Beste Windows 10-desktopgadgets om te downloaden

Toen Microsoft desktopgadgets afschafte om ze te vervangen door Windows Store-apps, was het een bitterzoet moment voor Windows 10- gebruikers. De meeste gebruikers zijn duidelijk vertrouwd geraakt met desktopgadgets en het was een grote verandering om ze volledig van het systeem van de gebruiker te verwijderen. Ze werden geïntroduceerd met Windows Vista en waren behoorlijk populair bij alle verdere versies. Microsoft nam de gadgets weg omdat ze het systeem en de inhoud kwetsbaar maakten. Een hacker kan zelfs via een gadget toegang krijgen tot uw pc. Voor de onvervangbare entiteit die ze waren, bleven mensen ze downloaden en gebruiken via externe leveranciers.

Desktopgadgets voor Windows 10

Top 10 Windows 10-desktopgadgets

Hoewel de desktopgadgets in Windows 10 officieel niet worden ondersteund , kun je ze via sommige apps installeren. Even kijken!

1] 8GadgetPack

Met deze tool kun je de meest populaire en meest voorkomende apps op Windows 10 gebruiken. Het heeft zojuist een geavanceerde versie genaamd 8GadgetPack geïntroduceerd die verschillende fouten en glitches verhelpt die in de eerdere versie werden gerapporteerd. Het werd ook bijgewerkt voor de veelbesproken jubileumupdate van Windows 10, en de meeste gadgets werken daar aan. Enkele van de gadgets zijn onder meer App Launcher, Klembord, CPU-meter, Drives Meter, Valuta, Herinnering, enz. U kunt zelfs de onnodige gadgets uit het pakket verwijderen.

2] Gadgets nieuw leven ingeblazen

Met Gadgets Revived kun je de gadgets krijgen die je nodig hebt en werken op een kies-je-eigen-manier. U downloadt het installatieprogramma Gadgets Revived en u selecteert de gadgets die u wilt installeren. Het werkt niet precies zoals bij een pakket, en de gadgets zijn gegroepeerd in meer dan 16 categorieën. Elke categorie is ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende soorten dezelfde gadget. Het heeft enkele van de meest cruciale gadgets zoals Clipboard Manager, Calculator, MusicRadio, Counters en Timers.

3] Win10-widgets

Win10 Widgets is om meer dan één reden futuristisch. Vooral omdat het voorziet in uw meest voor de hand liggende basisbehoeften, zoals muziek, batterij, wifi, en ook werkt aan het reactievermogen. Het heeft ook voorzieningen voor het aanpassen van achtergronden of het aanpassen van de schermgrootte. De makers hebben ook hard gewerkt om ervoor te zorgen dat het past bij het Windows 10-thema. Een ding dat u kan irriteren, is dat deze tool geen automatische updatefunctie heeft. U zult eigenlijk hun website moeten bezoeken en op de hoogte blijven van de laatste updates.

Deze tool werkt ook op het Rainmeter-programma en is zeer efficiënt. U kunt Rainmeter en Win10 Widgets in één pakket installeren. Omdat dit ook een gadgeteditor is, kunt u uw systeem ermee aanpassen en het is ook een van de meest moeiteloos ontworpen widgets. Van mail tot weer, tot klok, en natuurlijk de geavanceerde snufjes, ze zijn allemaal gecoördineerd naar behoefte, en als je dan wilt veranderen, kun je dat heel gemakkelijk doen.

4] Regenmeter

Rainmeter is een van de meest gebruikte gadgets-installateurs en heeft een ongelooflijk aantal apps en gadgets. Het heeft ook veel voorzieningen voor het aanpassen en opslaan van mediabestanden.

5] XWidget

Dit XWidget-platform is erg populair bij ontwerpers en medewerkers uit de creatieve sector. Het is ook een widget-editor en heeft animaties op pro-niveau. Het heeft ook de meeste stabiliteit als widget, maar er is zo veel vraag naar voor zijn graphics. Het is geprezen omdat het zijn gebruikerservaring bij elke editie heeft bijgewerkt en het is een van de beste alternatieven voor 8GadgetPack. Deze gadget kan vanaf hier worden gedownload.

6] Avedesk

Ook Avedesk houdt het bij de basis als het om gadgets gaat. Met dit programma kun je pictogrammen op je Windows 10-bureaubladscherm hebben, net als vroeger. Maar de pictogrammen zijn verschillend en veel geavanceerd - ze worden geleverd met kleine plug-ins die kunnen multitasken. In wezen fungeren deze bureaus als snelkoppelingen naar de benodigde gadgets, zoals Mail, rekenmachine, enz. De nieuwe updates op Avedesk hebben de tool een gestroomlijnder en meer bekwaam uiterlijk gegeven. De merken hebben ook meedogenloos gewerkt om de gebruikerservaring te verbeteren, en als u een gadgettool voor Windows 10 wilt, wordt Avedesk ten zeerste aanbevolen. Deze gadget kan hier worden gedownload.

7] Netwerkmeter

Network Meter, een van de meest gebruikte gadgets van de afgelopen twee jaar, is spectaculair ontworpen om u precies te vertellen hoe verbindingsproblemen zich voordoen. Van details van uw hotspot-verbinding tot Ethernet, Network Meter is niet alleen een noodzakelijke tool, maar ook de meest nuttige, als u extern werkt. Een van de belangrijkste kenmerken van de Meter is dat u uw downloadsnelheid in de gaten kunt houden. Het is onlangs bijgewerkt voor zichtbaarheid met hoge resolutie. Deze gadget kan vanaf hier worden gedownload.

8] App-opstartprogramma

Een van de meest gebruiksvriendelijke widgets, App-opstartprogramma werkt in feite als een startbalk. Je kunt de apps of gadgets die je nodig hebt gewoon naar het scherm slepen en het is ook gratis te downloaden. Deze gadget kan worden gedownload via de Chrome Store.

9] Margu-NotebookInfo2

Een van de meest onderschatte tools. Hiermee kunt u verschillende dingen tegelijk in de gaten houden - van uw batterij tot uw stroomvoorziening tot uw netwerksterkte en zelfs uw RAM-gebruik, dit laat u alles zien. In veel opzichten kan dit gewoon uw go-to-widget zijn, omdat het een serieuze multitasker is. Deze gadget kan vanaf hier worden gedownload.

Let bij het kiezen van een gadget op uw prioriteiten. Installeer eerst de noodzakelijke en gebruik indien mogelijk alleen de aanbevolen. Een willekeurig of onbekend installatieprogramma voor gadgets kan uw systeem soms kwetsbaar maken.