Beste tv-tunersoftware voor Windows 10 pc

Vind je het leuk om je favoriete televisiezender op je computer of laptop te bekijken? Het is helemaal geen probleem met een tv-tuner . Bent u op zoek naar een bron om van uw pc een compleet mediacentrum te maken? Dan is een tv-tuner de beste optie die aan uw behoeften kan voldoen. Het is een handig randapparaat dat de mogelijkheden van uw computer aanzienlijk kan uitbreiden. De missie van de tv-tuner is vrij eenvoudig; het ontvangt audio- en videosignalen en geeft ze input aan uw personal computer.

Tv-tunersoftware voor Windows 10

Tv-afstemmingssoftware kan met behulp van internet vooraf tv-programma's plannen om op te nemen. De top 5 tv-tunersoftware voor Windows-pc die we in dit bericht hebben opgenomen, bevat software waarmee u programmering op uw computer kunt opnemen, zodat u shows volgens uw schema kunt bekijken of anders kunt opnemen voor toekomstig kijken.

  1. Kodi
  2. Nextpvr
  3. Plex tv-tuner
  4. Media Portal
  5. Emby.

Laten we ze nu eens bekijken.

1] Kodi

Tv-tunersoftware voor Windows 10

Kodi is de naam die je hoort als je iemand vraagt ​​naar een krachtige mediatoepassing waarmee je niet alleen live tv-kanalen of video's kunt streamen, maar ook de live-inhoud kunt opnemen. Het enige negatieve punt in Kodi is dat het geen eigen ingebouwde tv-afstemfuncties heeft. Het is de perfecte tv-tunersoftware voor een Windows-pc. Voor het vastleggen van de computersignalen heeft u een laptop of een ondersteunend apparaat nodig. Als je eenmaal klaar bent met het installeren van Kodi op je apparaat, kun je gewoon ontspannen en door verschillende secties bladeren om het meest vermakelijke kanaal van je keuze te vinden.

2] Nextpvr

Tv-tunersoftware voor Windows 10

Het is een complete persoonlijke videorecorder die op elke computer met Microsoft Windows kan worden uitgevoerd. De belangrijkste functie van NextPvr is het plannen van televisie-opnames en de gebruiker in staat stellen om zijn favoriete televisiekanalen te bekijken. De software is grotendeels gunstig voor gebruikers met een breed scala aan plug-ins die functies bieden zoals het weer, Netflix, enz. U hoeft geen front-end-applicaties te installeren om video's op uw apparaat te bekijken met deze software. NextPvr beschikt over een webapplicatie waarmee de gebruikers opnames kunnen beheren. Download het hier.

3] Plex TV-tuner

Plex is de beroemde tv-tuner die het best bekend staat om snelle en gemakkelijke toegang tot uw video's of afbeeldingen vanaf elke locatie. Hiermee kunt u een compatibele antennetuner aansluiten op een Plex-server om vanaf elke plek ter wereld televisie te kijken. Afgezien van het dienen als een waardevolle bron om televisie te kijken, kan de DVR-functie erin opnames van antenneshows plannen en afspelen. We kunnen meer functies verwachten waarmee de gebruikers de komende dagen een lopende video kunnen passeren en hervatten. Download het hier.

4] Mediaportaal

Media Portal is een goede keuze als u op zoek bent naar een applicatie die ideaal is om van uw personal computer een geavanceerd multimediacentrum te maken. Afgezien van het continu streamen van televisiekanalen, kunt u ook op internet surfen terwijl u video's bekijkt. Mediaportal is erg handig als u de tv-gids op een pc in uw huis wilt bekijken. Het werkt goed op alle versies van Windows-besturingssystemen. U kunt onderweg door alle video's bladeren en ze met uitstekende kwaliteit op uw apparaat bekijken. Download het hier.

5] Emby

Deze innovatieve en gebruiksvriendelijke software organiseert uw video's en muziek in een bibliotheek die kan worden gestreamd en geopend vanaf elk apparaat dat op het Windows-besturingssysteem draait. Emby-veiligheid maakt een back-up voor media in de cloud; het wordt geleverd met een groot aantal applicaties met een centrale server die uw bibliotheek beheert. Al uw persoonlijke media samenbrengen op één plek op uw computer is eenvoudig mogelijk met Emby. U moet zich abonneren op premiumpakketten om van alle functies te genieten. De gratis versie is echter redelijk goed uitgerust met alle essentiële functies. Download het hier.

Laat het ons weten als u tv-tunersoftware gebruikt.