct werken. Een van de fouten die optreedt bij Windows Services is Fout 1067. Het proces is onverwachts beëindigd . Dit is een fout die u kunt tegenkomen wanneer u probeert een servicegebaseerde bewerking te starten op uw Windows 10. Deze fout treedt voornamelijk op vanwege defecte services of beschadigde instellingen van die specifieke service. De oplossing voor dit probleem wordt in dit bericht beschreven.

Fout 1067, het proces is onverwachts beëindigd

Fout 1067 kan optreden bij elk van de achtergrondservices op Windows 10 pc. Welke service ook wordt beïnvloed, de hier beschreven oplossing is van toepassing. In dit bericht zullen we de faxservice kiezen als ons voorbeeld.

Fout 1067, het proces is onverwachts beëindigd

Probeer voordat u doorgaat met de reparatie uw computer opnieuw op te starten en controleer of de fout zich blijft voordoen. Als het aanhoudt, volg dan de onderstaande stappen.

  1. Vernieuw de mogelijk beschadigde service-instellingen in het register
  2. Voer systeembestandscontrole of DISM uit
  3. Start de service handmatig
  4. Los problemen op in Clean Boot State
  5. Gebruik Refresh Windows Tool of installeer het programma opnieuw.

Vergeet niet om voordat u begint een systeemherstelpunt te maken.

1] Vernieuw de mogelijk beschadigde service-instellingen in het register

Druk op de Windows-toets + R-toets om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Typ regedit in het vak en druk op Enter om het venster Register-editor te openen.

Navigeer in het venster Register-editor naar

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services

Zoek en klik met de rechtermuisknop op uw service met fout 1067 (in dit geval Faxservice) onder Services- tak. Kies vervolgens Exporteren . Kies een plaats om het op te slaan in het pop-upvenster. Dit is om veiligheidsredenen.

Klik in het venster Register-editor met de rechtermuisknop op de faxservice, maar kies deze keer Verwijderen . Verlaat het raam.

Start je computer opnieuw op.

Hiermee wordt de Windows-service vernieuwd of opnieuw geïnstalleerd.

Als dit niet helpt, kunt u het opgeslagen registerbestand weer samenvoegen. Ga naar het faxservicebestand ; die je op het bureaublad hebt opgeslagen toen je de exportactie hierboven uitvoerde in stap 1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Samenvoegen (zie onderstaande schermafbeelding).

Klik op Ja op de bevestigingsprompt. Hiermee wordt de faxservice opnieuw geïnstalleerd.

2] Voer systeembestandscontrole of DISM uit

Voer de systeembestandscontrole uit, dwz. Voer sfc / scannow uit vanaf een opdrachtprompt met verhoogde bevoegdheid. Herstart na voltooiing en controleer. Windows 10-gebruikers kunnen hun Windows-systeemimage repareren en kijken of dit helpt.

3] Start de service handmatig

Druk op de Windows-logotoets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Typ services.msc en druk op Enter om het venster Windows Services te openen.

Zoek in het venster Services naar Faxservice en klik er met de rechtermuisknop op.

Zorg ervoor dat het opstarttype niet is ingesteld op Uitgeschakeld. Klik op Start en sluit het venster.

De Windows-service zou deze keer moeten starten zonder de fout 1067.

4] Los problemen op in Clean Boot State

Start op in de veilige modus en kijk of de service wordt gestart. Vaak kunnen niet-Microsoft-services of -stuurprogramma's de goede werking van systeemservices verstoren. Als alternatief kunt u ook een schone start uitvoeren en handmatig problemen oplossen om het aanstootgevende proces te vinden dat mogelijk interfereert.

5] Gebruik Refresh Windows Tool of installeer het programma opnieuw

Als uw Windows 10-computer veel problemen ondervindt, waaronder corrupte bestanden, kunt u het beste de Windows 10 Refresh Tool gebruiken. Het proces doet het volgende:

  1. Bewaart uw persoonlijke bestanden en instellingen
  2. Vervangt alle Windows 10-systeembestanden door een nieuwe kopie.
  3. Bewaart de apps die bij uw pc zijn geleverd
  4. Bewaar de apps die u hebt geïnstalleerd vanuit de Microsoft Store.

Het herstelt uiteindelijk uw computer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gegevensverlies. Om het te gebruiken, moet u de Refresh Windows Tool van Microsoft downloaden.

Als de service die fouten geeft, verband houdt met software, is het opnieuw installeren van de software de beste optie.

PS : als je meer suggesties nodig hebt, lees dan dit bericht - Windows Services start niet.