Meldingen ontbreken in het actiecentrum in Windows 10

Een van de prominente bugs die we hebben opgemerkt na deze Windows 10 Feature Update mist meldingen van het Action Center . Sommige gebruikers hebben gemeld dat wanneer ze op de Action Center-knop in de rechterbenedenhoek klikken, dit leeg is met absoluut nul meldingen . De apps werken zoals gewoonlijk en als ze worden gecontroleerd, hebben ze nieuwe gegevens. Het verrassende is dat je het aantal meldingen te zien krijgt in het pictogram van het actiecentrum. In deze handleiding zullen we een eenvoudige tip delen waarmee u het probleem met ontbrekende meldingen in het actiecentrum kunt oplossen.

Meldingen ontbreken in het actiecentrum

Meldingen ontbreken in het actiecentrum

Afgezien van ontbrekende meldingen, hebben sommige gebruikers ook te maken met een soortgelijk probleem waarbij na het sluiten van het systeemvak alle meldingen verdwijnen. Om dit probleem op te lossen, doet u het volgende:

Open Instellingen door op Windows-toets + I te drukken.

Navigeer eerst naar Systeem> Meldingen en acties en controleer of de vereiste meldingen zijn ingeschakeld.

Navigeer vervolgens naar Privacy> Achtergrond-apps . Hierdoor wordt een lijst met apps weergegeven die op de achtergrond worden uitgevoerd en ontvangt u meldingen.

Schakel Laat apps op de achtergrond draaien in en start uw computer opnieuw op

Als het echter al is ingeschakeld, schakelt u het uit en vervolgens weer in.

U moet deze optie ook voor afzonderlijke apps inschakelen.

Hoewel het een omslachtig proces is, lijkt het momenteel de enige oplossing te zijn. Na het opnieuw opstarten zou u meldingen in het actiecentrum moeten zien.

Elke Windows Update maakt dingen kapot bij hun eerste release. Dus als u maar een paar problemen heeft, raden we u altijd aan om eenvoudige oplossingen te proberen in plaats van complexe. De kans is groot dat deze problemen worden opgelost via aankomende patches.

Laat ons weten of deze oplossing voor u heeft gewerkt om het probleem met ontbrekende meldingen op te lossen na Windows 10 Feature Update.

TIP : dit bericht laat zien hoe u het meldings- en actiecentrum uitschakelt.

Meldingen ontbreken in het actiecentrum