Voorbij de Xbox One X Black Screen of Death

Xbox One X is een geweldig apparaat om ononderbroken hoge grafische games te spelen, maar soms kan het vastlopen op het lege laadscherm voordat het voor altijd zwart wordt. Het lukt je om over dit probleem heen te komen en je Xbox One X weer up-and-running te zien. Hier zijn enkele suggesties die u kunt proberen om Xbox One X Black Screen of Death te repareren.

XBox One X

Fix Xbox One Black Screen of Death

Voordat u helemaal zwart wordt, ziet u misschien dat Xbox One meer dan 10 minuten op het groene laadscherm blijft. Op andere momenten wordt er een paar seconden een pictogram weergegeven voordat het helemaal zwart wordt.

1] Voer een harde reset uit

Om deze tijdelijke oplossing te proberen, houdt u de aan / uit-knop van uw Xbox One X ingedrukt totdat deze wordt uitgeschakeld. Druk nogmaals op de knop. Deze actie dwingt de console om een ​​volledige herstartcyclus te starten en het dashboard zou moeten verschijnen zodra de console is geladen. Hoe helpt dit? Harde reset wist alle cache, maar bewaart uw gegevens. Dus nadat u dit hebt gedaan, worden sommige instellingen mogelijk teruggedraaid en kunnen problemen met het starten van games worden opgelost.

2] Druk op Rechter Trigger + Linker Trigger + Y-knop

Xbox One X Black Screen of Death

Dit lijkt de eenvoudigste van alle oplossingen te zijn. Het enige dat nodig is, is het ingedrukt houden van de linker en rechter triggerknoppen, gevolgd door een druk op de Y-knop en vervolgens alles tegelijkertijd loslaten. Een fractie van een seconde later zou je het Dashboard moeten zien vernieuwen en de functionaliteit van de console hersteld.

3] Schakelen tussen tabbladen

Een andere oplossing die door de meeste gameliefhebbers wordt aanbevolen, is om de gids te openen, op 'Home' te drukken en vervolgens onmiddellijk van het hoofddashboard naar een ander tabblad te gaan. Er is geen precieze uitleg over hoe deze truc werkt, maar het probleem is opgelost.

4] Offline-modus

Als geen van de bovengenoemde oplossingen in uw geval heeft gewerkt, probeer dan de Xbox One X over te schakelen naar een offlinemodus. In de meeste gevallen kunnen problemen tijdens het verbinden met Microsoft-servers ertoe leiden dat het zwarte scherm des doods verschijnt. Dus door op de online verbinding te klikken, kunt u het probleem voorkomen. Koppel uw Xbox los van Xbox Live via de Wi-Fi-instellingen en start opnieuw op.

5] Bezoek Xbox Store

Als het startscherm steeds vervaagt naar het zwarte scherm, druk dan op de gidsknop en ga naar de Xbox Store.

Druk onmiddellijk op A als je de banner van een spel ziet en ga dan terug naar Home.

U zou het startscherm nu intact moeten zien werken!

Hoop dat iets helpt!