Schakel Adobe Flash Player in Chrome, Edge, Firefox, IE, Opera in

Adobe Reader, Adobe Flash en alle versies van Java samen zijn verantwoordelijk voor ongeveer 66% van de kwetsbaarheden in Windows-systemen. Toch geven velen er de voorkeur aan om het te gebruiken vanwege de functies die het uitvoert. In dit bericht zullen we zien hoe u Adobe Flash Player kunt in- of uitschakelen in Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Opera-browsers op Windows 10/8/7.

Schakel Adobe Flash Player in de browser in

Zorg er allereerst voor dat u inderdaad Adobe Flash hebt gedownload en correct op uw Windows-computer hebt geïnstalleerd en bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als u Internet Explorer op Windows 10/8 gebruikt, is Flash geïntegreerd en worden de updates automatisch aangeboden door Windows Update. Anderen moeten ervoor zorgen dat hun Flash Player altijd up-to-date is, aangezien Adobe regelmatig updates moet vrijgeven om kwetsbaarheden erin te verhelpen. Zorg ervoor dat u Adobe Flash-instellingen heeft geconfigureerd, precies zoals u dat wilt.

Telkens wanneer u een website bezoekt die Flash-elementen bevat, zal uw browser u via een prompt vragen of u op Flash gebaseerde media wilt afspelen. U kunt dan Ja of Nee selecteren.

Schakel Adobe Flash Player in de Microsoft Edge-browser in

beheer flash in edge browser

Om Flash Player uit of in te schakelen, start u het in Edge (Chromium), schrijft u edge: // settings / content / flash in de adresbalk en drukt u op Enter.

Hier kunt u uw Flash-instellingen beheren

Schakel Flash Player in Chrome in

Open uw Google Chrome-browser en open chrome: // settings / content / flash vanuit de adresbalk om te bepalen wanneer Adobe Flash-inhoud wordt geladen.

flits in chroom inschakelen

Om de geïnstalleerde versie van Adobe Flash Player te controleren, typt u chrome: // componenten .

schakel flash in browsers uit of in

Schakel Shockwave Flash in Firefox in

Selecteer Add-ons in uw Mozilla Firefox-menu.

schakel flash firefox in

Selecteer Shockwave Flash onder Plug-ins. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Vragen om te activeren, Altijd activeren of Nooit activeren, zoals u wenst.

Schakel Shockwave Flash Object in Internet Explorer in

Om te controleren of uw Flash Player is ingeschakeld door Internet Explorer, opent u in de rechterbovenhoek Instellingen> Invoegtoepassingen beheren> Werkbalken en extensies.

schakel adobe flash player internet explorer in

Zorg er hier voor dat Shockwave Flash Object is ingeschakeld. Flash Player wordt ook wel het Shockwave Flash-object genoemd.

Schakel Adobe Flash uit in Opera

Open het Opera-menu. Selecteer Extensies beheren . Hier kunt u op de link Ingeschakeld klikken en de Flash Player uitschakelen . Om het in te schakelen , kunt u kijken onder de link Uitgeschakeld .

schakel flash-opera uit

Als u in Opera 45 en latere versies de linkerzijbalk van het Opera Menu hebt ingeschakeld, ziet u de kubusvormige Extensions- link. Klik erop om de pagina Extensies te openen. Hier kun je alle extensies zien.

Ik hoop dat dit bericht heeft geholpen .

Dit bericht laat je zien hoe je Flash & Shockwave Player in Chrome, IE, Edge en Firefox uitschakelt of verwijdert.

Controleer dit bericht als uw Flash Player niet werkt in Internet Explorer. Bekijk hoe u Click to Play in alle grote webbrowsers kunt activeren.

beheer flash in edge browser