Hoe u op een eenvoudige manier privé Facebook-video's naar de pc kunt downloaden

Voor degenen die niet de minste ideeën hadden, is het mogelijk om privé Facebook-video's te downloaden . Het probleem is dat je dit niet kunt doen met de tools die worden gebruikt om openbare Facebook-video-inhoud te pakken. Maar maak je geen zorgen, want we zijn erin geslaagd om verschillende online en offline tools tegen te komen die zijn ontworpen om hierbij te helpen.

Gebruikers van het populaire sociale netwerk kunnen verschillende redenen hebben waarom ze privévideo's willen downloaden, dus het is logisch dat we praten over manieren om de klus te klaren. Houd er rekening mee dat het downloaden van privé-Facebook-video's niet zo eenvoudig is in vergelijking met openbare video's

Hoe privé Facebook-video's te downloaden

De volgende online tools zijn perfect om geprivatiseerde video's op Facebook te downloaden. Uit onze testen hebben ze ons nog niet gehaald.

  1. VidSaver
  2. Video Downloader Plus
  3. FB neer
  4. oDownloader.

1] VidSaver

De eerste die we vandaag gaan bekijken, is niemand minder dan VidSaver. Wat we hier hebben, is een tool die beschikbaar is op internet en zoals verwacht is het supergemakkelijk te gebruiken. Gebruikers hoeven alleen de broncode van de privévideo te pakken door op CTRL + U te drukken via een Windows 10-computer, en vervolgens de code te kopiëren en in VidSaver te plakken. Nadat je dit hebt gedaan, druk je op de knop met de tekst Fetch, en je bent klaar om te gaan.

Houd er ook rekening mee dat deze online tool ook het downloaden van openbare video's ondersteunt.

Bezoek de VidSaver-website.

2] Video Downloader Plus

Deze is voor de mensen die liever video's downloaden zonder het via een website te doen. Door de Chrome-extensie te downloaden die bekend staat als Video Downloader Plus, kan de gebruiker gemakkelijk privévideo's maken.

Het interessante van Video Downloader Plus is het feit dat het elders kan worden gebruikt om inhoud te downloaden die niet aan DRM is gekoppeld. Dat betekent dat als je een video op YouTube ziet, je deze kunt ophalen voor toekomstig gebruik.

Download de Video Downloader Plus-extensie.

3] FB omlaag

Hier is het ding, wat we hier hebben is een online programma dat is ontworpen voor het downloaden van privé Facebook-video's. En raad eens? Het is gemaakt door dezelfde mensen achter Video Downloader Plus.

Nu is het downloaden van een video niet zo eenvoudig als het kopiëren van de URL uit de balk. Dit werkt alleen voor openbare video's.

Als u privé-inhoud wilt downloaden, drukt u op CTRL + U op uw Windows 10-computer en dat zou de broncode van de webpagina moeten openen. Kopieer de broncode, plak deze in FB Down en ga vanaf daar verder.

Houd er rekening mee dat u de unieke URL van de video moet bezoeken. Het kopiëren van de broncode via de nieuwsfeed werkt niet.

Bezoek de FB Down-website.

4] oDownloader

Hoe privé Facebook-video's te downloaden

Het downloadprincipe is hier hetzelfde: oDownloader, en dat is goed, want het betekent dat er niets nieuws te leren valt. Kopieer gewoon de broncode, plak deze in het beschikbare gebied en download deze.

Houd er rekening mee dat deze site ook YouTube, Instagram, Twitter en meer ondersteunt.