Microsoft-ondersteuning: telefoonnummer, livechat, e-mail-ID, nuttige links

Waar neemt u contact op met Microsoft Support als u problemen ondervindt met Windows, Office of enige andere Microsoft-software of -service? Dit bericht bevat een aantal nuttige links naar bronnen, telefoonnummers en e-mail-ID, waar u hulp kunt krijgen van Microsoft.

microsoft-ondersteuning

Voordat u begint, wil ik dat u weet dat deze site mijn eigendom is en op geen enkele manier is aangesloten bij Microsoft. Ik heb alleen de verschillende manieren vermeld waarop u contact kunt opnemen met Microsoft voor hulp en ondersteuning. U moet rechtstreeks contact met hen opnemen.

Microsoft-ondersteuning

Microsoft biedt ondersteuning aan alle klanten die zijn producten gebruiken - en dit neemt verschillende vormen aan.

 1. De klantenservice en ondersteuning van Microsoft is beschikbaar om u te helpen met vragen over Microsoft-producten en -services. In dat geval zal een Microsoft-vertegenwoordiger u helpen de juiste bron of het juiste team te vinden om vragen te beantwoorden. Dit is bedoeld om te gebruiken als u algemene vragen over klantenservice heeft
 2. De technische ondersteuning van Microsoft biedt ondersteuningsopties en zoekt het juiste ondersteuningsteam om technische ondersteuningsproblemen op te lossen waarmee u te maken kunt krijgen. Dit kan zelfhulpondersteuning of ondersteunde ondersteuning zijn.

Om te beginnen kunt u deze pagina bezoeken, uw land vermelden en het product selecteren waarvoor u ondersteuning wenst.

U kunt ook deze link bezoeken:

neem contact op met de ondersteuning van Microsoft

 • Stuur een bericht naar een Windows-adviseur
 • Laat Microsoft u terugbellen
 • Plan een gesprek.

Windows 10- gebruikers kunnen de Contact Support-app gebruiken.

Telefoonnummer voor ondersteuning van Microsoft

U kunt contact opnemen met de klantenservice en ondersteuning van Microsoft op de volgende telefoonnummers, van maandag tot en met vrijdag, 05:00 - 21:00 uur Pacific Time en zaterdag en zondag, 06:00 - 15:00 uur Pacific Time:

 • In de VS, (800) MICROSOFT (642-7676)
 • Bel in Canada (877)568-2495
 • Neem in India contact op met 0008004402130
 • Neem in het VK contact op met 0800026 03 30

U kunt hier het Microsoft Support-telefoonnummer voor uw land vinden, en ook de lokale tijden bekijken. Voordat u begint, is het een goed idee om de naam en versie van het product dat u gebruikt, het productidentificatienummer of de productsleutel bij de hand te houden. Vertegenwoordigers van Microsoft bepalen de garantiestatus van het product. De links aan het einde van dit bericht kunnen u helpen bij het verzamelen van gegevens voor probleemoplossing.

Het klantenservicenummer voor Microsoft Corporation in de VS is 1800 102 1100. De telefoonnummers van de wereldwijde klantenservice voor alle landen zijn hier vermeld.

Microsoft-ondersteuningschat

U kunt ook contact opnemen met Microsoft Support via e-mail en chat. Als er een klantenservicemedewerker online is en hier beschikbaar is voor een chat, ziet u een bericht hierover. Als dit niet het geval is, ziet u aan de rechterkant het bericht Instant Chat: Customer Service Agents are OFFLINE . U kunt dan proberen deze pagina te bezoeken voor Chat-ondersteuning. U kunt ook ondersteuning op afstand krijgen van Microsoft.

U kunt ook de diensten van Microsoft Answer Desk, een live betaalde site voor technische ondersteuning, gebruiken om te chatten met een leidinggevende van Microsoft Support.

Microsoft biedt ook een virtuele ondersteuningsagent. Kijk of het uw problemen oplost.

E-mail Microsoft-ondersteuning

Als de klantenservicemedewerker offline is en u algemene vragen heeft over Microsoft-producten of -services, kunt u dit formulier gebruiken om een ​​e-mail te sturen naar Microsoft. Zij zullen via e-mail contact met u opnemen.

