Beste Surface-penalternatieven voor Microsoft Surface-apparaten

Een accessoire dat als vrij essentieel wordt beschouwd om het volledige potentieel van Microsoft Surface-apparaten te benutten, is Surface Pen. Het is een ongelooflijk schrijfinstrument voor de hardware die het ondersteunt, maar het groeiende prijsprobleem houdt veel geïnteresseerde kopers weg. We hebben een paar Surface Pen-alternatieven verzameld die u hetzelfde gevoel kunnen geven, zij het tegen een redelijke prijs.

Alternatieven voor Surface-pen

Beste alternatieven voor Surface-pen

Hoewel de kosten van een Surface-pen ergens tussen de $ 110 en $ 150 liggen, zijn er maar weinig goede alternatieven die zakvriendelijk kunnen zijn.

  1. Dell Premium actieve pen (PN579X)
  2. Wacom Bamboo Ink Smart Stylus
  3. HP Pen
  4. Adoint-inkt
  5. Tesha Surface-stylus

Afgezien van de betaalbare prijsklasse, zullen deze stylusmerken goed in de hand liggen.

1] Dell Premium actieve pen (PN579X)

Dell Premium Active Pen (PN579X) biedt een gemakkelijke manier om OneNote te starten. Een simpele tik op de bovenste knop opent de app zodat je notities kunt schrijven (zelfs op een vergrendeld scherm), een screenshot kunt maken of Cortana kunt activeren. Bovendien kunt u knoppen aan uw behoeften aanpassen door Windows Ink Workspace te installeren. De magnetische pen ondersteunt Bluetooth 4.2-connectiviteit met een zorgeloze batterijduur van 12 maanden en een beperkte hardwaregarantie van 1 jaar. Een nadeel van de Premium Dell-pen is dat hij geen pocketclip heeft en niet in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Geïnteresseerd in het kopen van Dell Premium Active?

2] Wacom Bamboo-inkt

De Bamboo Ink-stylus maakt via Bluetooth verbinding met je Surface en voelt duurzamer aan dan zijn voorganger. De tweede generatie van de stylus is voorzien van kantelondersteuning waardoor slagen er authentieker uitzien door te detecteren of de pen in een natuurlijke hoek wordt gehouden. Deze mogelijkheid maakt de stylus beter geschikt voor digitale kunst dan zijn voorganger. Koop de Wacom Bamboo Ink Smart Stylus. Het kost ongeveer 38 $.

3] HP Pen

De HP pen garandeert een natuurlijk, levensecht gevoel. Zijn precisietip en drukgevoeligheid geven je volledige controle en zijn in staat om met een reeks apps te werken, van tekenen tot computergebruik. Afgezien van het bovenstaande, beschikt het HP-accessoire over verbeterde N-trig-technologie waarmee het zijn rivalen hardwarematig kan verslaan. De technologie helpt computergebruikers naast aanraking digitale inkt op het scherm te maken, zodat u nauwkeurig kunt tekenen of berekenen. Upgrade uw productiviteit met de HP Pen. Download de app HP Pen Control als deze niet vooraf op uw computer is geïnstalleerd. Gebruik HP Pen Control om de instellingen op uw HP Pen te wijzigen volgens de instructies in dit document. Het kost $ 50.

4] Adoint-inkt

Adonit-inkt - Surface-pen is Microsoft Pen Protocol en Microsoft hlk gecertificeerd product. Het is ook Cortana ingeschakeld, dus; u kunt spraakopdrachten gebruiken met uw stylus om het gemak van uw digitale assistent te ontketenen. Door simpelweg de toegepaste druk te variëren, kunt u de lijndikte wijzigen en uw handpalm comfortabel op het scherm laten rusten terwijl u schrijft. Het is ingeschakeld voor handpalmafwijzing, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verdwaalde lijnen. Bekijk Adoint Ink Stylus

5] Tesha Surface-stylus

Met de stylus met aluminium behuizing kunt u uw Surface efficiënter tekenen en gebruiken, aangezien de inkt vrijwel zonder vertraging rechtstreeks van de punt van de pen naar uw scherm stroomt. Het heeft ook een gumknop aan de zijkant, dus opruimen is vrij eenvoudig. Bovendien hebt u toegang tot andere opties met de rechtsklikknop aan de zijkant.

Tesha Surface Stylus is compatibel met Surface Studio, Surface Pro 2017, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3 en Surface Laptop.

Welke gebruik je?