Oplossing: Vimeo werkt niet in Chrome of Firefox

Twee plaatsen komen bij iedereen in gedachten als het gaat om het hosten van video's op internet: YouTube en Vimeo. Het lijdt geen twijfel dat Google Chrome en Firefox momenteel tot de beste beschikbare browsers behoren. Als u een situatie tegenkomt waarin Vimeo-video's niet worden afgespeeld in Chrome en Firefox , zijn er enkele dingen die u moet doen om de dingen recht te zetten. Probeer de tips in dit artikel te implementeren als de video's niet soepel in uw browser worden afgespeeld.

Vimeo-video wordt niet afgespeeld in Firefox

Wis allereerst alle cookies, internetcache en geschiedenis. U kunt dit doen via Opties> Privacy en instellingen. Start nu de Firefox-browser in de veilige modus.

Kijk of dit helpt.

Als dit de problemen niet kan verhelpen, moet u geavanceerde foutopsporing uitvoeren.

Open uw Firefox-browser en typ about: config in de adresbalk en druk vervolgens op Enter.

Nu moet u op de optie 'Ik accepteer het risico' klikken.

Zoek in de volgende stap naar media.autoplay.enabled .

Controleer of het al is ingesteld op True of niet, of dubbelklik erop om de waarde te wijzigen.

Klik nu met de rechtermuisknop met uw muis en selecteer Boolean onder de nieuwe optie en voer vervolgens bij de voorkeursnaam media.autoplay.enabled.nppl3260.dll in .

Klik op OK, selecteer False als waarde en druk op OK.

Start de browser opnieuw.

Ga nu terug naar de video die u eerder hebt bekeken. Nu zie je alle bedieningselementen van de speler en kun je de video's afspelen zoals voorheen. Deze stappen zullen zeker helpen om uit het probleem te komen waarmee u in Firefox wordt geconfronteerd

Vimeo werkt niet in Chrome

Als gebruikers die Chrome gebruiken hetzelfde probleem tegenkomen, open dan gewoon uw browser en volg deze stappen om de Vimeo-video opnieuw af te spelen.

1] Wis uw browsercache en probeer het opnieuw. Dit doe je via Instellingen> Meer tools> Browsegegevens wissen.

2] Open Chrome> Instellingen> Geavanceerde instellingen> Systeem. Toggle Gebruik hardwareversnelling indien beschikbaar in de stand Uit.

Vimeo werkt niet in Chrome of Firefox

Controleer nu.

De video wordt nu afgespeeld. Als je zelfs na het implementeren van deze truc nog steeds problemen ondervindt, start je gewoon je apparaat opnieuw op en binnenkort kun je de video zien zoals eerder.

Vimeo werkt niet in Chrome of Firefox