Handige hulp en links naar bronnen

Als u oplossingen nodig heeft en bereid bent ernaar te zoeken, kunt u dat hier doen op Microsoft Support. Natuurlijk vindt u hier ook op TWC altijd veel tips en tutorials voor het oplossen van problemen voor Windows.

Het officiële Twitter-account van Microsoft Support is @MicrosoftHelps.

Als u betaalde ondersteuning van Microsoft nodig heeft, kunt u Fix It Center Pro proberen, een geautomatiseerd diagnostisch portaal om u te helpen bij het oplossen van uw problemen.

Ondersteuning voor OEM-producten

Als de vraag betrekking heeft op OEM-producten die u mogelijk gebruikt, moet u mogelijk rechtstreeks contact opnemen met de computerfabrikanten. Deze links helpen u:

 • Contactgegevens van computerfabrikanten
 • Telefoonnummers en websites voor ondersteuning van computerfabrikanten.

Maar als u een Signature-pc in de Microsoft Store hebt gekocht , kunt u 877-696-7786 bellen.

Ondersteuning voor volumelicenties

Hier is een lijst van Microsoft Licensing Activation Centers over de hele wereld, samen met hun telefoonnummers die u kunnen helpen bij problemen met Volume Licensing Activation.

Laat Microsoft u terugbellen

neem contact op met microsoft

Bezoek Microsoft hier om te chatten, u terug te laten bellen door Microsoft of om een ​​gesprek te plannen.

Windows 10-ondersteuning

Microsoft heeft het voor Windows 10-gebruikers gemakkelijker gemaakt om contact op te nemen met Ondersteuning als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van het nieuwe besturingssysteem. Bekijk hoe u de Contact Support-app gebruikt. Er zijn andere manieren om hulp te krijgen voor Windows 10 . U kunt contact opnemen met de klantenondersteuning van Microsoft op telefoonnummer 1800-642-7676 of microsoft.com/contactus. U kunt nu ook op afstand technische ondersteuning geven of nemen met Quick Assist in Windows 10.

Wellicht wilt u deze links lezen die u kunnen helpen bij het zoeken naar hulp en ondersteuning van Microsoft:

 1. Microsoft Support Diagnostic Tool in Windows 10/8/7, wordt door Microsoft Support gebruikt om Windows-problemen te diagnosticeren.
 2. De Microsoft Product Support Reporting Tool vergemakkelijkt het verzamelen van essentiële systeem- en logboekgegevens die worden gebruikt bij het oplossen van ondersteuningsproblemen. Deze informatie helpt bij het sneller diagnosticeren van problemen in de software en biedt oplossingen.
 3. Met Microsoft Easy Assist kan een Microsoft-ondersteuningsmedewerker op afstand verbinding maken met uw computer en u helpen bij het oplossen van een probleem. Met behulp van een beveiligde verbinding kan de ondersteuningsmedewerker uw bureaublad bekijken en diagnostische en probleemoplossingsstappen uitvoeren.

Onthoud dat Microsoft nooit zelf contact met u zal opnemen voor eventuele problemen met uw computer of Microsoft-software en -services. En in elk geval zult u nooit een legitiem telefoontje krijgen van Microsoft of zijn partners om u computerreparaties in rekening te brengen. Als u zo'n telefoontje of e-mail ontvangt waarin staat dat zij Microsoft vertegenwoordigen en hulp bieden, kunt u er zeker van zijn dat het oplichterij is! Geef nooit details of toegang tot uw computer.

OPMERKING : vertrouw alstublieft niemand die belooft u te helpen of iemand die zijn e-mail-ID / contactgegevens vermeldt in de opmerkingen hieronder. Als u een vraag heeft, neem dan rechtstreeks contact op met Microsoft of zoek ernaar hier op deze site door hier te klikken. Mogelijk kunt u er een bericht over vinden.

Dit bericht zal u interesseren als u ooit Microsoft feedback moet geven over sommige van zijn producten en services.