Windows kan de extractiefout in Windows 10 niet voltooien

Als u een foutmelding krijgt dat Windows de extractiefout niet kan voltooien wanneer u de inhoud van een gecomprimeerd gecomprimeerd bestand probeert uit te pakken op uw Windows 10/8/7 pc, gevolgd door ofwel - Het bestemmingsbestand kan niet worden gemaakt , het bestemmingspad is te lang , of De gecomprimeerde gecomprimeerde map is een ongeldig bericht, dan laat dit bericht zien wat je kunt doen om het te omzeilen.

Windows kan de extractie niet voltooien

Windows kan de extractie niet voltooien

Als u deze foutmelding krijgt terwijl u een bestand probeert te comprimeren of de inhoud van een gecomprimeerd bestand probeert uit te pakken met behulp van de ingebouwde compressiefunctie van Windows Verkenner, kunt u het volgende proberen.

1] Start uw pc opnieuw op en probeer het opnieuw,

2] Geef het bestand een andere naam en probeer vervolgens de inhoud ervan uit te pakken.

3] Misschien is de bestandslocatie beschermd, dus verplaats het bestand en probeer het opnieuw. U kunt het zip-bestand verplaatsen naar een van uw gebruikersprofielmappen, zoals Documenten, en vervolgens proberen de bestanden uit te pakken. Als u het bestand niet kunt verplaatsen vanwege een lange padnaam, kunt u de freeware Long Path Fixer Tool gebruiken.

4] Misschien is de download beschadigd . Download een nieuwe kopie op een andere locatie en kijk of dat u helpt.

5] Voer een schone start uit en kijk of u de extractie kunt voltooien. Als je kunt, is er misschien een proces van een derde partij tussenbeide. In dit geval moet u het probleem handmatig oplossen en de dader identificeren.

6] Voer de systeembestandscontrole uit. Misschien is een systeembestand beschadigd. SFC zal mogelijk beschadigde bestanden vervangen door goede.

7] Als alles mislukt, gebruik dan gratis bestandscompressiesoftware van derden en gebruik deze om de inhoud van het zipbestand uit te pakken - of om bestanden en mappen te comprimeren.

Laat het ons weten als iets heeft geholpen of als u andere idee├źn heeft.

Windows kan de extractie niet voltooien