10 gratis typsoftware voor Windows 10 pc

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat typen nu voorrang heeft op schrijven met pen en papier. De meesten van ons zijn betrokken bij werken waarbij we dingen op computers moeten uittypen. Meer dan vaak wordt typesnelheid bepaalt het niveau van uw productiviteit en dit is waar gratis Typen software en online lessen voor Windows 10/8/7 PC in beeld komen.

Gratis typsoftware voor Windows 10

Typsoftware helpt uw ​​typevaardigheid te verbeteren door tips en uitdagingen te bieden. De meeste apps zijn op maat gemaakt om mensen te helpen gemakkelijk te leren typen. Laten we in dit segment enkele van de beste gratis typsoftware voor Windows nader bekijken:

  1. Tutor voor snel typen
  2. KeyBlaze
  3. Typing.com
  4. Typ gewoon
  5. TutorType
  6. Typen. Io
  7. Typen Bolt
  8. Vingers typen
  9. Typclub
  10. Tip 10.

Laten we ze eens bekijken.

1. Tutor voor snel typen

Rapid Typing Tutor is eenvoudige maar nuttige software die u helpt uw ​​typevaardigheid te verbeteren. Snel typen helpt niet alleen om de typsnelheid te verhogen, maar verhoogt ook de precisie waarmee u typt. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een set gesimuleerde toetsenborden aan te bieden die beschikbaar zijn in verschillende talen, zoals Spaans, Russisch, Duits, Frans, Nederlands en Engels. Download van de officiële website.

2. KeyBlaze

Het beste van KeyBlaze is de intuïtieve gebruikersinterface. Deze software is gebouwd voor zowel beginners als gemiddelde niveaus.

3. Typ.com

In tegenstelling tot de anderen op de lijst, is typing.com een ​​website die supercoole tips en trucs biedt die helpen bij het leren typen. Als gebruiker kunt u kiezen tussen een typetest van 1 minuut, 3 minuten en 5 minuten en zo uw snelheid en nauwkeurigheid verbeteren. Ik zou typ.com aanraden voor mensen die willen leren typen in de kortst mogelijke tijd. U kunt hier Typing.com gebruiken.

4. JustType

JustType is een van de meest uitgebreide typsoftware. JustType richt zich nu op een ander type techniek om typen te leren. De TouchTyping helpt je vertrouwd te raken met het schermtoetsenbord zonder afhankelijk te zijn van andere docenten. Bovendien worden alle toetsen die op het echte toetsenbord worden ingedrukt, gemarkeerd op het schermtoetsenbord. Hierdoor kunt u alle drukfouten zien en uw fouten corrigeren. U kunt JustType downloaden vanaf de officiële homepage.

5. TutorType

TutorTyepe wordt geleverd met een schone gebruikersinterface en dit maakt het leren erg gemakkelijk. De software helpt u een betere vaardigheid te bereiken en helpt u ook te leren typen zonder naar het toetsenbord te kijken. Bovendien voegt de tool ook woorden toe aan het woordenboek, waardoor u zich kunt concentreren op de primaire taak: leren typen. Download TutorType hier.

6. Typ.io

Typingsoftware voor Windows

typing.io is heel anders dan de andere programma's in deze lijst. Deze is bedoeld om programmeurs te helpen hun typevaardigheid aan te scherpen. We moeten begrijpen dat de coderingssnelheid voor programmeurs ook afhangt van hun schrijfsnelheid. typing.io helpt codeerders om speciale tekens te leren typen die tijdens het coderen worden gebruikt.

De lessen die worden aangeboden door typing.io zijn gebaseerd op opensource-code, waardoor u de toetsenreeksen kunt oefenen die vergelijkbaar zijn met die in de echte code. Met andere woorden, typing.io helpt programmeurs zich te concentreren op het verbeteren van typevaardigheden door feedback en nauwkeurigheidsrapporten te leveren. Om toegang te krijgen tot deze tool, hoeft u alleen maar naar de link te gaan en u aan te melden met een Google-account.

7. Typen Bolt

Typing Bolt is een online typleraar die wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie. Het AI-algoritme werkt op de achtergrond om typepatronen te bestuderen en de niveaus van gebruikers te volgen. Zodra dit is gebeurd, biedt de tool een typecursus op maat die voor elke gebruiker anders is.

In tegenstelling tot andere typetutoren, is deze niet gebaseerd op het keer op keer herhalen van hetzelfde woord. In plaats daarvan biedt de typebout woorden die vaak in real-life scenario's worden gebruikt. Op de achtergrond stelt de Bolt AI de moeilijkheidsgraad in door automatisch je typevaardigheid te analyseren.

Ten slotte bieden de Real-Time Analytics-rapporten een grafische weergave van uw prestaties en motiveren ze u ook om betere resultaten te behalen. Typing Bolt kan worden gedownload vanaf de homepage.

8. Vingers typen

Typing Fingers richt zich op het essentiële en is gebaseerd op de Touch-typemethode. Touch Typing helpt u de typsnelheid en nauwkeurigheid te verhogen. Bovendien zou deze methode helpen om creatief denken te stimuleren. Tijdens blind typen hoef je niet af en toe je nek te bewegen en naar het toetsenbord te kijken.

Typing Fingers bevat ook minispellen die u helpen uw typsnelheid te verhogen en de blindtypen te leren. Download Typing Fingers uit de Microsoft Store.

9. Typclub

Typing Club is gratis voor zowel individuen als scholen. De webtool werkt door dagelijkse lessen aan te bieden en als je eenmaal een professional bent, krijg je een waardering van 5 sterren. De Typing Club is intuïtief en interactief. Persoonlijk vond ik het leuk hoe de service niveaus, badges en sterren biedt terwijl je de ladder op gaat. Ga naar Typing Club door naar de officiële homepage te gaan.

10. Tip 10

Tipp 10 wordt aangeboden als webservice en ook als stand-alone software. De software beschikt over een eenvoudige gebruikersinterface en predikt blind typen. Wat betreft oefenlessen zijn ze erg efficiënt om u te helpen leren typen. Verder biedt Tipp 10 ook een voortgangstracker en is hij de testwinnaar op de Stiftung Warentest in Duitsland. Download Tipp 10 van de officiële homepage.

TIP : Stamina Typing Tutor is een grappig, grappig en gebruiksvriendelijk typeprogramma met een mooie interface. Misschien wil je het ook eens bekijken.