Xbox-gastaccount maken en beheren op de console

Het kan zijn dat je vaak gasten in je huis hebt en die willen Xbox One-gaming rechtstreeks op je console ervaren. Het volgt de vorige versies en een update van de Xbox One-console heeft de gastaccount voor Xbox One ingeschakeld. Dit geeft hen de mogelijkheid om het gamen op de console te ervaren, een kans voor jou om hen te overtuigen hoe geweldig gamen is als je een console hebt. In deze handleiding deel ik hoe ik een Xbox-gastaccount kan maken en beheren .

Maak en beheer een Xbox-gastaccount

Het voordeel van het opzetten van een gastaccount is twee kanten op. Je hebt meer controle in vergelijking met een gewoon account en ze kunnen deelnemen aan side-by-side multiplayer-games, maar ze hebben geen eigen Xbox Live-account of gamertag.

Wat gebeurt er als je een gastaccount aanmaakt? Xbox maakt een tijdelijk account aan. Het is een kopie van het account van het gezinslid dat momenteel op de console staat. Zodra hun ervaring is voltooid, kunt u ze uitloggen en worden ze ook verwijderd van de console.

Een gastaccount aanmaken op Xbox One

 • Schakel uw Xbox One in en log in met uw account op de console.
 • Druk vervolgens op de Xbox- knop om de guide te openen en gebruik de d-pad op de controller helemaal naar links waar je je profiel kunt zien.Gastaccount toevoegen op Xbox One
 • Hier heb je de optie om gast toe te voegen . Druk op A op je controller.
 • U krijgt onmiddellijk een melding als er een ander account is aangemaakt. In mijn geval heet het wpxbox (1).
 • Xbox vraagt ​​mogelijk om een ​​bevestiging voor uw account via Kinect als dat is geïnstalleerd. Sla het over om in het gastaccount te blijven.Dubbel profiel voor gastaccount op Xbox One

Als u nu weer teruggaat naar uw profiel, ziet u opties om over te schakelen naar een gastaccount.

 • Scroll naar beneden en selecteer wissel profiel, selecteer gastaccount. Kijk naar de afbeelding hierboven.
 • Je kunt nog een controller aan je Xbox One toevoegen en de gast deze vervolgens laten gebruiken om met je te spelen.

Als de tweede controller het gastaccount niet kan identificeren , doet u het volgende.

Zorg ervoor dat beide zijn aangemeld en dat beide in hetzelfde menu staan. U kunt van account wisselen en het bekijken. Laat nu de gast spelen op de startknop en het zou zijn gebruiker moeten laden. Als het spel er nog steeds niet uitkomt, start het spel dan gewoon opnieuw.

Notitie:

 • U kunt meerdere gastaccounts aanmaken.
 • Als je een Kinect hebt aangesloten, wordt de gastaccount correct geïdentificeerd als de gastspeler. Als dit niet het geval is, kan dit leiden tot willekeurige ontkoppelingen van de controller en andere storingen.

Een gastaccount verwijderen van uw Xbox One-console

Het proces is een beetje eenvoudig. Waarschijnlijk de eenvoudigste van allemaal. Het enige dat u hoeft te doen, is uw gast uitloggen en zijn account is verdwenen.

 • Druk op de Xbox- knop om de guide te openen en gebruik de d-pad op de controller helemaal naar links waar je je profiel kunt zien.
 • Klik op Afmelden en selecteer het gastprofiel. Druk op A om het te doen.
 • Het gastaccount is nu verwijderd.

Afmelden Xbox-gastaccount verwijderen

Beperkingen van Xbox One-gastaccounts

Het is interessant dat aangezien Xbox One een kopie van je profiel maakt , het van bijna alles op de console geniet, inclusief multiplayer. Er zijn echter een aantal beperkingen, aangezien het geen aangemeld account is. Dus wat zijn de beperkingen voor dat account?

Controleclassificaties en het aanmaken van nieuwe accounts

 • Druk op de Xbox Guide-knop op je controller en gebruik de rechterbumper om naar het einde van het flyer-menu te navigeren. Selecteer instellingen.
 • Ga nu naar Systeem> Beperkingen voor afgemelde inhoud.
 • Hier kunt u een gastsleutel aanmaken . Het geeft gasten toegang tot de inhoud volgens uw beperkingen wanneer er niemand anders beschikbaar is.
 • Selecteer Create a guest key , en druk op A op je controller. De gastsleutel is een combinatie van bedieningselementen op uw controller.

Als u klaar bent, kunt u op leeftijd gebaseerde beoordelingen configureren voor apps en games. U kunt er ook voor kiezen om het downloaden te beperken en een nieuwe accountoptie te maken. Dit zorgt ervoor dat je geen open toegang hebt gegeven tot alles op je console.

 • De instellingen voor privacy en onlineveiligheid voor de gastaccount zijn dezelfde als die van jou of van de gezinsleden met de meest beperkende instellingen. Als een kind bijvoorbeeld is aangemeld, wordt de gast beperkt door de instellingen van het kind.
 • Het gastaccount kan geen games kopen of zich abonneren op een dienst met het account van de host.
 • Er is geen manier om de instellingen van de gast op te slaan nadat hij zich heeft afgemeld. Alle gameplay, prestaties, enz. Gaan onmiddellijk verloren.

Misschien zal Microsoft in de toekomst een functie uitrollen die zal helpen om een ​​gastaccount om te zetten in een aan Microsoft gekoppeld account. Het kan zo zijn dat de game zo goed is gegaan en de gast de voortgang, prestaties enzovoort wil behouden. Laat ons in de reacties weten hoe u een Xbox-gastaccount in uw gezin aanmaakt en beheert.

Maak en beheer een Xbox-gastaccount