Uw IT-beheerder heeft beperkte toegang tot sommige delen van deze app

De fout - uw IT-beheerder heeft beperkte toegang tot sommige delen van deze app - houdt verband met de Windows Security- of Windows Defender-app, waarbij een deel van de applicatie niet toegankelijk is. Dit kan de app- en browserbediening of apparaatbeveiliging zijn of een gedeelte van de Windows-beveiligingsapp. In dit bericht laten we zien hoe u van deze fout af kunt komen en toegang kunt krijgen tot het beperkte deel van de applicaties.

Uw IT-beheerder heeft beperkte toegang tot sommige delen van deze app

Uw IT-beheerder heeft beperkte toegang tot sommige delen van deze app

Met Windows kunnen IT-beheerders de toegang tot een volledige app of een deel ervan blokkeren via de Groepsbeleid-editor. Het is van toepassing op elke toepassing als deze kan worden beheerd via het privacybeleid of de registerinstellingen. Aangezien Windows-beveiliging de standaardbeveiligingsoplossing is voor alle Windows 10-gebruikers, willen IT-beheerders niet dat u er iets aan verandert. U bent misschien een beheerder, maar als uw computer door iemand anders wordt beheerd, heeft hij mogelijk delen ervan uitgeschakeld.

Vraag uw IT-beheerder

Als uw computer deel uitmaakt van een bedrijf waar het IT-team alleen de meeste instellingen kan wijzigen, moet u met hen verbinding maken. Mogelijk hebt u geen volledige toegang tot het groepsbeleid en kunt u iets wijzigen. Als het bedrijf ervoor kiest om geen toegang toe te staan, dan moet je dat aanpassen. Houd er rekening mee dat zelfs als de toegang is geblokkeerd, de app zijn werk op de achtergrond doet, zoals geconfigureerd door de beheerder.

Oplossing voor zelfbeheerde computers

Als dit is gebeurd op een zelfbeheerde computer met een of twee beheerdersaccounts, is er mogelijk iets veranderd aan de instelling die de toegang tot sommige delen van deze app beperkt. Het is vergelijkbaar met de fout die we eerder hebben ontvangen waarbij volledige toegang tot Windows-beveiliging werd geblokkeerd. De onderstaande afbeelding laat zien hoe het groepsbeleid en de secties van Windows-beveiliging aan elkaar zijn toegewezen

Uw IT-beheerder heeft beperkte toegang tot sommige delen van deze app

Nu u de mapping begrijpt, is het tijd om de instellingen te wijzigen van de sectie die voor u is geblokkeerd. Open Groepsbeleid-editor door gpedit.msc te typen in de prompt Uitvoeren (Win + R). Navigeer vervolgens naar:

Computerconfiguratie> Beheersjablonen> Windows-componenten> Windows-beveiliging.

Open het gedeelte dat voor u is uitgeschakeld of ontbreekt in de app. U moet elk beleid openen en de toegang wijzigen in niet geconfigureerd of uitgeschakeld. Het beleid voor gezondheid en apparaatprestaties was bijvoorbeeld voor mij uitgeschakeld en toen ik het gerelateerde beleid veranderde in Uitgeschakeld, werd toegang voor mij ingeschakeld.

Schakel apparaatprestaties en gezondheid in Windows-beveiliging in

Hier is de volledige lijst in dezelfde volgorde als in de polis.

  • Accountbeveiliging
  • App- en browserbeveiliging
  • Apparaatprestaties en gezondheid
  • Apparaatbeveiliging
  • Familie opties
  • Firewall en netwerkbeveiliging
  • Meldingen
  • Systray
  • Virus- en bedreigingsbescherming

Als u geen toegang hebt tot Groepsbeleid en in plaats daarvan Register kunt gebruiken, geeft de onderstaande afbeelding aan wat u nodig hebt om dit op te lossen.

De set van het gerelateerde register is beschikbaar onder HKLM> Software> Beleid> Windows Defender-beveiliging .

U moet de DWORD-waarde voor elk van de sleutels wijzigen in 0, wat betekent dat deze niet is geconfigureerd of uitgeschakeld.

Registerinstelling voor Windows-beveiligingstoegang

Als u opmerkt, is de volgorde van instellingen in Register en Groepsbeleid hetzelfde. Vind de volledige details over het register in het bericht met de titel Uw IT-beheerder heeft Windows-beveiliging uitgeschakeld.

We hebben berichten gezien die je zelfs vragen om het besturingssysteem te upgraden, te herstellen en soms te resetten. Die resoluties komen niet eens in de buurt van de oplossing van het probleem. Het is een ongecompliceerd geval waarin het beleid is gewijzigd door een IT-beheerder of iets anders voor thuiscomputers.

Als er een ander beheerdersaccount op de computer is, kan het maximaal zijn dat de toegang voor u is uitgeschakeld, ook al bent u een beheerder. Het zou een goed idee zijn om contact op te nemen met de gebruiker of een ander beheerdersaccount aan te maken en te gebruiken dat om het probleem op te lossen.

Ik hoop dat het bericht gemakkelijk te volgen was en dat je de fout hebt kunnen oplossen. Je IT-beheerder heeft beperkte toegang tot sommige delen van deze app .

Gerelateerd lezen: Wijzig de Windows-beveiligingsinstellingen onmiddellijk met ConfigureDefender.

Uw IT-beheerder heeft beperkte toegang tot sommige delen van deze app