Download Google Chrome Offline Installer-installatie voor Windows 10 pc

Google Chrome is een van de browsers die is gebouwd om moderne websites weer te geven. Het is ook de browser met een van de meeste marktaandelen. Het is beschikbaar voor Windows 10/8/7, MacOS, Linux en andere besturingssystemen.

Als u het voor Windows downloadt, krijgt u direct een online installatieprogramma. Dit betekent dat de installatie die u downloadt, verbinding maakt met de Google-servers met een actieve internetverbinding. Dit maakt het erg moeilijk voor de mensen om een ​​echt trage en onstabiele internetverbinding te krijgen.

Download de installatie van Google Chrome Offline Installer

Voordelen en nadelen van het gebruik van online en offline installatieprogramma's voor Google Chrome

Voor computers met een langzame of onstabiele internetverbinding stelt Google gebruikers in staat om een ​​offline stand-alone installatieprogramma voor Google Chrome te downloaden.

Zowel de online als de offline (zelfstandige) installatieprogramma's hebben hun eigen voor- en nadelen. Over het online installatieprogramma gesproken, de belangrijkste verdienste van het gebruik ervan is dat wanneer u dat online installatiebestand uitvoert, het altijd de nieuwste versie van Google Chrome downloadt, terwijl aan de andere kant het offline installatieprogramma offline komt samen met een bepaalde versie van Chrome. U moet dus het offline installatiebestand up-to-date houden om de nieuwste versie van de browser te krijgen. Een andere oplossing voor dit probleem is dat u echt op pad gaat om Google Chrome bij te werken zodra het wordt geïnstalleerd.

Een nadeel van het online installatieprogramma is dat wanneer het installatiebestand wordt gebruikt om de browser op meerdere computers te installeren, ze allemaal een stabiele, werkende internetverbinding nodig hebben. Om dit op te lossen, heb je zeker het standalone (offline) installatieprogramma nodig.

Dus laten we nu eens kijken hoe u het offline installatieprogramma voor Google Chrome kunt downloaden.

Download de installatie van Google Chrome Offline Installer

Hier zijn de links om het offline zelfstandige installatieprogramma te downloaden naar het installatiebestand van de stabiele versie van Google Chrome:

  • Download Chrome Stable 64-bit : //www.google.com/chrome/?standalone=1 OF klik hier.
  • Chrome-browser voor ondernemingen : //enterprise.google.com/intl/en_version/chrome/chrome-browser/

Alternatieve downloadlinks:

  • //www.google.com/chrome/eula.html?msi=true
  • //www.google.com/intl/en/chrome/business/browser/admin/
  • //www.google.com/chrome/?standalone=1&platform=win
  • //www.google.com/chrome/?standalone=1&platform=win64

Als u wilt, kunt u zowel de 64-bits als de 32-bits Chrome-installatieprogramma's downloaden van enterprise.google.com.

Als u andere versies moet downloaden, zijn hier de links:

  • Download Chrome Beta: //www.google.com/chrome/?extra=betachannel&standalone=1
  • Download Chrome Dev: //www.google.com/chrome/?extra=devchannel&standalone=1
  • Download Chrome Canary: //www.google.com/chrome/?extra=canarychannel&standalone=1

Het 64-bits zelfstandige installatieprogramma weegt ongeveer 50 megabyte, terwijl het 32-bits zelfstandige installatieprogramma ongeveer 35 megabytes weegt en het installatiebestand bevat ook de naam en het versienummer van de browser.

UPDATE : het lijkt erop dat Google enkele van de installatiepakketten voor het offline installatieprogramma heeft verwijderd.

Download de installatie van Google Chrome Offline Installer