Gebruik WhatsApp op Windows-pc met BlueStacks Player

WhatsApp Messenger is een populaire app voor mobiele berichten waarmee je berichten kunt uitwisselen, video's kunt delen tussen mobiele apparaten en meer kunt doen zonder of met minimale kosten. De service is alleen beschikbaar voor smartphones Blackberry, Android, iPhone, Nokia en Windows Phone. Maar als u het op uw Windows-besturingssysteem wilt gebruiken, dan is er een manier om het te doen. BlueStacks is een programma waarmee WhatsApp net zo goed werkt op je Windows-pc als op smartphones.

Met BlueStacks App Player kunt u al uw favoriete Android-apps snel en op volledig scherm gebruiken op Windows-pc's en tablets. Zoals altijd, om WhatsApp op uw Windows-machine te laten werken, moet u BlueStacks downloaden, waarmee u eerst de emulator kunt uitvoeren.

Gebruik WhatsApp op een Windows-pc

Download BlueStacks voor Windows en installeer de applicatie. Houd er rekening mee dat de installatie van BlueStacks minimaal 2GB fysiek geheugen vereist.

BlueStacks

Registreer vervolgens voor een account als u nog geen account bij BlueStacks heeft.

Open Bluestacks. Selecteer de zoekoptie in de rechterbovenhoek, voer het trefwoord WhatsApp in en klik op de installatieknop naast WhatsApp Messenger.

bluestack-app 1

Hiermee wordt WhatsApp op uw pc geïnstalleerd.

Whatsapp pc

WhatsApp heeft je mobiele nummer nodig om het telefoonnummer automatisch te verifiëren, dus voer je mobiele nummer in en registreer je. Als het verificatieproces mislukt, wordt er in elk geval een scherm weergegeven waarop u de 6-cijferige verificatiecode handmatig kunt invoeren op uw computerscherm.

verifieer nummer

Als u de verificatiecode niet ontvangt, kunt u de optie 'Bel mij' gebruiken. WhatsApp zal naar je telefoon bellen door een verificatiecode af te spelen wanneer je op de optie 'Bel mij' klikt.

Als u klaar bent, bent u klaar om te gaan. U zou toegang moeten hebben tot WhatsApp op uw computer en tot andere functies van de app.

BlueStacks gratis te downloaden

Download BlueStacks hier.

U kunt nu het officiële WhatsApp-web voor Windows gebruiken .

WhatsApp op Windows-pc met BlueStacks